KUCHARZ Szydłowiec oferta pracy RESTAURACJA PRIMAGOR -WŁODZIMIERZ GÓRECKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, znajomość kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okolicznościowe
Data publikacji: 2016-02-09
Lokalizacja: Szydłowiec (mazowieckie)
Pracodawca: RESTAURACJA PRIMAGOR -WŁODZIMIERZ GÓRECKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SPÓŁDZIELCZA 2 c, 26-500 Szydłowiec, powiat: szydłowiecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, znajomość kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okolicznościowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szydłowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szydłowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szydłowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA PRIMAGOR -WŁODZIMIERZ GÓRECKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szydłowcu
Adres pracodawcy:
SPÓŁDZIELCZA 2 c, 26-500 Szydłowiec, powiat: szydłowiecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: szydłowiecki
Gmina pracodawcy: Szydłowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szydłowiec
Ulica pracodawcy: SPÓŁDZIELCZA
Numer budynku pracodawcy: 2 c
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szydłowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wigry (podlaskie)
wykonywanie wszelkich prac związanych z obsługą działu handlowego, przygotowanie zamówień , zestawień sprzedażowych
PRZEDSIĘBIORSTWO DRZEWNE JAWOR ANTONI JAN GAWIŃSKI - 2018-03-14 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie sniadań. Wydawka ciepłych posiłków.
KATARINA-MG Marian Dariusz Gidziński - 2017-06-12 - Pszczółki (pomorskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP.
IZABELA FIGURSKA - 2017-11-10 - Rumia (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łowicz (łódzkie)
PRZYJMOWANIE, WYDAWANIE TOWARÓW, ZAŁADUNEK ORAZ ROZŁADOWYWANIE TOWARÓW, PRACA NA MAGAZYNIE - CHŁODNI W TEMP. DO -20 STOPNI. PRACA W GODZ. OD 06:00-14, 14:00-22:00.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MATEO" STANISŁAW CABAJ - 2018-11-29 - Dębica (podkarpackie)
obsługa dźwigu samojezdnego na terenie kopalni i elektrowni
"COSMO" S.C. - 2016-02-29 - Bogatynia (dolnośląskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie produktów, smażenie we fryturze, obsługa klientów, prace porządkowe
"Librex" Izabela Orzeł - 2018-08-24 - Puławy (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łapy (podlaskie)
w/g stanowiska. Kontakt telefoniczny 695465566
ZAJAZD NA WIDOKU Artur Stępnik - 2017-07-19 - Krajno Pierwsze (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - 2 dni pracy/2 dni wolngo. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00
ROKOSZ RESTAURACJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tunezyjskiej (np. kebab, tortilla, ryż po arabsku). Praca wg grafiku 10-18 i 18-24Umowa o pracę 10.09.2018-09.09.2019
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu w lokalu gastronomicznym.
Stary Rynek 4 Michalski i Pietrzak s.c. - 2015-12-14 - Płock (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Restauracja Pizzeria PRIMA Sylwia Rzeszutek - 2016-10-19 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie dań.
Przedsiębiorstwo OVUM Sobczyk Maciej Drawsko Pom. - 2018-10-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
-
ALEMS Tomasz Smela - 2017-11-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej według oryginalnych receptur. przyjmowanie zamówionych towarów z Wietnamu, zamawianie oryginalnych wietnamskich produktów.
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Łask (łódzkie)
w/g stanowiska
KAJ Sp. z o.o - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie surowców na sklepie.Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Przedsiębiorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2015-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
j.w
ENNOVATICA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
HOTEL *BIAŁY DOMEK* Elżbieta Kijak WAŁCZ - 2015-12-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
pizza,fast-food, catering, dania obiadowe
Firma Handlowo Usługowa Spółka Cywilna J.Grzelak, P.Skorupinska - 2016-05-30 - Śmigiel (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny, współpraca z szefem kuchni
SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-08 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
podstawowa znajomość branży odzieżowej, technik sprzedawca, praca w sklepie odzieżowym, znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu komunikatywnym
REMIS Małgorzata Niewińska - 2015-12-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
- organizacja pracy w sposób umożliwiający zachowanie terminowości wydawania i jakości serwowanych dań,- dbanie o estetykę podawanych potraw nadzór nad jakością produktów spożywczych,- utrzymywanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy,- przestrzeganie zasad higieny w kuchni,- składanie zamówień na podstawie aktualnego zapotrzebowania,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności- właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego,- dbanie o sprzęt i narzędzia używane w kuchni.Wymagania:- doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz, - umiejętność pracy w zespole,- zaangażowanie,- kreatywność,- wysoka kultura osobista,- chęć do pracy,- aktualna książeczka sanepidowska,- dyspozycyjnośći najważniejsze: PASJA DO GOTOWANIA I POCZUCIE SMAKU.
Kinga Śliwska - 2018-12-13 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zakopane (małopolskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-10-30 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)