KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-10-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Le艣nej polanki 63/65, 03-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.10.2016
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualne badania w ksi膮偶eczce SANEPID
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zawodowe, kierunek: gastronomiczny, umiej臋tno艣膰 punktualno艣膰, pracowito艣膰, dok艂adno艣膰, sumienno艣膰, ksi膮偶eczka sanepidowska, min. 1 rok do艣wiadzczenia zawodowego, przygotowywanie i wydawanie potraw w szkolnej sto艂贸wce, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Praca jednozmianowa,w godz. 7-15.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Le艣nej polanki 63/65, 03-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Le艣nej polanki
Numer budynku pracodawcy: 63/65
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.10.2016
Data dodania oferty pracy: 18.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie potraw na konferencje i imprezy: zimne przek膮ski, ciep艂e dania, przek膮ski do"r臋ki", desery, ciasta, gotowanie na" 偶ywo"Przygotowanie menu, dbanie o higien臋 na stanowisku pracy.
Wolschke Veranstaltungsagentur Haus Vier - 2018-04-10 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni
Miejski O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej - 2016-04-20 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka surowca
STAWY MILICKIE Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-02-17 - Ruda Su艂owska (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w.Oferta pracy przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Firma Handlowa LEKSTON - 2015-10-05 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie pois艂k贸w
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-05-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
praca przy wykonywaniu element贸w wentylator贸w, laminowanie, obr贸bka wyrob贸w ( przycinanie, szlifowanie)
WENTYALTORY WENTECH SP.Z O.O. - 2016-09-07 - Imielin (艣l膮skie)
praca w kuchni, kontakt z pracodawc膮 tel. 600 121 010
STANKIEWICZ JAROS艁AW JS-REMONT - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)
jw.
Miko艂aj Romanowicz - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Siano偶臋ty (zachodniopomorskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klient贸w, Przyjmowanie towaru, ekspozycja towaru
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Byt贸w (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SK艁ADNIK脫W DO PRODUKCJI (KROJENIE WARZYW), PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, SA艁ATEK, SMA呕ENIE FRYTEK, KONTROLA PRODUKCJI NA ZMIANIE, PRZYJMOWANIE DOSTAWPWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODZIELNO艢膯 UWAGI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE;POD PRESJ膭 CZASU, MIN 3 MIESI膭CE DO艢WIADCZENIE W RESTAURACJI TYPU FAST FOODNA SPOTKANIA Z PRACODAWC膭 UMAWIA膯 SI臉 TEL 604527496
AMREST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - W膮growiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczeg贸lnie kuchni wietnamskiej. Praca w godzinach: 10-20, w systemie 2/2. Miejsce pracy: Thai Express, CH Borek, Wroc艂aw
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni ukrai艅skiej. Wymagane: wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, 2-letnie do艣wiadczenie w zawodzie kucharz kuchni ukrai艅skiej. Praca - Centrum Stilon Lubniewice. Umowa zlecenie. Tel.: 793 583 508 Grzegorz Ka艣k贸w.
FUNDACJA "PRZYJACI脫艁 PA艁ACU BR脺HLA" - 2017-06-08 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W RZESZOWIE - 2017-01-17 - Trzcianiec (podkarpackie)
Przyjmowanie zam贸wie艅 i przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Zamo艣膰 (lubelskie)
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, prawid艂owe magazynowanie zywno艣ci i sprz臋tu. Przestrzeganie zasad postepowania z zywno艣ci膮. Estetyczne prezentowanie da艅. Przestrzeganie norm i standard贸w produkcji
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Domin贸w (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych i zimnych, nadz贸r i dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sanitarnych
Miele艅sky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowych da艅, sprawdzanie dat wa偶no艣ci produkt贸w, sprawdzanie stan贸w, przygotowywanie warzyw i mi臋s do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Bierut贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem
"JOL-MARK" Sp.z o.o. - 2018-07-06 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw w kuchni dietetycznej, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, obs艂ugiwanie sie maszynami i urz膮dzeniami przy przygowowywaniu potraw, praca w godz 8-16/11-19
DIETETYCZNI CATERING, PORADNIA Aleksandra Fuk - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
Kucharz
Szko艂a Podstawowa w Ziempniowie - 2017-10-18 - Ziempni贸w (podkarpackie)
Gotowanie posi艂k贸w tajskich i kuchni japo艅skiej, zachowanie czysto艣ci na stanowisku, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-13 - Gda艅sk (pomorskie)