KUCHARZ P艂o艅sk oferta pracy TOSCANA s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: P艂o艅sk (mazowieckie)
Pracodawca: TOSCANA s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zajazd 3, 09-100 P艂o艅sk, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂o艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: p艂o艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂o艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie bez znaczenia, wymagane do艣wiadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy: TOSCANA s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Adres pracodawcy:
Zajazd 3, 09-100 P艂o艅sk, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: ..................../2016
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: p艂o艅ski
Gmina pracodawcy: P艂o艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂o艅sk
Ulica pracodawcy: Zajazd
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.04.2016
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych oraz przygotowywanie bankiet贸w okoliczno艣ciowych Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w dni wolne i robocze, pomi臋dzy godz. 7.00-19.00.
CKiR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP.Z O.O. - 2018-02-07 - Szczyrk (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z karty restauracjiMo偶liwo艣膰 zakwaterowaniaTerminowe wynagrodzeniePraca od poniedzia艂ku do pi膮tku w restauracji Karczma Polska
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w , dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na kuchni. Wymagane wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe - kierunkowe, wymagany 1 rok do艣wiadczenia, ks. sanepidowska. Praca na 1 zmiane w godz: 8-16
FIRMA US艁UGOWO-HANDLOWA GASTRO Pawe艂 Nied藕wied藕 - 2016-11-18 - Mys艂owice (艣l膮skie)
prace zwi膮zane ze zbrojeniem terenu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - 艁oziska (mazowieckie)
wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Przemy艣l (podkarpackie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz (kuchnia w艂oska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Zawada (lubelskie)
praca zwi膮zana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw dla cateringu dietetycznego
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Piaseczno (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: 艣niadania, obiady, kolacje na terenie Instytutu Po偶arnictwa oraz catering zewn臋trzny.
Us艂ugi Gastronomiczne Super Smak - 2017-04-07 - J贸zef贸w (mazowieckie)
jw.
M艂odzie偶owy O艣rodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych
ARSTELE SP. Z O.O. - 2017-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Produkcja da艅 garma偶eryjnych, przygotowywanie potraw
Jad艂odajnia-Bar Mleczny Hades Micha艂 Ga艂a - 2015-12-15 - 呕ary (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia gastronomiczne, obs艂uga bufetu 艣niadaniowego, utrzymanie czysto艣ci na kuchni i podlegaj膮cych mu obszar贸w
Cie艣la Jaros艂aw Beans Polska - 2018-03-13 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Utrzymywanie we w艂a艣ciwym stanie ilo艣ciowym i jako艣ciowym 艣rodk贸w i sprz臋tu s艂u偶by 偶ywno艣ciowej znajduj膮cego si臋 w kuchni. Przygotowywanie posi艂k贸w w艂a艣ciwych pod wzgl臋dem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obr贸bk膮 wst臋pn膮 i ciepln膮 przygotowywanych posi艂k贸w.Sprawdzanie zgodno艣ci z asygnat膮 kuchenn膮 produkt贸w pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbie偶no艣ciach Kierownika Kuchni i Sto艂贸wki).Sprawowanie nadzoru nad prawid艂owym myciem i dezynfekcj膮 pomieszcze艅 produkcyjnych i socjalnych kuchni i sto艂贸wki.
25 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W BIA艁YMSTOKU Grupa Zabezpieczenia 艁om偶a - 2017-12-18 - 艁om偶a (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 3000 z艂 brutto do uzgodnienia; wymagany wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w celu ustalenia terminu spotkania
PHU U Zdzicha Jolanta Orluk - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Z艂otego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
Spzreda偶 obuwia
"SAN" Dystrybucja Obuwia Janusz Wota - 2015-12-11 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Kucharzsta偶 w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2017-08-24 - Radomierz (dolno艣l膮skie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Tuczno (lubuskie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Krzesz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
obs艂uga pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszk贸w (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw
PATIO MAGDALENA GRABAN - 2018-02-06 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDUR膭 WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)