KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy ENNOVATICA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: j.w
Data publikacji: 2017-11-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: ENNOVATICA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Oboźna 7, 00-332 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie- średnie zawodowe; doświadczenie zawodowe: 4 lata; mile widziana książeczka sanepidu oraz wykształcenie gastronomiczne(średnie lub zawodowe); zakres obowiązków: przygotowywanie potraw ciepłych do wydawania dla baru lub na wynos; utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Samodzielne poprowadzenie kuchni na wynos, wpływ na Menu kuchni, możliwość rozbudowy swojego zespołu pomocników w kuchni, możliwość rozwoju zawodowego. Praca w godzinach 14:00-22:00; możliwość wyżywienia, wynagrodzenie 2500 zł brutto. Zgłoszenia: CV na adres e-mail przemek.k (at) ennovatica.pl , telefoniczne 502707101; osobiste ul. Oboźna 7, 00-322 Warszawa.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy:
ENNOVATICA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Oboźna 7, 00-332 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Oboźna
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2017
Oferta pracy ważna do: 03.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 Gotowanie i wydawanie potraw, zamawianie towaru, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych.
 Gospoda Podzamcze Anna Oździńska Stare Drawsko - 2017-03-30 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
 
 - przygotowanie pizzy,- gotowanie.
 GASTRO TEAM ŁUKASZ SZUMSKI - 2017-11-22 - Karpacz (dolnośląskie)
 
 przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
 kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
 
 Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
 Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Straszyn (pomorskie)
 
 przygotowanie posiłków
 kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gubin (lubuskie)
 
 Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
 INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
 
 Przygotowywanie posiłków z karty menu.
 Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-10-27 - Zamość (lubelskie)
 
 PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
 kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
 
 przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa klientów, obsługa urządzeń gastronomicznych
 kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
 
 przygotowywanie posiłków w restauracji Cleopatra
 LUK4vine KAMIL ŁUKOWIEC - 2016-12-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-08 - Nowa Dęba (podkarpackie)
 
 przygotowywanie posiłków typu fast food
 FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2016-10-28 - Jarocin (wielkopolskie)
 
 Prace budowlane
 MG BUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
 
 ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
 BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-07-26 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
 
 gotowanie potraw, dbałość o estetykę podawanych dań, dbałość o porządek na stanowisku pracy. Praca na pełen etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 8-16; 13-21
 Bon Apetito Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Janki (mazowieckie)
 
 Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu.
 Wojciech Jakowenko - 2017-08-25 - Kępno (wielkopolskie)
 
 do uzgodnienia
 kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Radom (mazowieckie)
 
 gotowanie ( przygotowywanie posiłków dla 100 osób) utrzymywanie porządku i przestrzegania higieny w kuchni
 kontakt przez OHP - 2016-02-01 - Namysłów (opolskie)
 
 przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
 DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2018-04-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
 
 Przygotowywanie potraw.
 Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-09-02 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
 
 Praca na stębnówce (rękawiczarka) - obszywanie rękawic. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na 1/2 etatu lub 3/4 etatu (do wyboru), z wynagrodzeniem od 925 zł (1/2 etatu) lub od 1387,50 zł/m-c (3/4 etatu). Praca w systemie jednozmianowym w przedziale czasowym 07:00-15:00. Mogą być również osoby niepełnosprawne. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
 STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH "NOWA ZORZA" - 2016-07-04 - Łódź (łódzkie)
 
 Przygotowywanie dań kuchni tureckiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
 kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 wg zakresu czynności
 Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA - 2018-01-17 - Gniezno (wielkopolskie)
 
 kucharz, znajomość języka wietnamskiego
 NEXT KATARZYNA SOBOCIŃSKA - 2018-05-14 - Choszczno (zachodniopomorskie)
 
 zgodny
 kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
 
 sporządzanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami.
 PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2018-01-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
 
 przygotowywanie potraw
 CHOJNA GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-30 - Ustroń (śląskie)
 
 PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
 NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
 
 Pracownik fizyczny -drobne prace remontowe, pomoc przy montażu konstrukcji.Praca w delegacji na terenie całego kraju. Pracodawca zapewnia dojazd i zakwaterowanie.
 EON PLUS Spółka Jawna - 2018-02-09 - Nowy Sącz (małopolskie)
 
 Wprowadzenie nowego menu kuchni ukraińskiej, przygotowywanie nowego menu, organizacja produktów nowego menu, podawanie nowego menu, przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
 kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wyszków (mazowieckie)