KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy Firma Usługowo-Gastronomiczna ALFRED GŁÓWKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, smażenie
Data publikacji: 2017-09-27
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: Firma Usługowo-Gastronomiczna ALFRED GŁÓWKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KŁODNICKA 76, 47-206 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Gotowanie, smażenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.09.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe, książeczka sanepidowskaPraca 7 dni w tyg. w godz. 10-22 Miejsce pracy: Karczma u Freda
Nazwa pracodawcy: Firma Usługowo-Gastronomiczna ALFRED GŁÓWKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
KŁODNICKA 76, 47-206 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: KŁODNICKA
Numer budynku pracodawcy: 76
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2017
Oferta pracy ważna do: 30.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Telefoniczne przyjmowanie zgłoszeń obsługowych i reklamacji.Telefoniczne przyjmowanie zgłoszeń usterek i awarii.Rozwiązywanie podstawowych problemów technicznych.Aktualizacja danych kontaktowych klientów.Pozyskiwanie zgód marketingowych.
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie, przyrządzanie, wydawanie posiłków.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2017-04-25 - Skorochów (opolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchani
Interhotel - 2016-03-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw dla gości indywidualnych oraz grupowych, praca samodzielnego kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Piła (wielkopolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-10-02 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowanie posiłków, dabanie o czystość zakładu,pomoc przy bufecie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie ciasta, produkcja pizzy, przygotowywanie potraw.
AMIRA Łukasz Krystek - 2015-12-10 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie surówek i sałatek, gotowanie zup i sosów, przygotowanie wyrobów mącznych smażenie mięs wieprzowych i drobiowych, zapoznanie się z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czystości na stanowisku pracy, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), posługiwanie się narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, obsługa gastronomiczna gości, dbałość o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla wychowanków, praca w godz. 6-14
Dom Dziecka w Tarnowie Opolskim - 2016-04-22 - Tarnów Opolski (opolskie)
do uzgodnienia
AMAZONKA BEATA BŁASZCZYK - 2016-11-03 - Niechobrz (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2017-01-02 - Śmiłowo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, deserów, wypiek pizzy, przygotowywanie napojów
EM FACTORY Mateusz Andrzejak - 2016-11-23 - Zielona Góra (lubuskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według przepisu szefa kuchni oraz pizzy. Praca w godzinach: wt-czw: 11.00- 22.00; pt-sb: 13.00- 01.00, ndz: 13.00- 22.00
PLEJADA Karol Grzegorczyk - 2016-05-12 - Łęczna (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej, znajomośc kuchni wymagana ze względu na wprowadzenie nowej oferty kulinarnej
LECH-GOTTHARDT ELŻBIETA - 2016-08-11 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-08-17 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
- przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków- przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków- właściwe porcjowanie z normami żywieniowymi- udział w układaniu jadłospisu- prowadzenie magazynu podręcznego
Przedszkole Miejskie nr 105 w Łodzi - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
samodzielne sporządzanie potraw kuchni orientalnej i azajtyckiej bez używania pólproduktów,wykańzanie,porcjowanie,dekorowanie potraw, utrzymywanie na bieżaco czystości na stanowisku pracy i po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Przasnysz (mazowieckie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-02-27 - Załom (zachodniopomorskie)
zg. ze stanowiskiem
Firma Usługowo Handlowa Restauracja Finezja Kinga Blacharska - 2018-02-07 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kanapek oraz soków. Zbieranie zamówień oraz przewożenie przygotowanych kanapek i soków do automatów.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w zakładzie żywienia zbiorowego
Catermed S.A. - 2018-02-15 - Kościerzyna (pomorskie)
obsługa i nadzór maszyn do suszenia zbóż
SCANDAGRA POLSKA Sp.z o.o. - 2016-08-08 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie i mycie termosów, dbanie o porządek na stanowisku pracy; Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia i zmiany umowy na umowę o pracę.
IMPEL CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-06 - Słupsk (pomorskie)
wyrabianie i przygotowywanie pizzi do pozostałych dań z karty menu
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2017-09-06 - Rewal (zachodniopomorskie)
według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Moczary (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-16 - Przemyśl (podkarpackie)