KUCHARZ Łuków oferta pracy Pod Strzechą Robert Markowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, deserów,zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Data publikacji: 2018-03-13
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: Pod Strzechą Robert Markowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Międzyrzecka 10, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, deserów,zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Data zakończenia pracy: 14.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe, staż pracy 1 rok jako pomoc kuchenna
Nazwa pracodawcy: Pod Strzechą Robert Markowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Międzyrzecka 10, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 10-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Międzyrzecka
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2018
Oferta pracy ważna do: 12.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków
PENSJONAT LEŚNICZÓWKA Halina Musiał - 2017-09-21 - Drzecin (lubuskie)
-samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz.
Hotel Restauracja LELIWA spółka cywilna Masztalerz, Cach - 2016-10-19 - Przeworsk (podkarpackie)
wykonywanie prac kucharskich; dwie zmiany (6-10,16-20); kontakt z pracodawcą e-mailowy praca (at) kormoran-rowy.com.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2015-12-22 - Rowy (pomorskie)
wydawanie gazetek reklamowych
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków typu śniadania, obiady, kolacje. Posiłki mięsne i wegetariańskie. Sprzatanie pomieszczenia kuchennego i utrzymywanie czystości na zajmowanym stanowisku pracy. Opracowanie menu dla gości z uwzglednieniem sezonowości produktów.
PUCYFIK Morze Wypoczynku - 2016-01-29 - Puck (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH, PRZYGOTOWYWANIE MIĘS, ZUP, DODATKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZA;MIEJSCE PRACY - RESTAURACJA PRACOWNICZA NA TERENIE AMAZONA W SZCZECIN/KOŁBASKOWO;MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIKONTAKT Z PRACODAWCĄ-TELEFONICZNY 797023884 LUB CV NA E-MAIL: praca (at) compass-group.pl
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Ustowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie imprez, gotowanie a'la carte, dobra organizacja pracy, utrzymanie miejsca pracy w czystości
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-02-14 - Orzech (śląskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych,- przygotowywanie śniadan dla gości hotelowych,- przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Prace przy rehabilitacji dzieci, prowadzenie dokumentacji medycznej. Praca dwuzmianowa w godz. 8.00-19.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej (1 osoba pełen etat, 1 osoba 1/2 etatu).
Medyczne Centrum Rehabilitacji i Wczesnej Stymulacji Ruchowej ActiVita - 2017-10-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Puławy (lubelskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA. Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych, rybnych oraz deserów. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2016-02-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, sprzątanie, obieranie warzyw.
Vektor99 Sp z.o.o - 2017-01-18 - Michale (kujawsko-pomorskie)
Zakres pracy kucharza
Areporten AB - 2017-09-27 - Szwecja (Szwecja)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Męcinka (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków a la carte (kuchnia regionalna)-doświadczenie w przygotowaniu i gotowaniu dań z produktów świeżych
Gasthaus & Pension am Kurfürstendamm KG - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przeprowadzanie obróbki surowców (mięs, warzyw, ryb itp), sporządzanie posiłków dań, deserów, sporządzanie menu (w zależności od rodzaju uroczystości)
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warta (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu, przestrzeganie zasady BHP i utrzymanie czystości, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielenie ich w przygotowywanie potraw.
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewiński - 2018-03-23 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej (orientalnej) na podstawie (korzennych) przepisów azjatyckich regionów.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-04-27 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, dań gastronomicznych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe JAROSŁAW KANIA - 2016-03-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Drohiczyn (podlaskie)
przygotowywanie obiadów,planowanie menu,zamówienia towarów,przygotowywanie cateringów,przygotowywanie uroczystości okolicznościowych
SILRED Roksana Bogusz - 2018-04-03 - Człuchów (pomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-09-21 - Tczew (pomorskie)