KUCHARZ Szczecin oferta pracy ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: • sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Data publikacji: 2018-07-10
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:STRZAŁOWSKA 22, 71-730 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KUCHARZ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE W BRANŻY GASTRONOMICZNEJ (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMOŚĆ UTENSYLII KUCHENNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
STRZAŁOWSKA 22, 71-730 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: STRZAŁOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.07.2018
Oferta pracy ważna do: 31.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracyI zmiana 12.00 -23.00 pn-nd 40h/ tyg.Wynagrodzenie 2100 zł brutto Okres zatrudnienia: 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji wegetariańskiej w C.H Magnolia Park.Praca 5 dni w tygodniu, również w weekendy, w systemie zmianowym.Przygotowywanie sosów, farszy i dań według przepisów.Proponowany okres zatrudnienie - 2 lata.Dyspozycyjnośc w godzinach: 6.30-17.00.Wymiar pracy - około 160-170 h/ m-c.Sala G
JR COMPANY SP.Z O O - 2018-07-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klienta bezpośrednia i telefoniczna, wystawianie faktur, wysyłanie emaili.
DA-KO Kozubal Sp. z o.o. - 2018-09-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, połproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, wykonywanie rożnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie,
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
KUCHARZ
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2017-10-23 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie mięsa
"AMICUS" Spółka Cywilna - 2018-08-01 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą.
Grupa Polskie Składy Budowlane S.A. - 2016-01-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Wychowawca świetlicyOfert dostępna w sali C. Kontakt z pracodawcą: tel.: 71 311 27 93 wew. 118 lub 101.
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. UNICEF W BIELANACH WROCŁAWSKICH - 2017-10-16 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Kucharz
"GASTRO-PLAN" TOMASZ URBACKI - 2016-03-24 - Poznań (wielkopolskie)
wykonywanie zdobień na opakowaniach kosmetycznych i farmaceutycznych
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Ozorków (łódzkie)
Sprzątanie biur, pomieszczeń socjalnych, łazienki, WC, hal produkcyjnych, magazynu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "SOWA" Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
praca w kuchni
New Gastro Marcin Jędryszek - 2018-03-06 - Kozienice (mazowieckie)
wykonywanie prac montażowych, zgodnie z instrukcjami, obsługiwanie maszyn masz i urządzeń, terminowa realizacja zadań
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Rozbiór mięsa wieprzowego
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe "STAN" Beata Stankiewicz-Siemieniaka - 2017-07-26 - Suwałki (podlaskie)
Gotowanie i powiązane z gotowaniem
Firma Handlowa Andrzej Ilczuk - 2016-04-18 - Sosnowica (lubelskie)
Pomoc w kuchni; praca dwuzmianowa w godz. 7-19; kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godz. 8-15; wynagrodzenie brutto : 1850 zł
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "EWA" Stanisław Wiencek - 2016-06-09 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
opracowanie podnoszeń, pomiary na miejscu realizowanych projektu, ewentualny nadzór nad projektami. Firma specjalizuje sie w trudnych i skomplikoanych podnoszeniach wynajmując dźwigi i żurawie.
WŁADYSŁAW SOŁTYS FIRMA USŁUGOWO-SPRZĘTOWA USŁUGI BUDOWLANE - 2017-12-04 - Tychy (śląskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-07-18 - Mielno (zachodniopomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM.SANIA KUCHNI LOKALNEJ
DARIUSZ KUNA PHU AGMA - 2016-10-24 - Łódź (łódzkie)
gotowanie w kuchni restauracyjnej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
montaż podzespołów z branży motoryzacyjnej wraz z kontrolą wykonywanego elementu, prace montażowe z zachowaniem ciągłości linii
ManpowerGroup Sp. z o.o. - 2016-08-11 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2017-08-29 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków mile widziane wykształcenie w zawodzie, konieczna praktyka 2-3 lata
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-01-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Magdalenka (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie planów , raportów, reprezentowanie firmy w relacjach z klientem, sprzedaż towarów
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Nowy Targ (małopolskie)