KUCHARZ Myszyniec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽440 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z zawodem
Data publikacji: 2020-09-23
Lokalizacja: Myszyniec (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Myszyniec, powiat: ostro艂臋cki, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z zawodem
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽440 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Myszyniec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostro艂臋cki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1415
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽440 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2020
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7580008676
danePracodawcy_regon: 550002616
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 12-100 Szczytno, powiat: szczycie艅ski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: szczycie艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2817
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczytno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964991
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: handel
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 21.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.09.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f2fc2b453e5cbf1e966c9091e930f557
Podobne oferty pracy
- umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 gor膮cych.
CENTRUM INTEGRACJI SPO艁ECZNEJ W D膭BROWIE - 2017-04-12 - Lubacz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni gruzi艅skiej.Przygotowywanie menu.Serwowanie potraw go艣ciom restauracyjnym.Obs艂uga maszyny i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - P艂ock (mazowieckie)
- praca w charakterze kucharza w g艂贸wnej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu 艣niadaniowego, a da艅 restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w ka偶dy wtorek i czwartek przygotowanie da艅 do bufetu samoobs艂ugowego- przygotowywanie sa艂atek, da艅 g艂贸wnych, zup - w razie potrzeby gotowanie da艅 bezglutenowych, wegetaria艅skich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapas贸w- sk艂adanie zam贸wie艅 towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu g艂贸wnego- przestrzeganie norm 偶ywno艣ci HACCP
Ferienzentrum Schlo脽 Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie potraw. Przyuczenie w charakterze szefa kuchni. - Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto (do negocjacji). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Wymagana jest ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt osobisty lub telefoniczny (504-293-780, 513-997-159) w godzinach: 11:00-20:00.
艁UKASZ JAREK BAR 艢MIG艁O - 2017-11-13 - Katowice (艣l膮skie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie i wydawanie potraw
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA IMPRESJA MIROS艁AW PAW艁OWSKI - 2018-10-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne stanowisko kucharza wymaga znajomo艣ci w przygotowywaniu posi艂k贸w dla uczni贸w z przestrzeganiem zasad zdrowego 偶ywienia.
Szko艂a Podstawowa nr 65 - 2020-07-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w da艅 kuchni tureckiej i kurdyjskiej, WYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢C KUCHNI TURECKIEJ, KURDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Nauczanie chemii,-Umowa na zast臋pstwo,-Kontakt telefoniczny 58-532-60-28, 58-530-05-38.-Wynagrodzenie wg Karty Nauczyciela.
GIMNAZJUM NR 3 IM. KARDYNA艁A STEFANA WYSZY艃SKIEGO - 2016-11-10 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, obs艂uga pieca tandoor
BROWAR WYSPA M艁Y艃SKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
"Mlekspol" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Podlesie D臋bowe (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw w kuchni przedszkolnej dla dzieci :-艣niadania, -zupy-drugie dania z uwzgl臋dnieniem zasad zdrowego 偶ywienia-deser贸w i ciast
Little Umbrella Sp. z o.o. - 2019-02-13 - Gdynia (pomorskie)
1) ksi臋gowanie faktur2) naliczanie p艂ac3) obs艂uga systemu bankowego,4) rozliczanie i ksi臋gowanie delegacji,5) spoprz膮dzanie faktur sprzeda偶y,6) weryfikacja poprawno艣ci ksi臋gow艅 faktur magazynowych
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Bierkowo (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, mycie urzadze艅 kuchennych
Firma Szkoleniowo - Handlowa "MAR - KUR"Marta Kurek - Szewczak - 2016-03-22 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
zgodne ze stanowiskiem.
BURSA GDA艃SKA IM.IRENY SENDLEROWEJ - 2017-08-29 - Gda艅sk (pomorskie)
Kuchnia grecka.
Restauracja "EL GRECO" - 2016-09-22 - Gdynia (pomorskie)
- sporz膮dzanie potraw i napoj贸w dla pacjent贸w szpitala mile widziana znajomo艣膰 diet specjalistycznych,- czynno艣ci zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w do ekspedycji na oddzia艂y szpitalne- nadz贸r i organizacja pracy podleg艂ych pracownik贸w (pomoce kuchenne); nadz贸r nad utrzymaniem w nale偶ytym porz膮dku naczy艅 i sprz臋tu kuchennego oraz nad stanem sanitarnym pomieszcze艅 kuchni, nadz贸r nad pobieraniem pr贸b pokarmowych, odpowiednie ich oznaczenie oraz przechowywanie zgodnie z wymogami HACCP, codzienne sprawdzanie temperatury w urz膮dzeniach ch艂odniczych i uzupe艂nianie rejestr贸w- wsp贸艂praca z dietetykami w zakresie planowania jad艂ospis贸w dekadowych, opracowywania receptur nowych potrawPraca w godzinach 5:30 13:30, tak偶e w poszczeg贸lne niedziele i 艣wi臋ta wg grafiku u艂o偶onego z miesi臋cznym wyprzedzeniem
Wojew贸dzki Szpital Psychiatryczny - 2019-07-11 - Gda艅sk (pomorskie)
praca w ma艂ej gastronomii
PIZZERIA POD ZEGAREM Karolina Szejna - 2017-08-25 - Stawiguda (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska). Praca pomi臋dzy 7-19.00 od pn do nd.
"FALA" SP脫艁KA CYWILNA KOCZUR MA艁GORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2016-06-01 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie i dekorowanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w i wyrob贸w gotowych.
kontakt przez PUP - 2020-01-15 - Jaszkowa Dolna (dolno艣l膮skie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Wojciech贸w (艂贸dzkie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W. WSP脫艁PRACA Z SZEFEM KUCHNI.
FARMER CATERING Aneta Szczerbi艅ska - 2020-07-17 - D臋bica (podkarpackie)
Wykonywanie farszy,robienie pierog贸w, pakowanie posi艂k贸w w/g gramatury,gotowanie posi艂k贸w mi臋snych
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie 艣wie偶ych produkt贸w - kuchni regionalnej i mi臋dzynarodowej w oparciu o system "脿 la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klient贸w restauracji, innowacyjne i tw贸rcze podej艣cie do pracy. Organizacja pracy w艂asnej i podleg艂ego zespo艂u. Zapewnienie przestrzegania norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potrwa, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w kuchnii; sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Wydawanie i gotowanie posi艂k贸w. Wykszta艂cenie kierunkowe kucharz. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
FERDYN AGNIESZKA POLITA艃SKI - 2019-03-25 - Rybnik (艣l膮skie)
praca w kuchni
FENIX - 2016-07-07 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw, desser贸w, pizze z zastosowaniem maszyn gastronomicznych. Wydawanie zam贸wionych potraw.Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Sz贸wsko (podkarpackie)