KUCHARZ Słupsk oferta pracy ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA


Największy wybór odzieży

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 3 000 PLN

Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie od 3000 zł brutto; godz. pracy 10-22 - równoważny system czasu pracy; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00

Data publikacji: 2018-01-31

Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)

Pracodawca: ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie od 3000 zł brutto; godz. pracy 10-22 - równoważny system czasu pracy; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: inna

Liczba godzin pracy w tygodniu: 0

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 31.01.2018

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pracodawca nie wskazał poziomu wykształcenia; mile widziane doświadczenie zawodowe

Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon po godz. 10.00

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: pomorskie

Powiat pracodawcy: m. Słupsk

Gmina pracodawcy: Słupsk

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Słupsk

Ulica pracodawcy: Kaszubska

Numer budynku pracodawcy: 22

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 31.01.2018

Oferta pracy ważna do: 02.03.2018

Data udostępnienia oferty pracy: 31.01.2018

Data przyjęcia oferty pracy: 31.01.2018

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 3 000 PLN

przygotowywanie potrawobróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - Bądzów (dolnośląskie)

KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ (NR 7259) - od 2 000 PLN

przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

SPECJALISTA DS. KADR I PŁAC - 3 500 - 5 000 PLN

wystawianie umów oraz świadectw pracy pracownikom Tymczasowym, prowadzenie ewidencji absencji (urlopy, zwolnienia lekarskie itp),kompleksowe zarządzanie aktami osobowymi, archiwizacja dokumentów kadrowo-płacowych, prowadzenie korespondencji z instytucjami zewnętrznymi (US, ZUS, kancelarie komornicze itp), sporządzanie list płac
kontakt przez OHP - 2018-06-07 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 500 PLN

Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach. Możliwość zakwaterowania.
Bursztynowe Wzgórze Family Resort Mariusz Haratyk (Ośrodek "MUSZELKA") - 2016-01-14 - Sianożęty (zachodniopomorskie)

KUCHARZ KUCHNI LIBAŃSKIEJ RUE149/1414-415/17 - od 2 400 PLN

przygotowanie oraz wydawanie potraw kuchni libańskiej
DAWID JAKUBOWSKI FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA - 2017-03-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)

ŚLUSARZ - 2 500 - 4 000 PLN

Ręczna obróbka elementów metalowych, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Z.P.U WOMACH S.C. Machnik B., Wojaczek J., Wojaczek E - 2017-11-04 - Czyżowice (śląskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
"Mai Lan" Dinh Tien Hali - 2016-02-05 - Trzebnica (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-04-20 - Lubin (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 800 PLN

OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-29 - Brzeźnica (podkarpackie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

praca na kuchni - przygotowanie posiłków kuchni śląskiej, domowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bytom (śląskie)

KUCHARZ - od 1 900 PLN

przygotowywanie , podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

KUCHARZ* - od 3 281 PLN

Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, wschodniej (wieczorki tematyczne w hotelu).
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-03-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

zgodny
"NA WZGÓRZU" Bożena Kamrowska - 2018-08-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 2 100 PLN

- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,
AGNIESZKA WESPA - 2018-03-22 - Szamotuły (wielkopolskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przechowywanie żywności, sprządzanie potraw i napojów. Wykonywanie czynności związanych z ekspedycja potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolnośląskie)

KUCHARZ - 2 800 - 3 000 PLN

Praca na kuchni przy produkcji garmażerki.
P.P.H. KOTWICA A. GODLEWSKI Sp. z o.o. - 2016-03-01 - Duchnów (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Obróbka wstępna owoców, warzyw, mięsa i ryb. Produkcja przystawek, dań zimnych i ciepłych oraz deserów zgodnie z ustalamy recepturami.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Zamość (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka oraz przygotowywanie dań barowych. Praca w Ośrodku wypoczynkowym z możliwością zamieszkania. Wymagania: osoba wina być zorganizowana, pracowita potrafiąca gotować dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomość obsługi urządzeń typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500zł.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 1 850 - 3 500 PLN

Przygotowywanie posiłków.
"AMD" Spółka z o.o. - 2016-07-29 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 500 PLN

gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie wewnętrznych procedur restauracji
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców, sporządzanie przetworów, przygotowywanie dań i deserów.Staż w Hotelu 4 Pory Roku & SPA.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-09-10 - Mielec (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - do 14 PLN

Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, umowa o pracę na czas określony; praca na dwie zmiany: 8-16, 13-21; wynagrodzenie miesięczne ze stawką godzinową: 14 zł/godz. brutto; oferta dostępna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 350 PLN

Przygotowywanie ciepłych dań i potraw z różnych stron świata, szczególnie potraw kuchni wschodniej, obsługa grup zorganizowanych rosyjskojęzycznych, praca fizyczna, pod presją czasu, wymagająca dużej odporności na stres.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Przygotowanie oferowanych potraw, obsługa klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Nowy Sącz (małopolskie)

KUCHARZ R100/1167-362/16 - od 2 100 PLN

przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2016-03-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)