KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Gdańsk oferta pracy PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 2 300 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie prostych dań kuchni polskiej. Obróbka składników spożywczych.
Data publikacji: 2016-04-25
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Falowa 8, 80-680 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie prostych dań kuchni polskiej. Obróbka składników spożywczych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 300 - 3 500 PLN
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 300 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, minimum 3 miesięczne doświadczenie zawodowe w gastronomii, aktualna książeczka sanepidowska, umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej.Miejsce pracy: Gdańsk - Sobieszewo. Kontakt telefoniczny: 602 437 740 lub osobisty: Gdańsk, ul.Falowa 8 .
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Falowa 8, 80-680 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Falowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2016
Oferta pracy ważna do: 24.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków typu fast food
"KRA-BIN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-22 - Kłobuck (śląskie)
Kucharz kuchni tureckiej
AT ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-12 - Łobez (zachodniopomorskie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Lublin (lubelskie)
Samodzoelnośc wykonywania posiłków, dobra organizacja pracy.
Uzdrowisko " Kopalnia Soli -Bochnia" Spółka z o.o - 2016-01-15 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-11-10 - Pleszew (wielkopolskie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość obsługi kasy fiskalnej, wykształcenie min. zawodowe.
Przedsiębiorstwo Handlu Produkcji i Usług "NOVEX" Sp. z o.o. - 2017-02-06 - Racibórz (śląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
COMO S.C. - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni arabskiej: hummus, falafel, tasbir,
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2016-10-13 - Końskie (świętokrzyskie)
praca na kuchni
F.H.U. "ADPOL" ADRIAN DZIELAWSKI - 2018-06-12 - Trzebniów (śląskie)
kucharz kuchni tureckiej i kurdyjskiejpraca na umowe na czas nieokreslony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw na bazie surowców i półproduktów.
Gospoda Podzamcze Anna Oździńska Stare Drawsko - 2015-12-03 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
wykonywanie masaży,prowadzenie gimnastyk
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Skrobów-Kolonia (lubelskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-03-09 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, przygotowywanie potrawII zmiany 6-14/14-22 pn-ndwynagrodzenie do uzgodnienia
HOTEL ŻUŁAWY Szczygieł Lucyna - 2015-12-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2017-05-31 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporządzanioe posiłków na bazie wcześniej gotowanych wywarów tj. zóp, sosów
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni egipskiejOferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie według receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur. Układanie menu. Składanie zamówień zagranicę.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stłów na stołówce szkolnej i kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie porzadku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (opolskie)
Obsługa gości hotelowych i przyjmowanie zamówień
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla załogi zakładu produkcyjnego; nadzór nad jakością przyrządzanych potraw; pomoc w wydawaniu posiłków pracownikom; nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funkcjonowaniem stołówki
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Mława (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, deserów, napojów.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzień.Okazjonalnie dłuższe godziny pracy w trakcie obsługi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mróz - 2017-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)