KUCHARZ Czerwionka-Leszczyny oferta pracy FHU DANTE DANUTA WOWRA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagany rok do艣wiadczenia mna podobnym stanowisku, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
Data publikacji: 2018-08-13
Lokalizacja: Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
Pracodawca: FHU DANTE DANUTA WOWRA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 91c, 44-238 Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagany rok do艣wiadczenia mna podobnym stanowisku, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
posi艂ki obiadowe, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czerwionka-Leszczyny
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: rybnicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Czerwionka-Leszczyny
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksia偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FHU DANTE DANUTA WOWRA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Rybnicka 91c, 44-238 Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: rybnicki
Gmina pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Ulica pracodawcy: Rybnicka
Numer budynku pracodawcy: 91c
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 13.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zarz膮dzanie procesem produkcji, planowanie i koordynowanie praca zespo艂u, optymalizacja proces贸w produkcji zwi臋kszaj膮ca wydajno艣膰 pracy, nadz贸r nad stanem zaopatrzenia
ZAK艁AD PRZETW脫RSTWA MI臉SNEGO GROT SP. JAWNA - 2016-05-02 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane do艣wiadczenie.
BO呕ENA S艁ONECKA - "PROMYK" PLAC脫WKA CA艁ODOBOWA DLA OS脫B STARSZYCH I NIEPE艁NOSPRAWNYCH - 2017-01-10 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja "Pod D臋bem" - 2016-04-04 - Bytom (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz-ma艂ej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Brzeg (opolskie)
- przygotowywanie menu i posi艂k贸w wed艂ug potrzeb i karty- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Wykonywanie us艂ug w zakresie wsparcia funkcjonowania dzia艂u sprzeda偶y, obs艂ugi proces贸w sprzeda偶owych i posprzeda偶owych, tworzenie elektronicznej korespondencji zewn臋trznej i wewn臋trznej. Rodzaj umowy wynika ze specyfiki us艂ug, kt贸re maj膮 by膰 艣wiadczone na tym stanowisku. Zleceniobiorca b臋dzie odpowiedzialny za prawid艂owe, terminowe i z zachowaniem nale偶ytej staranno艣ci wykonywanie zleconych mu us艂ug, z mo偶liwo艣ci膮 samodzielnego decydowania o sposobach i wykorzystanych 艣rodkach.Sam b臋dzie organizowa艂 swoj膮 prac臋, decyduj膮c o miejscu i godzinach wykonywania us艂ug oraz o powierzeniu cz臋艣ci prac os. trzecim (za zgod膮 zleceniodawcy). Zleceniodawca nie b臋dzie sprawowa膰 kierownictwa, czy wydawa膰 polece艅. Zleceniobiorca b臋dzie korzysta膰 z w艂asnego sprz臋tu -telefonu, komputera, za zwrotem koszt贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBS艁UGA KLIENT脫W, ZAMAWIANIE TOWAR脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU 6 MIESI臉CY
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pobiera surowce,towary,narz臋dzia, przyrz膮dza i przygotowuje potrawy na zam贸wienia , bankiety i inne, na bie偶膮co zabezpiecza surowce, p贸艂produkty i wyroby gotowe przed zepsuciem i zniszczeniem,przestrzega norw wagi deklarowanej potrawy, ich temperatury, dekoracji
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2016-02-17 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przek膮sek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
PA艁AC MORT臉GI Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Mort臋gi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnych, w szczeg贸lno艣ci kuchni wietnamskiejpraca na umow臋 zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej ni偶 20 godzin w miesi膮cu)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2018-07-25 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
Wg. harmnonogramuRP
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla oko艂o 100 os贸b
US艁UGI GASTRONOMICZNE KATARZYNA DOBROWOLSKA-ST臉PIE艃 - 2018-01-12 - Kozia Wola (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i opracowanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
.
FIRMA TURYSTYCZNA JAROS艁AW WYROWINSKI - 2017-03-21 - Rytel (pomorskie)
W programie sta偶u.
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Cieszk贸w (dolno艣l膮skie)
- Obs艂uga maszyny numerycznej - tokarka FANUC- Nadz贸r nad prawid艂owym przebiegiem pracy maszyny- Wst臋pna kontrola poprawno艣ci wyrob贸w- Odpowiedni dob贸r narz臋dzi- Wprowadzanie prostych zmian w programie
Adecco Poland Sp.z.o.o. - 2017-03-30 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- pomoc dzieciom niepe艂nosprawnym (g艂贸wnie niepe艂nosprawno艣膰 ruchowa+ w贸zek inwalidzki)
zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych nr 6 - 2018-08-28 - Gdynia (pomorskie)
Realizacja spotka艅 um贸wionych przez dzia艂 CALL CENTER.
PROGRESS ACTIVE SP脫艁KA Z O. O. - 2016-05-05 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, dekorowanie przed podaniem, serwowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, terminala
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Zblewo (pomorskie)
wg. zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Radomsko (艂贸dzkie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2017-01-26 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie dwudaniowych obiad贸w dla dzieci w sto艂贸wce szkolnej, wsp贸艂praca z intendentem, zarz膮dzanie pracownikami pomocy kuchennej.Godziny pracy: od 6.00 do 14.00
Szko艂a Podstawowa nr 34 im. J贸zefa Malewskiego - 2018-07-16 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji.Utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-08-01 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)