KUCHARZ ŚNIADANIOWY Kąty Rybackie oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa śniadań - bufetowych lub serwowanych.Obieranie i obróbka produktów spożywczych.Czynności porządkowe.Dbałość o higienę.
Data publikacji: 2019-12-02
Lokalizacja: Kąty Rybackie (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 17, 82-110 Kąty Rybackie, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa śniadań - bufetowych lub serwowanych.Obieranie i obróbka produktów spożywczych.Czynności porządkowe.Dbałość o higienę.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/ godz.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kąty Rybackie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sztutowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Adres pracodawcy:
Rybacka 17, 82-110 Kąty Rybackie, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV proszę złożyć w Hotelu Tristan w Kątach Rybackich, ul. Rybacka 17 lub przesłać na adres e-mail: dyrektor (at) tristan.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Sztutowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kąty Rybackie
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2019
Oferta pracy ważna do: 01.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e8d254fb9ba9cfb8e3e51d678b93184b
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni wietnamskiej, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie potraw
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2018-01-04 - Jasło (podkarpackie)
Obsługa frezarki ogólnego przeznaczenia (dobiera i stosuje optymalne parametry skrawania, narzędzia i uchwyty, frezuje płaszczyzny, rowki wiórowe w narzędziach wieloostrzowych).
"WIKOMA" Maszyny i Urządzenia Przemysłowe Grzegorz Wójcik - 2016-03-02 - Zbąszyń (wielkopolskie)
PRODUKCJA GOTOWANIE, PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI MIĘDZYNARODOWEJ, DBANIE O CZYSTOŚĆ.WYMAGANIA: WYKSZTALCENIE ZAWODOWE, DBANIE O HIGIENĘ OSOBISTA, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 6 MIESIĘCY.WYNAGRODZENIE 19,00 ZŁ/H BRUTTO, PRACA TRZY ZMIANOWA W GODZINACH 11:00-23:00, PRACA W WOLNE DNI.
JEDZENIE NA ZAMÓWIENIE GRAŻYNA KISZKIEL - 2019-09-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków z surowców i półproduktów
TOMASZ HILLAR POD ANIOŁAMI - 2017-01-27 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni polskiej.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA Spółka Jawna Rek - Szerszeniewscy Parking - Augustówka - 2016-12-22 - Kałuszyn (mazowieckie)
kosztorysowanie, prowadzenie dokumentacji
Przedsiębiorstwo Budowlane ELBEST Eliza Borek - 2016-01-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Kuczów (świętokrzyskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
YILMAZ SARIKAYA REINA - 2020-01-10 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg orginalnych receptur kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Koluszki (łódzkie)
PPRACA JAKO KUCHARZ W RESTAURACJI
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2017-10-30 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Serock (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie żywnością,- zapewnienie wysokiej jakości usług,- estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,- odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,- przestrzeganie obowiązującyh instrukcji i procedur HACCP,- komunikacja i współpraca z pracownikami przedszkola,- przygotowywanie posiłków dla dziecie będących na diecie.
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU - 2017-08-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna na kuchni, przygotowywanie potraw. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 07.00 - 19.00. Zatrudnienie od sierpnia 2016r.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE POLFUR ZENON HOŁUBOWSKI - 2016-08-04 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-12-13 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie posiłków dla gości hotelu, przygotowywanie produktów spożywczych do produkcji posiłków, utrzymywanie czystości urządzeń kuchennych i w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2019-07-01 - Małe Ciche (małopolskie)
Otwieranie i zamykanie obiektów sportowych "ORLIK", dbanie o porządek i ład na tych obiektach, orgamnizacja i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa przy organizacji zajęć, dbanie o obiekty sportowe, zgłaszanie pracodawcy o usterkach i uszkodzeniach urządzeń i obiektów sportowych.
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Chłopice (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków; obieranie, mycie i krojenie owoców i warzyw; nauka gotowania
Firma Kateringowo - Usługowa "AL- KRIS" Aldona Ardelli-Tylza - 2017-10-16 - Wilków (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych. Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca na dwie zmiany w przedzaile od godz. 5.00 do 20.00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-07-06 - Barlinek (zachodniopomorskie)
j.w
Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - 2017-10-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Leśne Skrzaty PBP Paweł Bednarski - 2018-01-03 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej i kuchni polskiej.Przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
AXAN RETAIL Sp. z o.o. Sp. k. - 2019-03-28 - Bielany-Żyłaki (mazowieckie)
-smażalnia ryb- obsługa imprez okolicznościowych
Zygmunt Orlikowski PPHU "ANNA" - 2019-02-26 - Zalesice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, napojów (pizza, sałatki, kawa)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Łosice (mazowieckie)
Pracujesz niezależnie i twórczo z małym i bardzo zmotywowanym zespołem na własnym stanowisku w kuchni (saucier). Jesteś odpowiedzialny za przygotowanie posiłków i obsługę produktów. Przestrzegasz przepisów HACCP.
kontakt przez OHP - 2018-09-03 - Niemcy (Niemcy)
Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, ocena półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
NOTUS Agnieszka Witkowska (Gościniec pod Młynem) - 2017-10-17 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących receptur, racjonalne gospodarowanie powierzonym towarem, współpraca z zespołem kuchennym.
"Uzdrowisko Lądek-Długopole" S.A - 2019-07-03 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, śniadań, deserów obsługa urządzeń rozdrabniających
"MIKOŁAJEK" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-06-21 - Miłoszyce (dolnośląskie)
pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego do kuchni na podstawie asynganty, przygotowywanie posiłków oraz wydawanie, sprawowanie stałego nadzoru nad sprzętem kuchennym, stołowym i gastronomicznym, przestrzeganie zasad BHP, dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP/GHP), a także zasad analizy zagrożeń i krytycznego punktu kontrli (HACCP)
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ - 2018-08-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)