KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Restauracja Słoneczna Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przyrządzanie potraw, zamawianie towaru, nadzór nad kuchnią, przestrzeganie systemu HACCP.
Data publikacji: 2018-07-19
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Restauracja Słoneczna Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mieszka 10, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przyrządzanie potraw, zamawianie towaru, nadzór nad kuchnią, przestrzeganie systemu HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Umowa o pracę na czas określony: 1-2 lat.Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach: 5:00 - 13:00.Miejsce pracy: Szkoła Podstawowa nr 28, ul.Mieszka 10 Wodzisław Śląski.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Dyplom Potwierdzający Kwalifikacje Zawodowe w zawodzie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
''KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Z ELEMENTAMI CATERINGU''
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Pracodawcy zależy na posiadaniu aktualnej książeczki zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagane doświadczenie zawodowe co najmniej 3 lata.
Nazwa pracodawcy: Restauracja Słoneczna Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
3 Maja 101 A, 44-361 Syrynia, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Lubomia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Syrynia
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 101 A
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.07.2018
Data dodania oferty pracy: 19.07.2018
Oferta pracy ważna do: 17.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań z grilla, sałatek i kanapek. Tempo pracy jest bardzo szybkie.
Skansholmens Bistro - 2017-03-01 - Szwecja (Szwecja)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Udorpie (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych,- przygotowywanie śniadan dla gości hotelowych,- przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Sprzedaż produktów w siedzibie firmy, prowadzenie bazy klientów, sporządzanie raportów, realizacja raportów.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Nowy Sącz (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków według menu, obsługa kasy fiskalnej.
ASC Group Joanna Starosta - 2018-07-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
ochrona obiektu
Tombor Przedsiębiorstwo Usługowe Toman Celina Jerzy Sp. Jawna - 2016-01-21 - Bytom (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
Sieć Handlowa Prince Ewelina Kaczorowska - 2016-09-23 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie śniadań oraz obiadów dla 4-6 osób. Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowanie karty dań, przygotowywanie potraw regionalnych z Ukrainy i Rosji, obsługa klientów biznesowych z Ukrainy i Rosji.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów i gości w hotelu
Hotel Wieniawa Sp.zo.o. - 2016-03-31 - Rekowo Górne (pomorskie)
Praca w hotelu w Domasławie. Przez pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, 160 godzin w miesiącu, następnie możliwość umowy o pracę.Kontakt z pracodawcą: 884665654 lub bar (at) eclipsehotel.pl
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-01-11 - Domasław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań mięsnych, obsługa sprzetów gastronomicznych, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, przygotowanie zakąsek, wydawanie posiłków z kuchni, estetyka wydawania posiłków
F.H.U. "TOMAD" TOMASZ DZIERAN - 2017-09-08 - Turek (wielkopolskie)
Kucharz
HOTEL "NA GÓRCE" MARIA I ROMAN KOKŁOWSCY S.C. - 2017-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
pomoc w montowaniu części, naprawa maszyn i urządzeń, dbanie o czystość urządzeń, maszyn i pojazdów
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Orzeszyn (mazowieckie)
staż - zapoznanie się z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppoż, z organizacja pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentem oferowanych produktów i usług kulinarnych, z obowiazujacą dokumentacją rozliczeniową z pobranego towaru i wyrobów gotowych, poznanie wlaściwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposobów przechowywania, magazynowania, zamrażania i rozmrazania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów , sosów, zapoznanie się z właściwa obróbką mięs oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dan garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, sporzadzanie karty menu, opracowanie jadłospisu imprez okolicznościowych wg zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakościa i iloscią produkcji, opracowanie własnego przepisu kilinarnego, własciwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZÓR NAD HIGIENĄ OSOBISTĄ I ODZIEŻĄ ROBOCZĄ. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowanie receptur i produkcjadań typowych dla kuchni rosyjskiej( czebureni, pelmieni, pilaw, solianka, ucha, razsolnik, ratatuj, bołuk stroganow)
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2016-09-07 - Wodzisław Śląski (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw wg ustalonego menu, praca na dwie zmiany w godz. 7.00-22.00
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "AMAZONKA" RYSZARD SOSNOWSKI - 2018-07-09 - Irządze (śląskie)
Wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Kraków (małopolskie)
prace związane z remontami wewnątrz obiektów ( szpachlowanie, malowanie itp.) oraz drobne prace zewnętrzne
Zakład Usług Budowlanych Łukasz Nazimiek Chojna - 2017-01-17 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowanie obiado-kolacji
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Miłków (dolnośląskie)