KUCHARZ Szczecin oferta pracy NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 10 PLN
Zakres obowiązków: PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
Data publikacji: 2016-01-14
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MĄCZNA 4, 71-777 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 10 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 10ZŁ/H
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 10 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MĄCZNA 4, 71-777 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH;
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MĄCZNA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2016
Oferta pracy ważna do: 13.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 Przygotowywanie posiłków (dania zimne i gorące).
 kontakt przez OHP - 2018-05-31 - Gorlice (małopolskie)
 
 przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
 PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-12-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
 
 przygotowywanie posiłkówq
 kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
 
 wg stanowiska
 kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Marysin (wielkopolskie)
 
 Kucharz
 TANKPOL R. Mosio i Wspólnicy Sp. Jawna - 2016-06-21 - Szczucin (małopolskie)
 
 przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
 INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
 
 praca jedna zmiana przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, tj. lepienie pierogów, klusek, gotowanie wyrobów, odważanie i pakowanie
 kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Chełm (lubelskie)
 
 Praca w kuchni - Kuchnia Polska
 kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Skawina (małopolskie)
 
 1) przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi i normami gotowych wyrobów, 2) realizacja i nadzorowanie prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesami technologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3)porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4)rozliczanie się z surowcówzużytych do produkcji oraz wydawanie gotowych wyrobów zgodnie z rozdzielnikiem, 5) zabezpieczanie pomieszczeń kuchni i magazynów podręcznychprzed kradzieżą i pożarem. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
 kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Prószków (opolskie)
 
 nauka obsługi urządzeń biurowych, programu komputerowego, obslugi klienta, przygotowania dokumentacji, fakturowania, archiwizacji,przyjmowania zleceń
 kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Świętochłowice (śląskie)
 
 przygotowywanie pizzy, gotowanie dań obiadowych. ( umowa zlecenie ok.150 godzin w miesiącu)
 kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Oleśnica (dolnośląskie)
 
 - przygotowywanie posiłków,- nadzór nad pracą kuchni
 kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Targowo (warmińsko-mazurskie)
 
 KucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy. Rodzaj wyk. pracy: wykonywanie zapiekanek, hamburgerów, pizzy.
 kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
 
 Staż w firmie GOMIX.Program stażu do zapoznania w pokoju nr56.
 kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Kielce (świętokrzyskie)
 
 przygotowywanie śniadań,- pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.
 GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-20 - Rzeszów (podkarpackie)
 
 zgodnie ze stanowiskiem; praca również w soboty i niedziele; godziny pracy: 11.00- 16.00, 16.00- 21.00; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
 Bar Hai-Yen Tomasz Duong - 2018-02-26 - Słupsk (pomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość posiłków, zarządzanie kuchnią
 EG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-03 - Biały Bór (zachodniopomorskie)
 
 w/g potrzeb
 SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-10-31 - Kielce (świętokrzyskie)
 
 w zakresie stanowiska
 kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Człuchów (pomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
 Sala Bankietowa "REZYDENCJA" Kamil Radziwolski - 2017-02-27 - Kruplin Radomszczański (łódzkie)
 
 -
 CATERMED S.A. Kraków - 2015-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków w restauracji
 kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Olesno (opolskie)
 
 Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, staranna obróbka warzyw i innych surowców żywnościowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o pracę na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
 MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
 
 naprawa samochodów osobowych
 AUTO SERWIS Grzegorz Jakubik - 2016-01-27 - Szczepanowice (łódzkie)
 
 kucharz
 kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzozów (podkarpackie)
 
 Przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności. samodzielne stanowisko. Praca w godzinach 10.00 - 22.00
 Firma Handlowo Usługowa "KRIS" Krzysztof Kołodziejczyk - 2017-03-22 - Stary Wiśnicz (małopolskie)
 
 - umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
 KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Karpacz (dolnośląskie)
 
 praca na Dziale Ogród- częściowo na zawnątrz : obsługa klientów, ustawianie roślin
 LEROY MERLIN POLSKA SPÓŁKA Z O.O. - 2018-02-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
 
 Przygotowywanie dań.
 kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
 
 przyrządzanie dań kuchni polskiej i tradycyjnej, obsługa imprez okolicznościowych
 P.P.H.U. "INTER TRADE" PIOTR DZIERŻAK W CZARNEJ - 2016-08-31 - Medynia Głogowska (podkarpackie)