KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-03-31
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 10.07.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie kierunkowe; umiej臋tno艣膰 dobrej organizacji pracy; umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 gor膮cych i przek膮sek zimnych; posiadanie Ksi膮偶eczki Sanepid; min. rok do艣wiadczenia na stanowisku; mile widziana podstawowa znajomo艣膰 dowolnego j臋zyka obcego. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnych przek膮sek; wydawanie przek膮sek na bufety i catering; organizacja stanowiska pracy; dbanie o porz膮dek. Praca w godzinach 07:00-15:00.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.catering1.pl
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie kebabu
BARBOSSA MOHAMMED TEBIB - 2018-07-06 - Ko艂o (wielkopolskie)
Samodzielne stanowisko pracy kucharz. Kontakt tel. 603 751 973
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Gastronomiczne >>PTAK<< w Kielcach - 2018-02-09 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, sk艂adanie zamowie艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 przygotowywanych potraw, rozdzielanie prac pomocom kuchennym,utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku, przestrzeganie zasad BHP.Praca na czas okre艣lony : 3 lataSala G
Credo Sp贸艂ka Jawna - 2018-05-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
lepienie pierog贸w
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka K臋dziora - 2016-06-08 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie, krojenie warzyw i w臋dlin, mycie naczy艅, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
BACHLEDA-CURU艢 SZYMON "Gugu Park" - 2017-12-20 - Zakopane (ma艂opolskie)
jw.
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W DLA WYCHOWANK脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZ臉T W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-08-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywaniu kompletnych posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami 偶ywienia zbiorowego
Catermed S.A. - 2017-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w wg. kart da艅,- sma偶enie, gotowanie,pieczenie,- ustawianie menu,- pomoc w obs艂. sali,- utrzymanie porz膮dku na st. pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, wschodniej, rosyjskiej, ukrainskiej oraz r贸znego rodzaju diet, obrabianie wstepne surowc贸w (mi臋s, ryb, warzyw, grzyb贸w), weryfikacja surowc贸w i p贸produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczniae przed zepsuciem.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. 呕urawia84 h pracy w miesi膮cu, dyspzoycyjno艣膰 10-18Sala G
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posi艂k贸w. Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe, specjalno艣膰 kucharz, samodzielna organizacja pracy, mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-03-14 - W臋drzyn (lubuskie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jako艣ci dostaw, przygotowywanie surowc贸w do obiad贸w.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni, wykonywanie potraw
BISTRO OBIADEK JOLANTA KONIECZKOWSKA - 2017-10-24 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
obs艂uga klienta, obr贸bka wst臋pna, r臋czna i mechaniczna, przyrz膮dzanie i wykonywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
przygotowanie potraw ukrai艅skich i rosyjskich
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, deser贸w, koktajli
ACER Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
h
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Perzyce (wielkopolskie)
zgodnie z zawodemwymagane do艣wiadczenie zawodoweokres zatrudnienia 3,5 m-cawynagrodzenie 17 z艂 brutto/godz.
" SOPRA" 艁ukasz R膮dlewski - 2017-05-26 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅, menu, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni korea艅skiej, tworzenie menu, odpowiedzialno艣膰 za funkcjonowanie kuchni, umowa o prac臋 na czas okre艣lony, dwie zmiany, w godz.: 9:00-17:00, 14:00-22:00, praca wg grafiku, oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich-obs艂uga klienta.Miejsce pracy: Bielany Wroc艂awskie Elif Kebab AuchanKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 teloefonicznyOferta znajduje si臋 w sali G
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych, deser贸w, catering贸w. Wprowadzanie nowych da艅 do karty menu. Wprowadzanie da艅 kuchni wschodniej i austriackiej do karty menu. Utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy. Wdra偶anie kuchni wschodniej oraz szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowania jak i sposobie podania da艅 kuchni wschodniej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Kolejna umowa na 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 miesi臋cy jako kucharz. Wymagana znajomo艣膰 i umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni Austriackiej. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka Sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania catering贸w. Wymagana dyspozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Katowice (艣l膮skie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deser贸w, ciast, dekorowanie posi艂k贸w i wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych pomys艂贸w, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Zielona G贸ra (lubuskie)
dbanie o zakres produkcji, planowanie i wykonywanie najwy偶szej jako艣ci produktu
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - Bytom (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrob贸w gotowych, ocena p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)