KUCHARZ Witaszyce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-03-31
Lokalizacja: Witaszyce (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Witaszyce, powiat: jaroci艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Witaszyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaroci艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jarocinie
Adres pracodawcy:
Zaciszna 2, 63-200 Jarocin, powiat: jaroci艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: jaroci艅ski
Gmina pracodawcy: Jarocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jarocin
Ulica pracodawcy: Zaciszna
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Budowa i konserwacja teren贸w zieleni
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jarocinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.03.2016
Data dodania oferty pracy: 31.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla ca艂ej spo艂eczno艣ci szko艂y. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
ZESP脫艁 SZK脫艁 SPECJALNYCH NR 1 IM. STEFANA BATOREGO - 2018-06-27 - Gda艅sk (pomorskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posik贸w, wydawanie 艣niada艅, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w miejscu pracy
PPHU SANTANA ADAM SZANTYKA - 2017-07-31 - Wiele艅 (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 obiadowych wed艂ug receptur
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "D臋bnianka" - 2015-12-02 - Wierzawice (podkarpackie)
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
nauka w ramach przygotowania zawodowego doros艂ych
kontakt przez PUP - 2017-05-27 - Kr贸lik贸w (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; minimum rok do艣wiadczenia zawodowego; ksi膮偶eczka sanepidowska; znajomo艣膰 kuchni polskiej; kreatywno艣膰; dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KO艁SUT - 2016-05-18 - Gliwice (艣l膮skie)
produkcja galaret, pierog贸w.
Firma Handlowo-Us艂ugowa GIE艁DA Ewa Chyra - 2017-01-18 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (w tym zleconych diet) zgodnie z jad艂ospisem, wg przepisu i gramatury, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, przestrzeganie prawid艂owego funkcjonowania systemu HACCP, GHP, GMP, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅 i sprz臋tu oraz nale偶ytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, zachowanie bezwegl臋dnej higieny osobistej oraz czysto艣ci odzie偶y roboczej zgodnie z wymogami Sanepid (dwie zmiany: 6.30 - 14.30, 12 - 20).
STOWARZYSZENIE PRZYJACI脫艁 OS脫B NIEPE艁NOSPRAWNYCH WSP脫LNA RADO艢膯 - 2018-07-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Restauracja "VENA sezonowa" Maciej Zawojski - 2016-07-22 - Racib贸rz (艣l膮skie)
projektowanie urz膮dze艅 technologicznych pr贸偶niowych i urz膮dze艅 technologicznych do produkcji baterii akumulatorowych cienkowarstwowych,planowanie i realizacja bada艅 i rozwoju w celu osadzania katody ( LiC0O2), elektrolitu ( LIPON) i anody ( Li). Wsp贸艂praca z kontrahentami z USA
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Jasionka (podkarpackie)
zgodnie ze stanowsikiem
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Ochrona os贸b i mienia, praca w Nowej D臋bie. Mo偶liwo艣膰 pracy w Tarnobrzegu praca w godz. 6.30-18.30, 18.30-6.30
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe KARABELA Sp. z o.o. - 2018-07-11 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, praca wg standard贸w restauracji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek miejsca pracy. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie - gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na podobnym stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
IZABELA FIGURSKA - 2016-09-23 - Rumia (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
-przygotowywanie da艅 z menu dla go艣ci restauracji-umiej臋tno艣膰 przygotowania imprez okoliczno艣ciowych-wsp贸艂prowadzenie HCCP i DPH-sporz膮dzanie listy zaopatrzenia-zachowanie higieny i czysto艣ci na stanowisku pracy
PPHU WALDI - 2016-01-21 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
F.H.U. TRAPER s.c. - 2017-01-05 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie da艅, nadz贸r nad utrzymaniem czysto艣ci w kuchni
BIURO US艁UGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROS艁AW SZYSZKO - 2016-10-14 - Suwa艂ki (podlaskie)
Prowadzenie biblioteki szkolnej
SZKO艁A PODSTAWOWA W 艁UCZYWNIE - 2016-08-24 - 艁uczywno (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-03-17 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
obieranie jarzyn, przygotowywanie, sam偶enie mi臋sa oraz inne prace na kuchni zlecone przez prze艂o偶onego
GRA呕YNA SOSNOWSKA FIRMA US艁UGOWO-HANDLOWA - 2016-03-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sa艂atki.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 wegetaria艅skich
Firma Wielobran偶owa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (艣l膮skie)
wykonywanie prac budowlanych, wykop贸w, r贸wnanie terenu, budowa plac贸w i dr贸g dojazdowych
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - B臋dzin (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Organizacja przyj臋膰. Przygotowywanie posi艂k贸w, analiza koszt贸w, zestawienie produktowe. Pomoc przy organizacji targ贸w. Nadz贸r nad stoiskami. Obs艂uga stoisk targowych. Kierowanie lud藕mi. Nadz贸r nad wyjazdami integracyjnymi.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Mo艣ciska (mazowieckie)
Tokarz / frezer
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe ALVA Wiktor Adamowicz - 2016-02-02 - Borek (dolno艣l膮skie)