KUCHARZ Baboszewo oferta pracy GOOD FOOD Piotr Wtulich
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅, obs艂uga go艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w lokalu.
Data publikacji: 2017-10-09
Lokalizacja: Baboszewo (mazowieckie)
Pracodawca: GOOD FOOD Piotr Wtulich
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana i Antoniego Brodeckich 3, 09-130 Baboszewo, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅, obs艂uga go艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w lokalu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂/bruttoRozk艂ad czasu pracy od 11.00 do 22.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Baboszewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: p艂o艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Baboszewo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.10.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: prawo jazdy kat. B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Wymagane wykszta艂cenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: GOOD FOOD Piotr Wtulich
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Adres pracodawcy:
19 Stycznia 20a, 09-130 Baboszewo, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: ..................../2017r., Godziny : od 11.00 do 22.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: p艂o艅ski
Gmina pracodawcy: Baboszewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Baboszewo
Ulica pracodawcy: 19 Stycznia
Numer budynku pracodawcy: 20a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 08.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
"KH - KIPPER" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-17 - Zagna艅sk (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie zawodowe; ksi膮偶eczka sanepidowska; dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" J脫ZEFA JURCZYGA - 2017-08-31 - Knur贸w (艣l膮skie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczeg贸lno艣ci kuchni ormia艅skiej i gruzi艅skiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczeg贸艂owy opis sk艂adnik贸w da艅 klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormia艅skiej i gruzi艅skiej, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potrawobieranie warzywobieranie i czyszczenie ryb filetowanie, pieczenie, sma偶enie, grillowaniedbanie o poprz膮dek
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie, sma偶enie
Firma Us艂ugowo-Gastronomiczna ALFRED G艁脫WKA - 2017-09-27 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie sk艂adnik贸w oraz pizzy
ROTATORIA KAMIL JERZYKOWSKI - 2017-03-07 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.Pomoc w kuchni.
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ANITA 艢MIGIELSKA OBRZYCKO - 2016-05-23 - Obrzycko (wielkopolskie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Sosnowiec (艣l膮skie)
- Zapoznanie si臋 ze struktur膮 organizacyjn膮 i podstawowymi dokumentami reguluj膮cymi zasady funkcjonowania LODR- Zapoznanie si臋 z obowi膮zuj膮cymi przepisami prawnymi z zakresu doradztwa rolniczego oraz dokumentacj膮 doradcz膮 i szkoleniow膮- Pomoc merytoryczna rolnikom w zakresie dostosowania gospodarstw rolnych do obowi膮zuj膮cych standard贸w i wymaga艅 w zakresie dobrostanu zwierz膮t i zdrowia publicznego konsumenta- Pomoc oraz uczestnictwo w organizacji konkurs贸w, targ贸w i innych imprez masowych dla rolnik贸w- Opracowywanie plan贸w i sprawozda艅 z realizacji prowadzonych dzia艂a艅 merytorycznych w trakcie roku- Prowadzenie wsp贸艂pracy z instytucjami, organizacjami, plac贸wkami naukowymi dzia艂aj膮cymi na rzecz rozwoju rolnictwa- Podnoszenie w艂asnych kwalifikacji zawodowych poprzez samokszta艂cenie, udzia艂 w konferencjach i szkoleniach oraz utrzymywanie kontakt贸w z plac贸wkami naukowymi- Przestrzeganie zasad wsp贸艂偶ycia spo艂ecznego oraz przepis贸w BHP i p.po偶.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Kalsk (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- dania z kuchni polskiej.
Bar S膮decki BIS Andrzej Karpiel - 2015-12-29 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Obs艂uga prostych maszyn i urz膮dze艅 produkcyjnych, kontrolowanie jako艣ci wytworzonegoproduktu, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy, realizowanie produkcji wed艂ug bie偶膮cych plan贸w produkcyjnych, zg艂oszenie awarii maszyn i urz膮dze艅, wype艂nianie dokumentacji zwiazanej z przebiegiem pracy maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Mielec (podkarpackie)
Sprzarzadzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - P艂ock (mazowieckie)
kierowanie samochodem ci臋偶arowym, obs艂uga cysterny
ORLEN PALIWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-24 - Radzionk贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Karczma M艂yn S.R.O Sp. z o.o. - 2018-04-10 - Kluszkowce (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci z rynku wschodniego oraz dla sportowc贸w z obszaru Ukrainy ustalonych przez dietetyk贸w ukrai艅skich
Przesi臋biorstwo Us艂ugowo-Marcetingowe Margo Mariusz 艢witalski - 2016-06-17 - Da艅cz贸w (dolno艣l膮skie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomo艣ci膮 oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mi臋sa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obs艂uga klienta.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomo艣膰 tradycji kuchni tureckiej oraz umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego. Wymagana umiej臋tno艣膰 wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w np. pierogi, sa艂atki, galareta, mi臋sa;Praca czwartku do poniedzia艂ku w przedziale 14:00-22:00;100 h pracy miesi臋cznie; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kuchnia polska np. przygotowanie pierog贸w, zup itp.
TAWERNA RAFA STASZK脫W SP脫艁KA JAWNA - 2017-05-05 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, CH臉CI DO PRACY. ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
budowa chodnik贸w, remonty dr贸g
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Przeginia Duchowna (ma艂opolskie)
wykonywanie prac porz膮dkowych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno - Handlowo - Us艂ugowe Pawe艂 Maciejewski - 2018-03-16 - P臋powo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w lub pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w w kuchni restauracji.
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSP脫LNICY, SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-08-06 - P艂ock (mazowieckie)
Dokonywanie wykroj贸w bram startowych, namiot贸w dmuchanych, balon贸w itp. Praca w godz. od 08:00 do 14:00.Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania oraz dofinansowuje koszty podr贸偶y.
Water System Sp. z.o.o - 2018-08-03 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)