KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań z menu
Data publikacji: 2016-10-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań z menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Rok stażu pracy na stanowisku.Zanomość przepisów kuchni witnamskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.10.2016
Data dodania oferty pracy: 21.10.2016
Oferta pracy ważna do: 04.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-06-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
umiejętność przyrządzania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z kartą dań
ARIMPEX ARTUR KRUPA - 2017-09-13 - Gniezno (wielkopolskie)
PRACA - RESTAURACJA PAPPAS PIZZA & CAFE DĘBICA , PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-03-22 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
Restauracja w centrum miasta, serwująca nowoczesną kuchnię europejską poszukuje kucharzy. Jęsli chcesz się uczyć, pracować w młodym zespole, masz energię do działania, to praca dla Ciebie. Na początek umowa zlecenie, praca wg grafiku.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
posiew materiału biologicznego, wykonywanie badań diagnostycznych w kierunku wykrywania wirusów w materiale klinicznym (kał, wymazy, itp.) metodą real time RT PCR oraz hodowlaną, wykonywanie badań serologicznych w kierunku wykrywania norowirusów w kale, wirusów HBV, HCV, HIV, różyczki, ospy wietrznej, cytomegalii i enterowirusów w krwi, sporządzanie sprawozdań z badań, pobieranie materiału do badań (krew, wymazy), ocena wyników i autoryzacja sprawozdań
WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W BYDGOSZCZY - 2018-03-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)
Praca w zawodzie, praca od 12.00.
Sławomir Knecht HOTEL "TYNIECKI" restauracja - 2016-09-07 - Kraków (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I ZARZĄDZANIA - 2016-12-02 - Kielnarowa (podkarpackie)
świadczenie usług polegających na obsłudze gości na Sali restauracyjnej.
HOTEL GOŁĘBIEWSKI TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI - 2017-12-19 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Brak danych
LECH Garmażeria Staropolska Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-03-13 - Kleosin (podlaskie)
przygotowywanie obiadów, przetworów, jarzyn, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zamość (lubelskie)
- kompleksowa obsługa klientów w oddziale, w tym dokonywanie wpłat/wypłat gotówki - sprzedaż usług finansowych oferowanych przez Spółkę - monitoring spłacalności
Capital Service S.A. - 2016-06-17 - Zamość (lubelskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji hotelowej. Przygotowywanie obiadów i śniadań. Obsługa imprez okolicznościowych do 200 osób.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Świdnik (lubelskie)
Przyrządzanie potraw kuchni nepalskiej oraz indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw, przygotowywanie potraw i napojow wg regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Piaseczno (mazowieckie)
umiejętność przygotowywania mięs; godz. pracy 9-17; wynagrodzenie 2200-4500 zł brutto; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-18
BAR BISTRO "KORAL" ELŻBIETA BAJ - 2018-04-24 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków; Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, produktów i wyrobów gotowych; Sporządzanie potraw polskich; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż
MAESTRO Bator, Knop S.C. - 2018-08-09 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Bocianówka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-04-03 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Kucharz - kuchna polska i śródziemnomorska.Dwie zmiany:od 10-18od 18-24
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-04-14 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-08-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w pizzernii
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pułtusk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-10-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-05-23 - Kisielnica (podlaskie)
rozkładanie, wydawanie i przyjmowanie towaru, dbanie o czystość na magazynie
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Wsola (mazowieckie)