KUCHARZ Wędrzyn oferta pracy 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
Data publikacji: 2017-03-14
Lokalizacja: Wędrzyn (lubuskie)
Pracodawca: 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wędrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID-u
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem
Nazwa pracodawcy: 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Sulęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wędrzyn
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2017
Oferta pracy ważna do: 13.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w restauracji
Restauracje Katowickie Pieczyrak Wolny Spółka Jawna - 2018-08-08 - Będzin (śląskie)
wykonywanie prac remontowo-budowlanych
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Zalesie (lubelskie)
Marynowanie i panierowanie oraz smażenie produktów z kurczaka
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie zabiegów na twarz, manicure, pedicure. Praca w godz. 09-17
Katarzyna Tutkowska "KA -TU" Salon Urody - 2016-05-13 - Żukowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Możliwość przyuczenia do zawodu, praca co drugi dzień.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-04-27 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
- Zapoznanie się z urządzeniami gastronomicznymi (piec, szafy chłodnicze, zmywarka, blendre, kociołek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofalówka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozystałych półproduktów- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat ważnościproduktów- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w Chalkozynie w Kołobrzegu, również w weekendy.
Interferie S.A. - 2017-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
pomoc przy sporządzaniu potraw, surówek, sałatek, obróbka
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie produktów do wyrobu pizzy, wyrób pizzy i różnych fast-foodów
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Przecław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw; ocena surowców, półproduktów, tworzenie nowych potraw
Katina Sp. z o.o. - 2017-09-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
MIROSŁAW PACHOLIK - 2016-04-08 - Trzcianki (lubelskie)
*
Zakłady Przemysłu Sklejek BIAFORM S.A. w Białymstoku - 2018-03-14 - Białystok (podlaskie)
prace pomocnicze min. przygotowywanie składników i półproduktów do wytwarzania potrzebnych mas cukierniczych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2018-06-28 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, imprez okolicznościowych i bankietów
REZYDENCJA SANDOMIERSKA Janusz Zybała - 2016-12-16 - Lenarczyce (świętokrzyskie)
kucharz (praca w barze na 1/2 etatu)praca w przedziale godz. 9-19.
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-08-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2017-10-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca na stanowisku kucharza 0,60 etatu, intendent 0,40 etatu
Szkoła Podstawowa w Wojsce - 2016-09-09 - Wojska (śląskie)
praca w smażalni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-07-11 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
Naprawa samochodów osobowych i dostawczych. Wymagania: min. wykształcenie zawodowe (mechanik samochodowy), staż pracy mile widziany. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
Mechanika Pojazdowa Auto - Diesel - 2016-04-12 - Nowy Dwór Wejherowski (pomorskie)
planowanie i organizacja żywienia, przygotowywanie i wydawanie posiłków; dbałość o stanowisko pracy
26 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zegrzu - 2018-09-04 - Ciechanów (mazowieckie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Rowy (pomorskie)
Praca w sklepie spożywczo - mięsnym w Gronowie Górnym.I zmiana od 07.00
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Gronowo Górne (warmińsko-mazurskie)
produkcja wyrobu pizzy, sałatek, sosów, deserów
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kwidzyn (pomorskie)