KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Raszyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej/tureckiej.Praca od pon-ndz w godz.12-16/16-20.
Data publikacji: 2018-05-04
Lokalizacja: Raszyn (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Raszyn, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej/tureckiej.Praca od pon-ndz w godz.12-16/16-20.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Raszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: przedstawiciel handlowy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie podstawowe.Staż pracy 2 lata na stanowisku(k.bengalska lub turecka).Doskonała znajomość kuchni bengalskiej/tureckiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Drzymały 30, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV,SKIEROWANIE.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Drzymały
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: przedstawiciel handlowy
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.05.2018
Data dodania oferty pracy: 02.05.2018
Oferta pracy ważna do: 14.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie, sprzątanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, formowanie kebaba z mięsa surowego poparte znajomością orginalnych przypraw tureckich, zapewnienie ciągłości zaopatrzenia firmy w produkty (dostawy bieżące)
"ISTAMBUŁ-KEBAB" Sener Dikmelik - 2017-06-21 - Sosnowiec (śląskie)
Kucharz- obiady domowe, kuchnia polska. Możliwe również zatrudnienie na 1/2 etatu.
TWIST KRYSTYNA BŁASZCZYK, SZYMON BŁASZCZYK S.C. - 2016-09-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie surowców do produkcji potraw typu: zupy, surówki, dania jarskie i mięsne, obsługa urządzeń gastronomicznych, porządkowanie miejsca pracy, przestrzeganie zasad HACCP i przepisów BHP, eksponowanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarnów (małopolskie)
załadunek i rozładunek towaru
MILKOP SP.J. MATERLIŃSKI, KACZMAREK - 2017-09-08 - Długa Wieś (wielkopolskie)
Wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów dla mieszkańców domu pomocy społecznej: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie czystości na stanowisku; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
Dom Pomocy Społecznej ZAMECZEK - 2017-07-11 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe (lub odpowiednie) w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 6 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Katowice (śląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-10-04 - Poznań (wielkopolskie)
Obsługa progr. komp. turystycznych, rezerw. miejsc odpoczynku, sprzedaż wczasów, wycieczek, spisywanie umów z klientami, rezerwacje, obsługa kasy fiskalnej, znaj. j. angielskiego. Sporządzanie ofert sprzedażowych dla grup zorganizowanych, klientów indywidualnych, zakładów pracy. Dotarcie do klienta z gotowymi prezentacjami, pozyskiwanie nowych klientów. Rozwinięcie dobrego systemu sprzedazy ofert turystycznych.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2015-12-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-09-30 - Żary (lubuskie)
wynikający z utworzonego w ramach refundacji stanowiska pracy: kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Odpowiedzialność za terminową i optymalną kosztowo realizację zamówień od dostawców Kontakt z dostawcami (zapytania ofertowe, negocjacje) Prowadzenie analiz warunków handlowych dostawBieżący monitoring zleconej produkcji Przygotowywanie raportów
GAMET S.A. - 2018-04-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2016-01-29 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2017-11-13 - Witaszewice (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca Górna (dolnośląskie)
Przyrzadzanie potraw tureckich, układanie karty dań, przyrzadznei pizzy tureckiej
Iskender Kebab Ali Gençgül - 2018-01-18 - Nowogard (zachodniopomorskie)
- Zarządzanie procesami IT i siecią kluczowych użytkowników - Umiejętność bycia osobą kontaktową w zakresie wymagań biznesowych, zmian, potrzeb związanych z wdrożeniem procesów- zabezpieczanie spraw biznesowych oraz oszacowywanie ulepszeń - Uczestnictwo w rozwoju sieci IT- Tworzenie i uaktualnianie planu wdrożenia rozwiązań IT- Upewnianie się że cykl rozwiązań jest prawidłowo wykonany - Wprowadzanie odpowiedniego poziomu usług (SLA)- Ustalenie wymagań biznesowych do przekazania od projektu do utrzymania
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na kuchni, praca w godz. 11-23, po umowie na czas określony (miesiąc) pracodawca deklaruje zatrudnienie na umowę na czas nieokreślony
Rancho s.c. Pawel Domański, Arkadiusz Nowakowski - 2016-01-29 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
robienie kebabów- kuchnia turecka
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw,pieczenie ciast, obsługa klienta
Centrum Edukacyjne - Katarzyna Stosik - Człuchów - 2016-05-06 - Człuchów (pomorskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Restauracja "Pokusa". Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie w ww. zawodzie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówienuiu telefonicznym.
PUH TELMAR S.C. - 2016-12-13 - Rybnik (śląskie)
Kucharz kuchni regionalnej i wschodniej (ukrainskiej)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Zakopane (małopolskie)
Wymagane doświadczenie w pracy w leśnictwie, uprawnienia do obsługi pił spalinowych, własny środek transportu. Charakterystyka pracy: czyszczenia wczesne, prace pomocnicze przy pozyskaniu drewna, składanie drewna, uprzątnięcie gałęzi, trzebieże. Praca w godzinach od 7:00 do 15:00, na pół etatu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
ZUPIL PASZENDA ANDRZEJ SPÓŁKA JAWNA - 2016-12-29 - Rybnik (śląskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie pizzy oraz dowożenie kateringu.
Chata Mazurska Marek Pyśk - 2017-03-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni i przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zbieranie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Mielno (zachodniopomorskie)