Praca ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 13 ofert pracy ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII.
GŁÓWNE ZADANIA:KONTROLA I NADZÓR NAD PRACĄ URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH W TYM INSTALACJI NISKOPRĄDOWYCH (NP. PRZYZYWOWYCH, MONITORINGU OŚWIETLENIA EWAKUACYJNEGO), INSTALACJI SILNOPRĄDOWYCH ZEW. I WEW., STACJI TRANSFORMATOROWYCH, AGREGATÓW PRĄDOTWÓRCZYCH, INSTALACJI FOTOWOLTAICZNYCH ; DIAGNOZOWANIE ORAZ USUWANIE AWARII I USZKODZEŃ W NADZOROWANYM SPRZĘCIE I INSTALACJACH; ANALIZA PRZYCZYN AWARII ORAZ PODEJMOWANIE DZIAŁAŃ PREWENCYJNYCH W CELU ZAGWARANTOWANIA CIĄGŁOŚCI PRACY ZAKŁADU; KONSERWACJA INSTALACJI I URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH , WYKONYWANIE OKRESOWYCH PRZEGLĄDÓW/OGLĘDZIN; ZGŁASZANIE POTRZEBY ZAKUPU MATERIAŁÓW I CZĘŚCI; MONTAŻ URZĄDZEŃ I INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH; WSPÓŁPRACA Z SERWISAMI ZEWNĘTRZNYMI; NADZÓR NAD PODLEGŁĄ DOKUMENTACJĄ TECHNICZNĄ; PRZESTRZEGANIE WYMOGÓW.
Zachodniopomorskie Centrum Onkologii - 2020-07-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Określanie stanu psychofizycznego, potrzeb i problemów pacjentów,- Opracowywanie projektu i harmonogramu indywidualnych oraz grupowych zajęć terapeutycznych dostosowanych do stanu zdrowia oraz potrzeb pacjentów,- Nawiązywanie kontaktu z pacjentami,- Prowadzenie zajęć terapeutycznych w formie indywidualnej lub grupowej zgodnie z aktualną diagnozą terapeutyczną,- Opracowywanie projektu alternatywnych działań terapeutycznych w indywidualnych przypadkach,- Prowadzenie dokumentacji pracy.
Zachodniopomorskie Centrum Onkologii - 2019-12-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Kontrola i nadzór nad pracą urządzeń elektrycznych w tym instalacji niskoprądowych (np. przyzywowych, monitoringu oświetlenia ewakuacyjnego), instalacji silnoprądowych zew. i wew., stacji transformatorowych, agregatów prądotwórczych, instalacji fotowoltaicznych; -Diagnozowanie oraz usuwanie awarii i uszkodzeń w nadzorowanym sprzęcie i instalacjach; -Analiza przyczyn awarii oraz podejmowanie działań prewencyjnych w celu zagwarantowania ciągłości pracy zakładu; -Konserwacja instalacji i urządzeń elektrycznych , wykonywanie okresowych przeglądów/oględzin; -Zgłaszanie potrzeby zakupu materiałów i części; -Montaż urządzeń i instalacji elektrycznych; -Współpraca z serwisami zewnętrznymi; -Nadzór nad podległą dokumentacją techniczną; -Przestrzeganie wymogów jakościowych i zasad.
Zachodniopomorskie Centrum Onkologii - 2019-12-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE O PROFILU KIERUNKOWYM (MILE WIDZIANE TECHNIK/INŻ. ELEKTRYK, ENERGETYK, MECHATRONIK LUB POKREWNE); PODSTAWOWA UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA DOKUMENTACJI I SCHEMATÓW ELEKTRYCZNYCH; UPRAWNIENIA SEP DO ZAJMOWANIA SIĘ EKSPLOATACJĄ URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI; UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE; MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA ZBLIŻONYM STANOWISKU; SPRAWNOŚĆ MANUALNA; ZAANGAŻOWANIE, PRACOWITOŚĆ I ODPOWIEDZIALNOŚĆ I SYSTEMATYCZNOŚĆ;PRACA NA OKRES PRÓBNY, GODZINY PRACY OD 07:00-14:35, MIEJSCE PRACY UL. STRZAŁOWSA W SZCZECINIE
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2019-01-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZAKRES ODPOWIEDZIALNOŚCI OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW ORAZ WSZELKICH SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW (MYCIE, OBIERANIE, CZYSZCZENIE);ROZDRABNIANIE WARZYW, OWOCÓW I INNYCH SUROWCÓW;PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KUCHARZA; POMOC W PORCJOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW,PRZESTRZEGANIE ZASAD TECHNOLOGII I ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ, SMAK POSIŁKÓW I WYDAWANIE ICH O WYZNACZONYCH GODZINACH;OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRODUKTAMI SPOŻYWCZYMI I SPRZĘTEM; UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENICZNO-SANITARNYCH , BHP I PPOŻ. ORAZ DYSCYPLINY PRACY, MYCIE NACZYŃ (WYPARZANIE) I SPRZĘTU KUCHENNEGO, OBSŁUGA KLIENTÓW BUFETU, DBAŁOŚĆ O KONTAKT Z KLIENTAMI, WYMAGANIA:DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, GODZINY PRACY 7-14:35, PRACA NA OKRES PRÓBNY 3 MIESIĘCY Z MOŻLIWOŚCIĄ DALSZEGO ZATRUDNIENIA, SPOSÓB APLIKACJI : MAILOWO, BEZPOŚREDNIO DO PRACODAWCY.
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-10-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZAKRES ODPOWIEDZIALNOŚCI POMOCY KUCHENNEJOBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW ORAZ WSZELKICH SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW (MYCIE, OBIERANIE, CZYSZCZENIE);ROZDRABNIANIE WARZYW, OWOCÓW I INNYCH SUROWCÓW;PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KUCHARZA; POMOC W PORCJOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW,PRZESTRZEGANIE ZASAD TECHNOLOGII I ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCHDBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ, SMAK POSIŁKÓW I WYDAWANIE ICH O WYZNACZONYCH GODZINACH;OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRODUKTAMI SPOŻYWCZYMI I SPRZĘTEM; UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENICZNO-SANITARNYCH , BHP I PPOŻ. ORAZ DYSCYPLINY PRACY;MYCIE NACZYŃ (WYPARZANIE) I SPRZĘTU KUCHENNEGO, SPRZĄTANIE KUCHNI, OBIERALNI I INNYCH POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,WYMAGANIA:DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, GODZINY PRACY 7-14:35, PRACA NA OKRES PRÓBNY 3 MIESIĘCY Z MOŻLIWOŚCIĄ DALSZEGO ZATRUDNIENIA, SPOSÓB APLIKACJI: MAILOWO-BEZPOŚREDNIO DO PRACODAWCY .
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-10-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
• Dbanie o czystość i porządek w pomieszczeniach Działu Żywienia;• Prowadzenie procesów mycia i dezynfekcji zgodnie z obowiązującymi instrukcjami oraz dokonywanie zapisów z przeprowadzonych czynności;• Współdziałanie w zakresie dokonywanych zamówień środków czystości, zakupów naczyń jednorazowego użytku, sprzętu cateringowego;• Właściwe przechowywanie środków czystości, naczyń jednorazowego użytku oraz sprzętu kateringowego w przydzielonych magazynach, racjonalne gospodarowanie ww.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie na podobnym stanowiskuUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
• obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);• rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;• przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza; • pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,• przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem;• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy;• mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego• sprzątanie kuchni, obieralni i innych pomieszczeń kuchennychWymagania:wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom-technik gastronomiiUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
•obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);•rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;•przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza; •pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,•przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych•dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;•oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem;•utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy;•mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego•sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNI, UPR. TECHNIK GASTRONOMIIGODZINY PRACY: 07:00-14:35
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-03-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zakres odpowiedzialności pracownika bufetu•obsługa klientów bufetu, dbałość o kontakt z klientami;•sprzedaż usług i produktów oferowanych w punkcie (m.in. serwowanie dań, napojów gorących, zestawianie potraw w posiłki);•obsługa kasy fiskalnej, sporządzanie raportów;•współpraca z kucharzem w zakresie ustalania planu produkcji;•zamawianie, przyjmowanie, odbieranie dostaw.Zakres odpowiedzialności pomocy kuchennej•obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);•rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;•przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza; •pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,•przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2017-11-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
•Pobieranie próbek do badań laboratoryjnych•Przygotowanie materiału biologicznego do badań laboratoryjnych•Wykonywanie zleconych badań materiału biologicznego, zgodnie z obowiązującymi w laboratorium metodami •Obsługa i konserwacja analizatorów i sprzętu medycznego•Obsługa laboratoryjnego systemu informatycznego
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2017-11-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE WYSOKIEJ JAKOŚCI SERWOWANYCH DAŃ, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH NORM I STANDARDÓW, TWORZENIE OFERT KULINARNYCH, PODEJMOWANIE INICJATYW WE WPROWADZANIU NOWYCH DAŃ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)