KUCHARZ Słupsk oferta pracy RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 000 PLN

Zakres obowiązków: gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy

Data publikacji: 2017-06-22

Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)

Pracodawca: RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Pl. Zwycięstwa 3, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 0

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2017

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz małej gastronomii

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5

Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Adres pracodawcy:
Dominikańska 5, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: pomorskie

Powiat pracodawcy: m. Słupsk

Gmina pracodawcy: Słupsk

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Słupsk

Ulica pracodawcy: Dominikańska

Numer budynku pracodawcy: 5

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 22.06.2017

Oferta pracy ważna do: 21.07.2017

Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2017

Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2017

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 1 850 PLN

- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - 1 100 - 1 200 PLN

Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 750 PLN

przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2018-03-27 - Worów (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie posiłków w kuchni
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2018-08-29 - Grajewo (podlaskie)

KUCHARZ / KUCHARKA - od 2 316 PLN

- Organizacja pracy zespołu i przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, układanie jadłospisów.- Wynagrodzenie: 2316 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomość przepisów dot. żywienia dzieci w placówkach przedszkolnych. Umiejętność organizowania wyżywienia (finanse, racje żywieniowe). Umiejetność zarządzania zespołem. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> ważne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Piastów 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HAŁABAŁY - 2017-03-07 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ/KA - od 1 750 PLN

organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Pruszków (mazowieckie)

KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI - od 2 500 PLN

przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk - 2016-08-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

KUCHARZ - do 2 500 PLN

gotowanie obiadów w zbiorowym żywieniu ( do szkół, przedszkoli); 1 zmiana 6.00-14.00 - czasami praca w weekend
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

praca w kuchni
Pizzeria BEST & Restauracja Zdzisław Piątek - 2016-04-12 - Augustów (podlaskie)

NAUCZYCIEL WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO - od 1 900 PLN

Obowiązki nauczyciela grupy młodszej- prowadzenie zajęć edukacyjnych, opieka i wychowanie, organizacja imprez i uroczystości; dwie zmiany (6.30-14.30, 9-17); kontakt e-mailowy z pracodawcą
Usługi opiekuńczo- gastronomiczne - 2015-11-19 - Słupsk (pomorskie)

KUCHARZ 1/2 - od 1 000 PLN

przygotowywanie śniadań i zup 8-12
JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA - 2018-08-31 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Praca w kuchni, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Chojnice (pomorskie)

KUCHARZ - od 975 PLN

Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - od 1 500 PLN

przygotowywanie dań, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Jabłonowo (mazowieckie)

PRACOWNIK GOSPODARCZY - od 1 850 PLN

obsługa urządzenia do zmiękczania wody
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Gronowo Górne (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 2 100 - 3 000 PLN

przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-08-28 - Zgorzelec (dolnośląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

sporządzanie dań gorących,surówek ,sałatek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Zambrów (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)

KIEROWCA CIĄGNIKA SIODŁOWEGO (KAT. C+E) - 4 000 - 5 000 PLN

Transport krajowy towarów
P.H.U. BAIM ANDRZEJ SZKLARSKI - 2017-05-10 - Koło (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

przygotowywanie potraw nepalskich i indyjskich i napojów w barze orientalnym
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

SPECJALISTA DS. ELEKTROENERGETYCZNYCH - od 3 100 PLN

Nadzór nad sprawnym i zgodnym z przepisami prawa działaniem urządzeń : elektroenergetycznych, zabiegowych, gastronomicznych, medycznych, dźwigów oraz instalacji elektrycznych i odgromowych;Zapewnienie fachowego nadzoru przy robotach elektroenergetycznych i ich zgodności i obowiązującymi przepisami
"Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A - 2018-07-20 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, nadzór i dbałość o przestrzeganie przepisów BHP, sanitarnych
Mieleńsky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/ KUCHARKA - od 1 850 PLN

gotowanie, obsługa sali jadalnej, wydawanie posiłków
Polska Akademia Nauk Dom Rencisty im. Prof. W. Orłowskiego - 2016-03-16 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz na imprezy okolicznościowe.
JAKUBISZYN ZOFIA RESTAURACJA "MYŚLIBORZANKA" - 2017-11-23 - Myślibórz (zachodniopomorskie)

POMOC KUCHENNA (WARSZAWA-BIELANY) - od 2 150 PLN

pomoc w przygotowywaniu potraw, zmywanie, czyszczenie sprzętu kuchennego, prace porządkowe
Capital Work - 2018-01-09 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie i wydawanie posiłków
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2018-08-03 - Świętochłowice (śląskie)

KUCHARZ/PIZZERMEN - od 2 100 PLN

praca na kuchni, przygotowywanie potraw, praca na stanowisku pizzermena
KUCHMISTRZOSTWO Maciej Krzyżański - 2018-04-05 - Bogdanowo (wielkopolskie)

SPRZĄTACZKA - PRACA W MARKECIE W INOWROCŁAWIU (NR 2138) - od 2 000 PLN

sprzątanie marketu w Inowrocławiu; praca w godzinach 6:00 - 14:00 i 14:00 - 22:00
ASPEN Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej - 2017-06-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)