KUCHARZ Chełm Śląski oferta pracy Restauracja Oaza
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Data publikacji: 2016-02-08
Lokalizacja: Chełm Śląski (śląskie)
Pracodawca: Restauracja Oaza
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-403 Chełm Śląski, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chełm Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieruńsko-lędziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chełm Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
Data zakończenia pracy: 15.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe / preferowane gastronomiczne, aktualna książeczka Sanepid, mile widziane doświadczenie na ww. lub podobnym stanowisku;
Nazwa pracodawcy: Restauracja Oaza
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Adres pracodawcy:
41-403 Chełm Śląski, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Życiorys zawodowy (CV).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt tel. 660-241-556
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: bieruńsko-lędziński
Gmina pracodawcy: Chełm Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chełm Śląski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowanie posiłków, znajomość "Kuchni Polskiej", wykształcenie zawodowe, wymagane doświadczenie min. 8 lat,
U Pasiiibrzucha Anna Pytlik - 2016-06-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Ciechanów (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
pon- pt 7-15, 8-16
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2016-04-01 - Kalisz (wielkopolskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-08-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
x
Mr Hamburger S.A. - 2017-01-16 - Tykocin (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Rzekuń (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, staranna obróbka warzyw i innych surowców żywnościowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o pracę na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej a la carte oraz przyjęć okolicznościowych dla gości.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Ziębice (dolnośląskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-02-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie potraw- Pobieranie z magazynu towarów do produkcji- Pomoc w obsłudze klientów- Układanie menu na kolejne dni
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Leszno (wielkopolskie)
praca w kuchnimiejsce pracy: Olsztyn ul.Kolejowa 11 i ul.Zientary Malewskiej 2A wynagrodzenie brutto: 12zł/godz.
Firma Gastronomiczna KRYS-STAN s.c. K.K.S. Dziodko - 2016-09-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków zarówno ciepłych jak i zimnych , grilowanie , ustalanie menu , dbałość o stanowisko pracy, rozdzielanie obowiązków zespołowiprzepracowywanie na umowie zlecenia +ZUS około 80 godzin w miesiącu według potrzeb, dyspozycyjność od 9:00 do23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, kontrola jakości produktów spożywczych.
New Kansai Sushi Bar - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-17 - Wołomin (mazowieckie)
Praca w dziedziale godzin: 8-21Przygotowywanie posiłków, dań a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2018-01-16 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Gotowanie barszczu, pieczenie serników, smażenie placków ziemniaczanych. Praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gorąca,przygotowywanie dańkuchni europejskiej,polskiej,włoskiej sushi.
Grzegorz Łoniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Trzcianka (wielkopolskie)