KUCHARZ ZMIANY Szklarska Poręba oferta pracy Hotel Kryształ**** Conference & Spa Szklarska Poręba ASTURIA Dorota Powiecka
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANY
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie dań a'la carta, menu okolicznościowego, bufetów, obiadokolacji, deserów
Data publikacji: 2018-05-14
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: Hotel Kryształ**** Conference & Spa Szklarska Poręba ASTURIA Dorota Powiecka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 19, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne przygotowywanie dań a'la carta, menu okolicznościowego, bufetów, obiadokolacji, deserów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy:
Hotel Kryształ**** Conference & Spa Szklarska Poręba ASTURIA Dorota Powiecka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
1 Maja 19, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
Gmina pracodawcy: Szklarska Poręba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szklarska Poręba
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.05.2018
Data dodania oferty pracy: 11.05.2018
Oferta pracy ważna do: 11.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie min. podstawowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; sprzątanie klatek schodowych i terenów zewnętrznych zgodnie ze zleceniami na terenie Gliwic; umowa zlecenie; 1/2 etatu; wynagrodzenie od 850,00 do 1300,00 brutto;
Zakład Usługowo-Handlowo-Transportowy GRAM s.c. - 2016-01-11 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie.
TAWERNA RYBAKI KAROLINA KRZEMIŃSKA - 2016-06-29 - Sopot (pomorskie)
Prowadzenie kuchni (stołówka pracownicza w Centrum Dystrybucji Biedronka), przyjęcia towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa w godzinach 7.00-19.00, 19.00-7.00
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-01-14 - Modlnica (małopolskie)
GASTRONOMIA, KUCHARZ PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
Zadania związane z prowadzeniem ruchu sieci, usuwaniem awarii w sieci, eksploatacją sieci, z techniczną obsługa odbiorców energii elektrycznej, realizacją inwestycji sieciowych, aktualizacją danych o sieci, naprawą elementów sieci.Oferty przesyłać w terminie do 15.01.2016r. na adres: Biuro Rekrutacji i Oceny Kompetencji, ul. Strzeszyńska 58, 60-479 Poznań lub drogą elektroniczną rekrutacje.operator (at) enea.pl w tytule wiadomości wpisując Elektromonter Pogotowia PE Barlinek
Enea Operator Sp. z o.o. - 2015-12-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Obsługa klientów przy kasie i na stoisku handlowym, dbanie o estetykę sklepu, zamawianie asortymentu.
Firma Handlowo-Usługowa "Brusta" Stanisław Blicharz - 2017-02-03 - Wola Mielecka (podkarpackie)
jw.
Granica Przyzwoitości Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówień oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Mszczonów (mazowieckie)
- przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu- dbanie o jakość i estetykę wydawanych dań - dbanie o czystość i porządek
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2017-09-08 - Legnica (dolnośląskie)
Do obowiązków kucharza należy: przygotowanie świeżych potraw regionalnych a'la carte, organizacja pracy w kuchni, gotowanie na imprezach.
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Niemcy (Niemcy)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2100 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Obwowiązki związane z zawodem kucharza. Praca w restauracji
AUTO-HANDEL Agnieszka Szczapa - 2017-12-28 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w ośrodku kolonijnym; wysokość wynagrodzenia min. 13 zł/ h, około 3000 zł netto miesięcznie; umowa na 2 miesiące
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2017-03-27 - Ustka (pomorskie)
Zatrudnię sprzedawcę/ekspedientkę do sklepu spożywczego w Dębicy.Wymagamy:- uczciwości- punktualnościMile widziane:- doświadczenie w branży,- umiejętność obsługi kasy fiskalnej,- umiejętność obsługi stoiska mięsnego.Zainteresowane osoby proszę o przesyłanie CV
SKLEP KALINKA MARIUSZ KOZIARA - 2016-10-25 - Dębica (podkarpackie)
praca w pizzerii
PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA - 2018-03-28 - Trzebuska (podkarpackie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Staśkiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-30 - Sejny (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i ukraińskiej, pełny zakres obowiązkow.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Budki Piaseckie (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Żary (lubuskie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw, dowozy. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-05-25 - Wejherowo (pomorskie)
UKŁADANIE KOMPOZYCJI FLORYSTYCZNYCH, SPRZEDAŻŹ KWIATÓW
KWIACIARNIA "IMPRESJA" ANNA JASIUKIEWICZ-JURGA - 2016-05-18 - Polkowice (dolnośląskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie potraw dla dzieci i młodzieży na obozie (śniadanie, obiad, kolacja),utrzymywanie w czystości kuchni, zaplecza oraz jadalni
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Gładyszów (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca co drugi dzień w godz. od 6 do 18.
"Kalmar", Maciej Marcinkiewicz - 2017-10-16 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Dębołęka (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dwudaniowych (obiady)
Szkoła Podstawowa nr 5 w Zgierzu - 2018-01-17 - Zgierz (łódzkie)
Obsługa kelnerska gości, przygotowywanie stolików.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Ośrodek Leczniczo - Wypoczynkowy "KORMORAN" Sp. z o.o. - 2017-04-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
odbieranie telefonów, umawianie spotkań, korespondencja
BRAND Bogdan Pytel - 2017-02-01 - Piaseczno (mazowieckie)
jw.
FHU DAMIAN CZAPLA - 2018-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-04-10 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)