KUCHARZ Katowice oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 120 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:30-15:30. Wymagane doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. Mile widziana znajomość zasad systemu HACCP. Wymagana umiejętność przekazywania wiedzy. Osoba dyskretna. Umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu.
Data publikacji: 2017-08-14
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:30-15:30. Wymagane doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. Mile widziana znajomość zasad systemu HACCP. Wymagana umiejętność przekazywania wiedzy. Osoba dyskretna. Umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 120 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 120 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Odporność na stres
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Bardzo dobra organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Wysokie umiejętności interpersonalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Odpowiedzialność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Zaangażowanie w wykonywanie powierzonych zadań
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Sumienność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Wysoka kultura osobista
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Obowiązkowość
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. Mile widziana znajomość zasad systemu HACCP. Wymagana umiejętność przekazywania wiedzy. Osoba dyskretna. Umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu.
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- Kontakt osobisty z CV (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub telefoniczny (32/254-03-71, 32/254-43-08) w godz.: 8:00-15:00. - Kontakt e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl - przesłać CV- Dokumenty aplikacyjne przesłać na adres szkoły (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.zso7.katowice.pl
Ulica pracodawcy: Wincentego Witosa
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.08.2017
Data dodania oferty pracy: 09.08.2017
Oferta pracy ważna do: 25.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie makaronów, pizzy, naleśników
Firma Usługowa- Handlowa" Na Deptaku" Justyna Maksimczyk - 2018-01-12 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Częstochowa (śląskie)
ZSZYWANIE I OBRÓBKA WYKOŃCZENIOWA PRODUKTÓW, OBSŁUGA MASZYN I NARZĘDZI UŻYWANYCHPODCZAS SZYCIA
AALZO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie i wydanie potraw, dbanie o jakość i estetykę dań, ustalanie menu, składanie zamówień na produkty w hutowniach, nadzór nad jakością zamówionej żywności
Jerzy Maksimowski Pensjonat Płocko - 2016-10-27 - Płocko (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW O OBRÓBKI TERMICZNEJ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, PUNKTUALNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ZASADNICZE KIERUNKOWE
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2018-08-16 - Bezrzecze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zakopane (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie imprez
"TUMIDAJ" DANUTA BIŃCZYCKA - 2018-09-20 - Tumidaj (łódzkie)
praca w kuchni, gotowanie przygotowywanie potraw dla konsumentów
Zajazd NOWY DWOREK Tomasz Kozłowski - 2017-04-06 - Bonowice (śląskie)
gotowanie, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, współpraca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-06-25 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
- Kucharz Kuchni Arabskiej. Przygotowywanie potraw kuchni Arabskiej.- Wynagrodzenie: 1650 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (3/4 etatu).- Praca w godzinach: 9:00-18:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min 1 rok. w zawodzie kucharza Kuchni Arabskiej. Wymagania umiejętność przygotowywania potraw kuchni Arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Handel Artykułami Przemysłowymi Jarosław Grabka - 2016-12-20 - Słubice (lubuskie)
Planowanie posiłków oraz zapewnienie wyżywienia całodziennego zgodnie z obowiązującym standardem, normami i procedurami.
Dom Pomocy Społecznej w Zakrzewie - 2018-05-11 - Zakrzewo Kościelne (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej (ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca co drugi dzień w godz. 11.00-23.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-12-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zimnych, ciepłych. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni przy robieniu śniadań, obiadów, zarządzanie kuchnią. Praca sezonowa (do 31.08.2016 r.) na umowę zlecenie w godz. 7-15, 9-17 w Ustroniu Morskim. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
Trymas Wczasy Tomasz Rymaszewski - 2016-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT - 2017-03-28 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-04-11 - Augustów (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bytom (śląskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędzami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości reastauracji według okreslonych standardów, estetyczne i eleganckie prezentowanie dań, dbałość o najwyższy poziom swiadczonych usług, nadzorowanie serwowanych dań
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2016-04-21 - Tychy (śląskie)