KUCHARZ W贸lka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw azjatyckich
Data publikacji: 2017-03-20
Lokalizacja: W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W贸lka Kosowska, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw azjatyckich
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W贸lka Kosowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piaseczy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw azjatyckich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczy艅ski
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 03.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
kucharz Praca na 2 zmiany 6-18, 11-23
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Baran贸w Sandomierski (podkarpackie)
przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji M.G. BURGERdbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy , zamawiane towar贸w
M.G. BURGER Wa艂cz S.C. - 2016-11-22 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dost臋pne surowce, obliczanie warto艣ci energetycznej sporzadzanych posi艂k贸w, opracowywanie ofert kulinarnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- odporno艣膰 na dzia艂anie pod presj膮 czasu, praca w pomiesczeniu zamkni臋tym przy du偶ej wilgotno艣ci, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporz膮dzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
przygotowanie wst臋pne, gotowanie, pieczenie deser贸w, wydawanie kelnerom jedzenia, prace zwi膮zane z kuchni膮
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - 艁opuszna (ma艂opolskie)
Praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Socjalnych i Handlowych PUSiH Sp. z o.o. - 2016-04-19 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres pr贸bny, praca ul. Kamie艅skiego 73a Wroc艂aw, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawc膮: osobi艣cie lub telefonicznie z p. Karolin膮 Kubiak Prosz臋 o przes艂anie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonymi procedurami. Tworzenie nowego menu. Dbalo艣膰 o jako艣膰 i estetyk臋 potraw. Przestrzeganie zasad BHP. Kontrola w艂a艣ciwego wykorzystania produkt贸w. Odpowiedzialno艣膰 za wydawane posilki. Serwowanie pizzy na sali.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Gotowanie dla 100 os贸b, jeden posi艂ek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprz膮tanie
Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
ZGODNA ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - Gda艅sk (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Jawor (dolno艣l膮skie)
j.w.
Fabryka Obrabiarek Precyzyjnych-AVIA S.A. - 2015-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie w zawodzie oraz ch臋膰 do pracy, punktualno艣膰, mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywno艣膰, zaanga偶owanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2018-01-18 - Racib贸rz (艣l膮skie)
kierowca samochodu ci臋偶arowego powy偶ej 3,5 tony, transport drogowy szk艂a, obs艂uga specjalistycznej maczepy do przewozu szk艂a typu LANGENDORF, praca w S-cu z mo偶liwo艣ci膮 delegowania do innych kraj贸w
"BASCON SERVICE" Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂ku.
Z.N.K.S. HOTEL "Magnolia" Janusz Bugajski w Zg贸rsku - 2017-03-28 - Sitk贸wka (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przemys艂aw Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
kontrola bilet贸w komunikacji miejskiej w autobusach CLA
kontakt przez OHP - 2017-06-30 - Che艂m (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie da艅 a'la carta, menu okoliczno艣ciowego, bufet贸w, obiadokolacji, deser贸w
Hotel Kryszta艂**** Conference & Spa Szklarska Por臋ba ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-05-14 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - P艂ock (mazowieckie)
opieka nad dzie膰mi w drodze do szko艂y
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - G贸rzyn (dolno艣l膮skie)
Prace przy obs艂udze grilla w restauracji, przygotowanie mi臋sa na grillu, pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-08-31 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, ustalanie menu
RESTAURATORS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-09-10 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Prace przy budowie most贸w.
Halina Dosta艂 - REKTO w Wygnanowie - 2016-02-12 - Wygnan贸w (艣wi臋tokrzyskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Kabel - Technik - Polska Sp. z o.o. - 2017-05-19 - Bia艂ogard (zachodniopomorskie)
jw
Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MA艁GORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-04-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Mile widziane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po um贸wieniu telefonicznym.
WWW.SMMAKI.COM BART艁OMIEJ PYTKO - 2018-06-18 - Rybnik (艣l膮skie)