KUCHARZ 艢NIADANIOWY (89PJ) Otwock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ 艢NIADANIOWY (89PJ)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w hotelu.Przygotowywanie bufetu 艣niadaniowego (sa艂atki, przystawki, potrawy mleczne, jajecznica itp.)
Data publikacji: 2017-02-24
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w hotelu.Przygotowywanie bufetu 艣niadaniowego (sa艂atki, przystawki, potrawy mleczne, jajecznica itp.)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 艢NIADANIOWY (89PJ)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
G/H) Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie.Umiej臋tno艣ci: poczucie estetyki przy przygotowywaniu potraw, przygotowywanie potraw 艣niadaniowych .Wskazany w艂asny samoch贸d.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
G贸rna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanieGie艂da pracy 07.03.2017 godz. 13.00 w siedzibie Urz臋du
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: G贸rna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 10.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-11-29 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lipsko (mazowieckie)
Przygotowanie potraw i da艅 艣niadaniowych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅 艣niadaniowych, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie pizzy. Praca w godz. 11-23 w systemie r贸wnowaznym w Ko艂obrzegu.
VADEMECUM Renata Mr贸z - 2016-05-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Zaklik贸w (podkarpackie)
j.w.
Przedszkole Nr 18 - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu i kart膮 da艅
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Pi艂a (wielkopolskie)
gotowanie posi艂k贸w, nadz贸r nad kuchni膮
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
przew贸z owoc贸w na terenie podkarpacia
ELLIOT PODKARPACKA GRUPA PRODUCENT脫W BOR脫WKI SP. Z O.O. - 2018-07-17 - Bratkowice (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodny, praca w Bia艂ym Borze
EVER CLEANING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-12 - Bia艂y B贸r (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z przedstwion膮 receptur膮/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
艁ukasz Kurzy艅ski - 2018-02-16 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, tworzenie i wysy艂anie zam贸wie艅, przyjmowanie i wyk艂adanie towaru na p贸艂kach, archiwizacja raport贸w kasowych. Zadania: pozyskiwanie nowego klienta (roznoszenie ulotek), utrzymanie klienta, pomoc w osi膮ganiu efekt贸w sprzeda偶owych. Praca stacjonarna oraz wyj艣cia w teren. Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane 艣rednie (dietetyczne, pokrewne), mile widziane do艣wiadczenie zawodowe - praktyki szkolne, mile widziana osoba z Wejherowa, kreatywno艣膰, poczucie humoru, komunikatywno艣膰, mi艂y g艂os i umiej臋tno艣膰 cierpliwego s艂uchania roszczeniowego klienta, sprawna obs艂uga komputera oraz dobra obs艂uga Internetu. Spos贸b aplikowania: w pierwszej kolejno艣ci nale偶y przes艂a膰 swoje CV ze zdj臋ciem na adres e-mail: zywienie-zdrowe (at) wp.pl Do wysoko艣ci wynagrodzenia b臋dzie doliczana premia uznaniowa.
Centrum Dietetyczne Sottile Barbara Wadych (NATUR HOUSE) - 2016-05-17 - Wejherowo (pomorskie)
Wykszta艂cenie: zawodowe lub 艣rednie kierunkowe; sta偶 pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomo艣膰 systemu HACCP, ISO, umiej臋tno艣膰 organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialno艣膰, systematyczno艣膰, dyspozycyjno艣膰, kreatywno艣膰; sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posi艂k贸w, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, prowadzenie zapis贸w w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Sk艂odowskiej- Curie Oddzia艂 - 2016-06-10 - Gliwice (艣l膮skie)
w/g zawodu
Olga Wyszomierska Restauracja Stylowa - 2018-05-18 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Bie偶膮ce usuwanie awarii i usterek w maszynach, wykonywanie przegl膮d贸w okresowych, nadz贸r nad stanem cz臋艣ci zamiennych
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kalisz (wielkopolskie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obow膮zuj膮cymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawid艂owe ich prezentowanie, dba艂o艣膰 o ka偶dy szczeg贸艂.
MAREK G脫RSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "G脫RSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTER脫W,MOTOCYKLI,QUAD脫W - 2016-07-20 - Proszenie (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-04-28 - Radlin (艣l膮skie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczeg贸lnie kuchni wietnamskiej. Praca w godzinach: 10-20, w systemie 2/2. Miejsce pracy: Thai Express, CH Borek, Wroc艂aw
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz specjalizuj膮cego si臋 w kuchni arabskiej, przygotowanie posi艂k贸w typu KEBAB, przygotowanie cateringu zwi膮zanego z kuchni膮 arabsk膮,znajomo艣膰 przepis贸w kuchni arabskiej,j臋zyk arabski wymagany dla komunikacji z kucharzami.
kontakt przez PUP - 2018-07-28 - Kutno (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2017-12-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka sk艂adnik贸w, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami,.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Przemy艣l (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w prowadzenie kuchni
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe "CRISTAL" Dominika Bogdanowicz-Sudo艂 - 2016-05-23 - Malbork (pomorskie)
Znajomo艣膰 budowy i eksploatacji u偶ytkowego sprz臋tu. W艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w. W艂a艣ciwe zu偶ycie 艣rodk贸w spo偶ywczych przeznaczonych na potrawy. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy. Dba艂o艣c o nale偶yte wykorzystaie sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Znajomo艣膰 stosowanych norm wy偶ywienia. Sta艂e podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie kulinarnej. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. Niedopuszczanie do obr贸bki 艣rodk贸w spo偶ywczych o obni偶onej jako艣ci, nie艣wie偶ych, wskazuj膮cych na ich biologiczne lub chemiczne zanieczyszczenie.Pobieranie 艣rodk贸w spo偶ywczych z magazynu oddzia艂u gospodarczego zgodnie z asygnat膮 ze zwr贸ceniem uwagi na ich ilo艣膰 i jako艣膰. Utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych oraz sprz臋tu powszwchnego u偶ytku. Przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punkt贸w kontroli HACCP w kuchni i sto艂贸wce oraz przestrzegania zasad GHP i GMP. Wykonywanie prac za艂adowczo - wy艂adowczych zwi膮zanych z funkcjonowaniem sto艂贸wki wojskowej.
24 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-01-12 - Bemowo Piskie (warmi艅sko-mazurskie)
Wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie potraw.
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2017-09-26 - Chojnice (pomorskie)
Przyjmowanie dostaw surowc贸w, przygotowywanie surowc贸w - rozdrabnianie, gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie na stanowisku pracy.
Centrum Us艂ug Turystycznych Podr贸偶e Marze艅 Barbara Ja艣nikowska - w艂a艣ciciel - 2016-06-27 - Mi臋dzyg贸rze (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Radomsko (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, obs艂uga pieca tandoor, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie list zaoopatrzeniowych, opracowywanie karty menu, obs艂uga cudzoziemc贸w - klient贸w zagranicznych w j臋zyku angielskim.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Lublin (lubelskie)