KUCHARZ Sochaczew oferta pracy "Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w(艣niadania,obiady,powieczorki), zam贸wienia towaru,prowadzenie pe艂nej dokumentacji HACCP
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: "Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Stadionowa 4, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w(艣niadania,obiady,powieczorki), zam贸wienia towaru,prowadzenie pe艂nej dokumentacji HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sochaczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane doswiadczenie w zywieniu zbiorowym dzieci, uko艅czone kursy gastronomiczne.
Nazwa pracodawcy:
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Staszica 86, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sochaczew
Ulica pracodawcy: Staszica
Numer budynku pracodawcy: 86
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
organizowanie warsztatu pracy, wykonywanie i wydawanie podstawowych potraw, korzystanie z podstawowych urz膮dze艅 mechanicznych,utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw, krojenie surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw,mycie warzyw i sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Olsz贸wka (wielkopolskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Krak贸w, Pozna艅, Cz臋stochowa, Gda艅sk, Wroc艂aw, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (艣l膮skie)
sprzeda偶 art. dekoracyjnych, uk艂adanie bukiet贸w, prace florystyczne, wyk艂adanie towar贸w, sprz膮tanie pomieszcze艅 sklepu i zaplecza
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka mi臋sa, warzyw, sprz膮tanie kuchni,zapisywanie potrzebnych produkt贸w spo偶ywczych, praca w godz. 14-22
Us艂ugi Budowlane VIKBUD Mariusz Funk - 2018-03-20 - Popiel贸w (opolskie)
kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2017-07-24 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
.
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2018-07-04 - Nie偶ychowice (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg. przepis贸w kuchni orientalnej, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
- Obs艂uga grilla, przygotowywanie kanapek, zapiekanek, sprzeda偶 produkt贸w garma偶eryjnych. Dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 10:00-18:00 + soboty. Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne lub do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 502-384-898) w godzinach: 8:00-16:00. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 502-384-898) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. STRZELC贸W BYTOMSKICH 33 m. 18, 41-902 Bytom) lub e-mail: ewa (at) garmazer.pl
PIOTR POWA艁A PARADISE CATERING - 2016-10-13 - Katowice (艣l膮skie)
-nadz贸r nad sieci膮 elektroenergetyczn膮 zak艂adu, - usuwanie awarii sieci elektrycznej, - wykonywanie prac kontrolnych i pomiarowych, - wykonywanie przegl膮d贸w prewencyjnych sieci, - wykonywanie przy艂膮czy do maszyn i stanowisk pracy
kontakt przez OHP - 2018-03-19 - Sanok (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA" - 2018-07-23 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-03-16 - Gliwice (艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2017-08-25 - Gniew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w itp.
"Euro-Bar" s.c. Wojciech Kurcz, Robert Ptaczek - 2016-06-21 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw m in. pierogi, sporz膮dzanie ciast z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn i i urzadze艅 w zak艂adach gastranomicznych, praca w godz. 8-11
GOLD TRADE CORPORATION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-07 - Opole (opolskie)
Przygotowanie sk艂adnik贸w, przygotowywanie ciasta na pizze, palenie w piecu do wypiek贸w pizzy, segregowanie sk艂adnik贸w.
PIZZERIA "CASAMIA" KAMILA OTTO - 2018-06-28 - Antoni贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w oraz ich sprzeda偶
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Przewo偶enie odpad贸w na terenie Zak艂adu pracy. Sporadyczne wyjazdy poza teren zak艂adu.
Regionalne Centrum Zagospodarowania i Unieszkodliwiania Odpad贸w CZYSTY REGION Sp贸艂ka z o.o. - 2016-12-01 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
prowadzenie kuchni arabskiej, robienie sos贸w, sa艂atek, przyprawianie oraz sma偶enie mi臋sa: baraniny, wo艂owiny w tradycjach arabskich.
XXL KEBAB & BURGER Kamil D艂ugo艂臋cki - 2016-03-02 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie menu dnia, ustalanie gramatury i listy zakup贸w. kontakt tel . 600-434-456
Justyna Kr臋偶o艂ek Zajazd Jejmo艣cina - 2016-02-08 - St臋偶yca (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i potraw zgodnie z wytycznymiszefa kuchni, porcjowanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w do produkcji posi艂k贸w i potraw
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2015-12-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
-
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogus艂aw Pankowski - 2017-10-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie prostych da艅 kuchni polskiej. Obr贸bka sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROS艁AW KNOCI艃SKI - 2016-04-25 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣膰: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu dobrym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie oraz wydawanie da艅 z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
planowanie i prowadzenie dzia艂a艅 marketingowych firmy, zarz膮dzanie danymi marketingowymi, sporz膮dzanie plan贸w marketingowych s艂u偶膮cych realizacji docelowych zysk贸w, kreowanie, wdra偶anie i monitorowanie projekt贸w marketingowych, dzia艂a艅 promocyjnych i PR, przygotowanie bud偶etu marketingowego i kontrola jego realizacji, a tak偶e kierowanie dzia艂alno艣ci膮 promocyjno-reklamow膮 firmy, analizowanie prowadzonych dzia艂a艅 promocyjnych, zarz膮dzanie podleg艂ym zespo艂em
OIP TECH SP.Z O.O. - 2018-07-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY RESTAURACJA PER艁A My艣licka Beata - 2018-01-11 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; mile widziane do艣wiadczenie oraz ksi膮偶eczka sanepidu; istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu; umowa zlecenie; jedna zmiana; miejsce pracy: 艢wibie
Hubert Kremzer - 2016-04-27 - 艢wibie (艣l膮skie)