KUCHARZ Wrocław oferta pracy KEMPA GOURMET JACEK KEMPA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
Data publikacji: 2017-04-21
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: KEMPA GOURMET JACEK KEMPA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strachowskiego 7A, 52-210 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
ynagrodzenie miesięczne ze stawką godzinową: 17 zł/godz. brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie i staż pracy bez zanczenia; umiejętność gotowania
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: KEMPA GOURMET JACEK KEMPA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Młodzieżowa 14F, 54-020 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Młodzieżowa
Numer budynku pracodawcy: 14F
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.04.2017
Data dodania oferty pracy: 21.04.2017
Oferta pracy ważna do: 12.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie prostych prac biurowych, tworzenie pism, adresowanie pism, obsługa urządzeń biurowych, obsługa petentów.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie konstrukcji stalowych i spawanie
P.H.U. Piotr Wójcicki - 2019-04-15 - Puszcza Mariańska (mazowieckie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowanie potraw, sporządzenie menu, zakup produktów, właściwe przechowywanie produktów.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
PROGRAM ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA.Przygotowanie dań w restauracji.
TOKO SUSHI S.C. - 2016-06-27 - Reda (pomorskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-03-08 - Opole (opolskie)
doświadczenie na ww stanowisku
Jerzy Wawrzyniak - 2016-11-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
- kontakty z projektantami, inwestorami i wykonawcami- dobór oświetlenia- ofertowanie- uczestniczenie w sprzedaży
GOLLAND Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-06-27 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
przygotowywanie potraw, układanie menu, planowanie zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
ROMAN ROMANOWSKI - PRZEDSIĘBIORSTWO ROMANOWSKI - 2017-08-17 - Sułowo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw dla klientów, przygotowanie stanowiska pracy wg zasad sanepidu,właściwe przechowywanie produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Węgierska Górka (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Bramasole OÜ - 2019-07-04 - Estonia (Estonia)
Kucharz - przygotowywanie posiłków - samodzielne stanowisko
"MAMY SMAK" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-03-21 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
Do uzgodnienia
Barbara Grzebień Hotel "Pod Trzema Różami" - 2017-02-13 - Sanok (podkarpackie)
- przygotowywanie materiałów do druku- obsługa maszyn drukarskich- przygotowywanie szablonów- pakowanie do wydania gotowych materiałów- zapoznanie się ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Ruda Śląska (śląskie)
1. Sporządzanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami w szkole.2. Dbanie o utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy, w pomieszczeniach kuchennych i przyległych zgodnie z procedurami i instrukcjami GHP oraz HACCP.możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Gimnazjum im. Jana Pawła II w Międzyzdrojach - 2015-12-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
PLANOWANIE POSIŁKÓW Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.POŻWYMAGANIA: ŚREDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMOŻLIWIAJĄCE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STAŻ PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 zł. + DODATEK STAŻOWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z menu, dania kuchni rosyjsko- ukraińskiej, dania z grilla, dania kuchni europejskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR S.C. - 2018-01-15 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu, współpraca z pozostałym personelem kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
Szef kuchni
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2018-04-18 - Firlej (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie innych potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia na miejscu oraz na wynos ( catering )
POLISH BANGLA Sp. z o. o. - 2018-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
wg. stanowiska
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)