KUCHARZ Żabia Wola oferta pracy DOBRY GAR PIOTR JAMIOŁKOWSKI MICHAŁ KABAT SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 800 - 3 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnych z Menu. Samodzielne gotowanie potraw kuchni polskiej. Staranne przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscu pracy.
Data publikacji: 2018-04-11
Lokalizacja: Żabia Wola (mazowieckie)
Pracodawca: DOBRY GAR PIOTR JAMIOŁKOWSKI MICHAŁ KABAT SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chełmońskiego 26, 96-321 Żabia Wola, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnych z Menu. Samodzielne gotowanie potraw kuchni polskiej. Staranne przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 800 - 3 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca na dwie zmiany od poniedziałku do niedzieli w godz. 7-15, 12-21
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żabia Wola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grodziski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żabia Wola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 800 - 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID-u
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: praca w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
DOBRY GAR PIOTR JAMIOŁKOWSKI MICHAŁ KABAT SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Chełmońskiego 26, 96-321 Żabia Wola, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Żabia Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żabia Wola
Ulica pracodawcy: Chełmońskiego
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.04.2018
Oferta pracy ważna do: 10.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie obiadów, pizzy
GOSPODA KUPIECKA Paweł Obara - 2017-02-22 - Tarnów (małopolskie)
kucharz
FHU JAR-POL JAROSŁAW KLIMOWSKI - 2018-04-09 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
GEMINI Sp. z o.o./ Rezydencja Pod Zegarem - 2015-12-02 - Trzebinia (małopolskie)
- gotowanie
Ośrodek wypoczynkowy - Wiesław Ernst - 2016-05-10 - Skarszewy (pomorskie)
obsługa klientów baru, dobieranie surowców do produkcji potraw i napojów, oszczędne gospodarowanie, wykańczanie, porcjowaenie i estetyczne wykonywanie potraw i napojów, dbanie o porządek w kuchni i barze
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
jw.
Przedszkole nr 89 Niezapominajka - 2017-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2017-12-18 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie kanapek, pizzy.(Istnieje możliwość przuczenia).
PHU "AGA" Jarosław Stańczak - 2016-06-16 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłku - obiady w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie i wydawanie potraw
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jeleśnia (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami (lub pomoc w przygotowywaniu posiłków), zapewnianie czystości i gotowości, właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego
kontakt przez OHP - 2015-10-20 - Rzyki (małopolskie)
kucharz
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zamówienie pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-09-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, współpraca z dostawcami żywności potrzebnej do przygotowania potraw kuchni bengalskiej, udzielanie informacji klientom o wydawanych potrawach. Praca na 3/4 etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16.
RAHMAN KEBAB SP. Z O.O. - 2016-09-28 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie zimnych i gorących dań w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Mory (mazowieckie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw.Zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.Przestrzeganie sytuacji w zakresie bhp.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE ORAZ OBRÓBKA TERMICZNA POTRAW
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2018-07-18 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłkó.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
PROWADZENIE NADZORU PRACY SPAWACZY, WSPÓŁPRACA Z PRODUKCJĄ, OPRACOWANIE NIEZBĘDNEJ DOKUMENTACJI PROCESU SPAWANIA, OPRACOWANIE INSTALACJI TECHNOLOGICZNYCH SPAWANIE WPS, NADZÓR NAD UPRAWNIENIAMI PRACOWNIKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE, ZNAJOMOŚĆ PROCESÓW SPAWALNICZYCH, DOKŁADNOŚĆ, TERMINOWOŚĆ, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ RYSUNKU TECHNICZNEGO, ZNAJOMOŚĆ AUTOCAD, ZNAJOMOŚĆ NORM PN-EN ISO 3834 ORAZ 1090-MILE WIDZIANE, DYPLOM MIĘDZYNARODOWEGO INŻYNIERA SPAWALNIKA (IWE), CERTYFIKAT W ZAKRESIE BADAŃ NIENISZCZĄCYCH (VTI+2), MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
AGICO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zbilansowanej diety, obsługa imprez okolicznosciowych, bieżąca obsluga klientów, ustalanie karty dań
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Alwernia (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza będzie odpowiedzialna za: przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
RAJGART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-24 - Rajgród (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-01-05 - Lubin (dolnośląskie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca w g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowanie dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)