KUCHARZ Lublin oferta pracy Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Data publikacji: 2015-12-18
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PROJEKTOWA 5, 20-209 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, ZMYSŁ ESTETYCZNY, UMIEJĘTNOŚCI ARTYSTYCZNE
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
PROJEKTOWA 5, 20-209 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Adres strony pracodawcy: www.omdmp.lublin.pl
Ulica pracodawcy: PROJEKTOWA
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.12.2015
Oferta pracy ważna do: 10.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Produkcja grzałek elektrycznych zgodnie z planem produkcyjnym w ramach zespołu, wykonywanie prób jakościowych, wypełnianie określonych rejestrów.Godziny pracy 06:00 - 14:00umowa o pracę tymczasową: 1 rok
EWC Sp. z o.o. - 2019-04-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłów w restauracji.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ROL-MIX EUGENIA ARASIMOWICZ - 2017-03-31 - Cyców (lubelskie)
Ekspoycja towarów na półkach,sprawdzanie terminów ważności. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Mrocza (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
PHU "BRYLL" S.C. KRZYSZTOF BRYLL,JOLANTA BRYLL - 2016-03-31 - Witaszyce (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wczasowy "Bagińscy SPA" w Pobierowie - 2019-05-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia turecka i indyjska), obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu, serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw, racjonalna gospodarka odpadami.
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców, warzyw i innych. Miejsce pracy: Wrocław ul. DrobneraKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem.
Horizontal Sp. z o.o. - 2018-09-19 - Choczewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2018-04-16 - Żory (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM;WYMAGANIA:KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2017-05-10 - Pierwoszyno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzele (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzień pracy, dzień wolny);
"RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA - 2017-09-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
przedstawianie ofert handlowych klientom i odbiorcom samochodów z Bliskiego Wschodu
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Mroków (mazowieckie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2017-01-03 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Oleszyce (podkarpackie)
praca w kuchni szpitalnej
WIELKOPOLSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2019-04-16 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
"RENATA" Renata Gluza - 2017-01-26 - Dębno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Milicz (dolnośląskie)
Kucharz kuchni śródziemnomorskiej- małej gastronomii ; przygotowywanie potraw na bazie kebab sosów oraz włoskiej pizzy, lasagne, włoskich ciast.
MAMI RESTAURANT GRAŻYNA EL MORTAJI MOULAY - 2018-12-14 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków według ustalonych receptur, utrzymywanie porządku w kuchni oraz przynależącego do niej zaplecza gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Jastarnia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
telefoniczny kontakt z klientem, meilowy kontakt z klientami, planowanie i wdrażanie metod promocji, organizacja i doskonalenie procesów sprzedaży w przedsiębiorstwie, analiza danych marketingowych
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie potraw bałkańskich
GABRIELA GAŁECKA "maVic" - 2016-09-16 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
programowanie wg specyfikacji środowiska symulacyjnego z zakresu robotyki inspirowanej biologicznie z wykorzystaniem wiedzy w zakresie modelowania systemów, sztucznych sieci neuronowych i/lub robotyki
UNIWERSYTET im. ADAMA MICKIEWICZA - 2016-12-20 - Poznań (wielkopolskie)
Obróbka mechaniczna, ręczna i termiczna surowców, przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kielce (świętokrzyskie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykształcenie min. średnie (kierunek dowolny). Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2018-11-15 - Katowice (śląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej (krewetki) zgodnie z powierzonym przepisem, utrzymanie czystości w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca w dni wolne: niedziela i święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jak kucharz w przygotowywaniu dań kuchni śródziemnomorskiej (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 5 lat). Wymagana umiejętność gotowania. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)