KUCHARZ Świerklany Dolne oferta pracy Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 875 PLN

Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.

Data publikacji: 2015-12-02

Lokalizacja: Świerklany Dolne (śląskie)

Pracodawca: Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
3 -go Maja 91, 44-266 Świerklany Dolne, powiat: rybnicki, woj: śląskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 0.5

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 20

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 875 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w wymiarze 1/2 etatu od piątku do niedzieli w godzinach od 10.00 do 22.00. Wynagrodzenie 875 zł brutto do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą osobisty w godz. od 10.00 do 18.00

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świerklany Dolne

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rybnicki

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świerklany

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 875 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 12.11.2015

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe.

Nazwa pracodawcy:
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim

Adres pracodawcy:
3 -go Maja 91, 44-266 Świerklany Dolne, powiat: rybnicki, woj: śląskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: Kontakt osobisty, Godziny : 10.00 - 18.00

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: śląskie

Powiat pracodawcy: rybnicki

Gmina pracodawcy: Świerklany

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Świerklany Dolne

Ulica pracodawcy: 3 -go Maja

Numer budynku pracodawcy: 91

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015

Data dodania oferty pracy: 12.11.2015

Oferta pracy ważna do: 11.12.2015

Data udostępnienia oferty pracy: 12.11.2015

Data przyjęcia oferty pracy: 12.11.2015

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia, przestrzeganie receptur, właściwe porcjowanie posiłków, wydawania posiłków w wyznaczonych porach, dbanie o zgodność kaloryczną posiłków, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych, dbanie o czystość w kuchni i sprzętu kuchennego oraz naczyń, praca od poniedziałku do piątku w godz. 07.00-15.00
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Pęcice (mazowieckie)

KUCHARZ/POMOC KUCHENNA - do 2 000 PLN

Przygotowywanie dań gastronomicznych. Organiziwanie i planowanie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bierutów (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków.
BIEBRZA Sp. z o.o. ZAGRODA KUWASY - 2017-11-28 - Woźnawieś (podlaskie)

KUCHARZ / POMOC KUCHENNA - od 1 750 PLN

do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2015-11-05 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI - 2017-06-22 - Słupsk (pomorskie)

KUCHARZ - 2 200 - 2 500 PLN

przygotowywanie posiłków
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2017-02-23 - Augustów (podlaskie)

NAUCZYCIEL WSPOMAGAJĄCY - od 1 580 PLN

PRACA W CHARAKTERZE NAUCZYCIELA WSPOMAGAJĄCEGO W SZKOLE PODSTAWOWEJPraca na czas określony: 14.05.2018-23.06.2018Godzina zakończenia pracy : 15:00Wymiar czasu pracy : 17/26Sala C, A
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. M.KOPERNIKA W SIECHNICACH - 2018-05-09 - Siechnice (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków
Z.P.H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-08-23 - Kukle (podlaskie)

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - od 2 400 PLN

obsługa klientów, odpowiedzialność za rozwój sprzedaży w firmie, pozyskiwanie nowych klientów, również pochodzenia wietnamskiego, zamawianie towarów u wietnamskich dostawców 
MAKY Sp. z o. o. - 2018-10-03 - Jabłonowo (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ - od 14 PLN

Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, głównie potraw kuchni chińskiej; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. 1 zmiana, praca na terenie całej Polski.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wyszków (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-01-24 - Krosno (podkarpackie)

KUCHARZ, KELNER , MENAGER - od 2 200 PLN

Prowadzenie restauracji, odpowiedzialność za kuchnie i kelnerów, pomoc w doradztwie finansowym , w zakresie prowadzenia restauracji , znajomość języka
BOCIAN MORSKI Sp. zo.o. - 2016-08-02 - Sopot (pomorskie)

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - od 2 630 PLN

pozyskiwanie klientów, obsługa sprzedażowa, pozyskiwanie nowych klientów, utrzymywanie kontaktów z klientami stałymi, przygotowywanie ofert, negocjacje, wyjazdy do klientów ( branża techniczna: taśmy transportujące, przenośniki taśmowe)
HUMAN WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-05 - Bochnia (małopolskie)

KUCHARZ-CIASTKARZ - od 2 800 PLN

zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
Hotel Jantar - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie posiłków
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2016-03-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-08-08 - Gdów (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 900 PLN

Samodzielne przygotowywanie posiłków gastronomicznych wg zamówień. (kuchnia polsko-włoska). Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)

KUCHARZ - od 15 PLN

wykształcenie kierunkowedoświadczenie mile widziane
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Witoń, Urszula Witoń - 2015-11-18 - Przygodzice (wielkopolskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 500 PLN

Organizacja pracy działu kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)

KUCHARZ - od 1 000 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 2 500 PLN

przygotowanie potraw kuchni tureckiej: sałatek, zup, sosoów, dań głównych, dodatków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Duchnice (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, nadzór nad wydawaniem dań.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godz.: 11:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - wg grafiku. Wymagania: doświadczenie zawodowe: minimum dwa lata doświadczenia w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Wymagane umiejętności: znajomość kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowanie i wydanie dwudaniowego obiadu dla uczniów i pracowników (średnia liczba 45-50 dziennie)
Zespół Szkół Specjalnych Nr 5 - 2018-07-26 - Sopot (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

praca w kuchni robienie pizzy, kebab, sałatkipraca w godz. 11-19, 14-22
Pizzeria GIUFEPPE Agnieszka Grzesik - 2016-03-10 - Nowa Dęba (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Prowadzenie kuchni (stołówka pracownicza w Centrum Dystrybucji Biedronka), przyjęcia towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa w godzinach 7.00-19.00, 19.00-7.00
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-01-14 - Modlnica (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 400 PLN

przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Jabłonowo (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 080 PLN

1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowegow ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzaniaposiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-07-05 - Mielno (zachodniopomorskie)