KUCHARZ Żary oferta pracy Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 14 - 15 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja dań garmażeryjnych, przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11 Listopada 33, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Produkcja dań garmażeryjnych, przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 14 - 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + nadgodziny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 14 - 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
11 Listopada 33, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: 11 Listopada
Numer budynku pracodawcy: 33
Profil działalności pracodawcy: Bar HADES
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy ważna do: 14.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłaków na stołówce
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cieszynie - 2016-12-02 - Cieszyn (śląskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT BOGDAN KRZYMIŃSKI - 2016-11-03 - Chorzów (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Zamawianie i odbiór produktów, chemii. Czyszczenie kuchni i innych pomieszczeń.
SVD SERVICE Sp.z.o.o. - 2017-03-27 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej i międzynarodowej oraz dbałość o atrakcyjność wizualną wydawanych posiłków w szczególności obiadów i kolacji dla gości biznesowych. Dbałość o zapewnienie czystości i wdrażanie standardów higieny w kuchni, lodówkach i pomieszczeniach magazynowych. Wykonywanie list kontroli produktów spożywczych.
Hotel Nägele Familie Heinen GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Praca w Restauracji Montanaro 47-330 Zdzieszowiceul. B. Chrobrego 10
Marek Ociepa Restauracja Aleksandra - 2018-02-28 - Zdzieszowice (opolskie)
Przygotowywanie dań i napojów według obowiązujących procedur i wdrożonych standardów kuchni. Ścisła współpraca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-16 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Radom (mazowieckie)
produkcja garmażeryjna (pierogi, krokiety, gołąbki itp.), przygotowanie ciast, przygotowanie farszu
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Libusza (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Utrzymanie czystości maszyn, urządzeń i sprzętu w kuchni. Utrzymanie w czystości powierzchni użytkowych.Praca na dwie zmiany: 6.00-14.00 oraz 11.00-19.00, również w soboty, niedzielę i święta.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2016-09-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw dań obiadowych, potraw kuchni włoskieju, makaronów, pizzy, dbanie o czystość stanowiska
PHUG "MARIO" - 2018-04-25 - Jaworzno (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Drawski Młyn (wielkopolskie)
Gotowanie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - BUDOWNICTWO Renata Wenda - 2016-05-09 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-04-13 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań ala carte, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, bankiety dla grup zorganizowanych, bufetów
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Czernice Borowe (mazowieckie)
zapoznanie się z regulaminem pracowni gastronomicznej i instrukcjami obsługi sprzętu, maszyn i urządzeń, dbałość o jakość przyrządzanych potraw, przygotowanie imprez okolicznościowych, dbałość o powierzony sprzęt i naczynie kuchenne, sporządzanie różnego rodzaju potraw, zamawianie surowców, znajomość kuchni polskiej i śląskiej
Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA" - 2017-08-21 - Żory (śląskie)
gotowanie chińskich potraw, obsługa klientów pochodzeni chińskiego
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Do uzgodnienia
Techno-Drew Sp. z o.o. - 2017-01-13 - Stróże Wielkie (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków - możliwośc przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-10-13 - Trzebnica (dolnośląskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-11-23 - Mielec (podkarpackie)
- przygotowywanie cateringu na różnego rodzaju spotkania,- przygotowywanie ciepłych dań i zimnych przekąsek- przygotowywanie dań bufetowych i dań z karty menu
QSR24h Timework GmbH & Co. KG - 2017-10-27 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu restauracji,prowadzenie dokumentacji HACCP,gospodarka magazynowa, zarządzanie zespołem
AFFLO Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Bielawa (dolnośląskie)
przyrządzanie dań według menu
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2016-09-22 - Iłowa (lubuskie)
Przyrządzanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-11 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, opracowywanie receptur dań.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków charakterystycznych dla kuchni hinduskiej np. obsługa pieca tandur wg receptury hinduckiejumowa zlecenie, 110h w miesiącu
FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O. - 2017-02-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z karty i utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Lokal Gastronomiczono-Rozrywkowy ALBATROS - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Krobia (wielkopolskie)