KUCHARZ Nowy Duninów oferta pracy Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Data publikacji: 2018-03-16
Lokalizacja: Nowy Duninów (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja 2A, 09-505 Nowy Duninów, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2 dni pracy 2 dni wolne10 godzin pracy dziennie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Duninów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Duninów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie w pracy i umiejętności w pracy jako kucharz
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Adres pracodawcy:
Aleja 2A, 09-505 Nowy Duninów, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: od zaraz, Godziny : 10-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płocki
Gmina pracodawcy: Nowy Duninów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Duninów
Ulica pracodawcy: Aleja
Numer budynku pracodawcy: 2A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2018
Oferta pracy ważna do: 15.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Odpowiedzi na pisma, przyjmowanie interesantów, księowanie.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymanie porządku w miejscu pracy, dbałość o powierzony sprzęt kuchenny. Etat lub 1/2 etatu.Praca na 2 zmiany w godzinach 05.00 - 21.00.Oferta pracy również dla osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2017-11-22 - Zabrze (śląskie)
przeprowadzanie obróbki surowców (mięs, warzyw, ryb itp), sporządzanie posiłków dań, deserów, sporządzanie menu (w zależności od rodzaju uroczystości)
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warta (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2015-12-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zamawianie towaru, dekoracja posiłkow, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Unisław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i organizacja żywności, zapewnieni i kontrola jakości potraw, wprowadzanie nowych dań do karty.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Naprawa pojazdó samochodowych
AUTO-SPEC Mateusz Kuźmiński - 2016-04-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE.
Elżbieta Szumska Usługi Turystyczne "AURUM" - 2017-01-25 - Złoty Stok (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-04-10 - Mokobody (mazowieckie)
praca w syatemie dwuzmianowym w godzinach między 7:00 a 23:00Restauracja PIANO CAFERestauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2016-05-25 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków w restauracji. Praca w godzinach 8-22, sporadycznie praca w godzinach nocnych do ok 5, 6 rano.
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-03-17 - Wyszków (mazowieckie)
- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez przełożonego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagania: Mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni z żywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynności zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowiązków. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (śląskie)
Wszystkie czynności związane ze stanowiskiem kucharza, specjalnośćPolska/ Śląska kuchnia regionalna
Restauracja Złoty Róg - 2016-09-27 - Wawelno (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ I POLSKIEJ
"OPTA POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowanie oraz montażem konstrukcji metalowych z różnego typu elementów lub prefabrykatów, spawanie konstrukcji stalowych, szlifowanie, obróbka metali
SK-Work Sp. z o.o. - 2016-11-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Dębówko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej( rosyjskiej, ukraińskiej, białoruskiej, uzbeckiej) ustalenie karty dań, wybór naczyń do podania, wybór sprzętów kuchennych, nadzór nad jakością podawanej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania skladnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spozywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składnikow spożywczych, dbanie o odopwiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymoane przyrzadów uzywanych w kuchni, udzielanie informacji gościomna temat składnikow uzywanych w potrawach oraz odpowiedanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Białystok (podlaskie)
Monter ociepleń budynków
P.B.U.H.ZELIAŚ Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna - 2018-03-29 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
PLASTER SP. Z O.O. - 2017-08-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Produkcja pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Krasnystaw (lubelskie)
ZAPEWNIENIE POPRAWNEGO FUCKCJONOWANIA SPRZĘTU , MASZYN I URZĄDZEŃ WYKORZYSTYWANYCH W dps, usuwanie usterek na terenie budynku i posesji DPS, dbanie o czystość i porządek, wykonywanie czynnosci konserwacji budynku i maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
Odbieranie telefonów z zamówieniami, prace porządkowe i czystościowe na terenie pizzerii. Po przyuczeniu obsługa klientów, kasy fiskalnej na samodzielnym stanowisku. Praca w Bielsku-Białej lub Wilkowicach, od poniedziałku do niedzieli wg ustalonych grafików pomiędzy godz. 11.00 a 22.30.
PIOTR KRZYŻAK PIZZERIA COLORATA - 2016-08-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
umiejętność wyprodukowania około 600 kg kebabu dziennie, przygotowanie sosów do leżakowania surowca na kebab, szkolenia pracowników produkcyjnych w zakresie produkcji kebabu.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Kopytów (mazowieckie)