KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy WCA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-06-22
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: WCA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piękna 9A, 00-539 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Doświadczenie zawodowe: 3 miesiące. Zakres obowiązków: praca w nowej naleśnikarni (food truck) w centrum miasta. Praca całoroczna w systemie 2/2 w godz. 11.00-23.00. Mile widziana książeczka sanepidu. Zgłoszenia: CV na adres: wca.kontakt (at) gmail.com
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: WCA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Żurawia 6/12/766, 00-503 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Żurawia
Numer budynku pracodawcy: 6/12
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.06.2018
Data dodania oferty pracy: 18.06.2018
Oferta pracy ważna do: 01.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsłuja krajalnic i urządzeń pakujących, utrzymanie w czystości urządzeń i pomieszczeń, prowadzenie dokumentacji
EWMAR NET Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Unisław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-04-20 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie min. zawodowedoświadczenie w pracy na podobnym stanowisku lub stanowisku pokrewnymwymagana znajomość rysunku technicznego oraz umiejętność samodzielnej pracy z rysunkiem technicznymumiejętność posługiwania się narzędziami pomiarowymiwysoka motywacja do pracy, umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie zmianowym, dokładność, rzetelność i zaangażowanie w powierzone pracedodatkowym atutem będzie komunikatywna znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiegoDo obowiązków osoby zatrudnionej na ww. stanowisku należeć będzie: samodzielna obsługa maszyn CNC, samodzielna praca z rysunkiem technicznym, wytwarzanie wyrobów według rysunków technicznych, specyfikacji materiałowej w zadanych tolerancjach, dbanie o maszyny, narzędzia i materiały niezbędne do wykonywania pracy, kontrola jakościowa wykonywanych wyrobów, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność programowania, przezbrajania i ustawiania maszyn CNC będzie dodatkowym atutem3 zmiany: 7-15, 15-23, 23-7wynagrodzenie: 3,400 zł brutto
HALFEN PRODUKCJA Spółka z o.o. - 2017-05-09 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
wypiek,sprzedaż, dowóz pizzy do kilientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2016-10-18 - Wręczyca Wielka (śląskie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Puławy (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
DYM NA WODZIE - 2016-12-27 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie dań, wprowadzanie nowego menu, zamiawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2017-03-31 - Kroczyce (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-10-09 - Baboszewo (mazowieckie)
bieżące utrzymanie czystośći
kontakt przez OHP - 2016-03-02 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie dań w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-27 - Strzegom (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, deserów,zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Pod Strzechą Robert Markowski - 2018-03-13 - Łuków (lubelskie)
-
Pizzeria K-2 - 2018-03-07 - Września (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:30-15:30. Wymagane doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. Mile widziana znajomość zasad systemu HACCP. Wymagana umiejętność przekazywania wiedzy. Osoba dyskretna. Umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2017-08-14 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
praca fizyczna, pomoc brukarza, porządkowanie miejsca pracy
Wojciech Palusiński STONE - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków (praca na terenie szpitala MCZ w Lubinie)
NIRO SP. Z O.O. - 2018-03-28 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszka ńców ZDPS. Wymagane 5 letnie doświadczenie na stanowisku
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-05-05 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty dań; wybór naczyń do podawania dań; wybór sprzętów do przygotowania dań; nadzór nad jakością zamówionej żywności; nadzór nad racjonalnym zarządzaniem składnikami; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze; dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
HAR ARMENIA Kocharyan Lusine - 2016-10-19 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Bogumiłów (lubuskie)
Wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków i sprzedaż
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ - 2016-01-05 - Przasnysz (mazowieckie)
kucharzpraca na dwie zmiany: 10.00-17.0017.00-23.00
Drink Bar " Max " Janusz Marud - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
zadania i obowiązki wykonywane podczas pracy na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
kucharzpraca na umowę zlecenie
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Mielec (podkarpackie)