KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ Pęcław oferta pracy MINI BAR Wiśniewski Marek
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ
Wynagrodzenie: od 3 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej, obsługa grilla, dbanie o czystość na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów
Data publikacji: 2017-01-10
Lokalizacja: Pęcław (mazowieckie)
Pracodawca: MINI BAR Wiśniewski Marek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-530 Pęcław 1, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań kuchni polskiej, obsługa grilla, dbanie o czystość na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pęcław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Góra Kalwaria
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : OBSŁUGA SPRZĘTÓW KUCHENNYCH[Umiejętność 1] : 0,5 ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
Nazwa pracodawcy: MINI BAR Wiśniewski Marek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
05-530 Pęcław 1, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Góra Kalwaria
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pęcław
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.01.2017
Data dodania oferty pracy: 09.01.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprzątanie klatek schodowych. Praca na umowę zlecenie w godz. 8-12 w Kołobrzegu.
Techniczna Obsługa Nieruchomości "BŁYSK" Rafał Okapiec - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-02-17 - Czempiń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
KJOKKEN - BISTRO QCHNIA - 2016-10-27 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej
"DAAN" Daniel Kęskrawiec - 2018-08-23 - Tryszczyn (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Rościszewo (mazowieckie)
Obróbka warzyw, smażenie naleśników,obsługa irządzeńgastronomicznych na bazie kuchni francuskiej; samodzielny kucharz.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na kuchni-przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Przasnysz (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Karsk (zachodniopomorskie)
Kucharzwymagane doświadczenie w zawodzie kucharz, praca dla osób bezrobotnych zarejestrowanych i posiadających II profil pomocy
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Kucharz - restauracja SAFIR w CH EUROPA
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Bost" J.Stępień, A.Bochniarz, G.Krzyżak S.C. - 2016-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodny z zawodem
Pstrąg Alina Karkut - 2015-12-03 - Żyrzyn (lubelskie)
Organizacja i nadzór przy procesie realizacji drogowego transportu samochodowego (krajowego i międzynarodowego)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe "MODEL" Sebastian Mądrzecki - 2017-01-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne lub osoba z doświadczeniem w gastronomii, osoba zarejestrowana w PUP przed 07.,11.2016, profil II, spełniająca warunek art. 49 (2-6)
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Praca na 2 zmiany.
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-05-13 - Karczowiska (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, nadzorowanie świeżości uzywanych składników spożywczych, dopilnowanie porządku i przestrezganie higieny w kuchni
Agroturystyka FORTECA - 2017-04-07 - Uciechów (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie, catering
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Kościan (wielkopolskie)
przyrządzanie posiłków kuchni greckiej i śródziemnomorskiej
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-12-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Chełm Śląski (śląskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-08-29 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
Towarzystwo Boskiego Zbawiciela - 2016-09-08 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków - zarządzanie. Pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie, proponowane wynagrodzenie 2100 zł brutto, po zawarciu umowy na czas określony możliwy wzrost wynagrodzenie.. praca w systemie 2 dni pracy, 2 dniu wolne, w godzinach 10.00-21.45.
Usługi Gastronomiczne Kacper Jońca - 2018-10-03 - Bolesławiec (dolnośląskie)
właściwe przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)