KUCHARZ R100/1167-362/16 Włocławek oferta pracy BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ

Stanowisko: KUCHARZ R100/1167-362/16
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ALEJA CHOPINA 30a, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R100/1167-362/16
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, doświadczenie, bez znaczącej przerwy w pracy na stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
ALEJA CHOPINA 30a, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: ALEJA CHOPINA
Numer budynku pracodawcy: 30a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 17.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, Borek;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości hotelowych.
ANMAR Spółka z o.o. Wrocław - 2018-03-22 - Gudowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowanie i wydawanie potraw; doświadczenie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2017-07-18 - Kamień Śląski (opolskie)
sporządzanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2018-03-06 - Pszczyna (śląskie)
układanie kostki brukowej
MBMD sp. z o.o. - 2018-04-11 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja TRUCK-DRIVER Joanna Aneta Rutkowska - 2016-11-29 - Ławy (mazowieckie)
Przygotowywanie dań/specjałów kuchni arabskiej. Obsługa grilla i pieca.Praca na dwie zmiany: 09.00-17.00 oraz 17.00-01.00.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Praca w charakterze kucharz w restauracji (Entremetier )
Schwab's Landgasthof Joachim Schwab - 2015-11-12 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Produkcja i formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Przyrządzanie sosów i surówek. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również (w zależności od potrzeb) może się odbywać również w Sosnowcu lub Dąbrowie Górniczej lub Olesno.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane. Mile widziana znajomość kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Katowice (śląskie)
Nakrywanie do stołu, serwowanie posiłków
AMW REWITA SP. Z O.O - 2017-06-12 - Sopot (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wg ustalonej receptury, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy.Wykształcenie zawodowe, rok doświadczenia na podobnym stanowisku, znajomość języka rosyjskiego.
Port Millenium Sławomir Modzelewski - 2017-01-09 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzetem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właścicwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obróbka stępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierajacych: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desry, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Lubin (dolnośląskie)
-budowa budynków-praca wykończeniowe- sieci i przyłącza wodociągowe, i kanalizacyjne-zgospodarowanie terenu
WOD-BUD Stanisław Nilek - 2018-02-20 - Karsin (pomorskie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, wydawanie posiłków.
BAR RESTAURACYJNY ROZMARYN DOMINIKA WOLIŃSKA-JANICKA - 2017-08-23 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków. Praca co II dzień w godz. 8-18.00
BANDEROZA s.c. - 2016-09-01 - Myślenice (małopolskie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków:naprawa samochodów, ładowarek, wózków widłowych oraz maszyn, obsługa wózka widłowego
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Grzybno (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jabłonna (mazowieckie)
etykietowanie towarów, zabezpieczenie towarów, kompletacja towarów, obsługa taśmy i specjalistycznego sprzętu do pakowania, rozładunek towarów
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2016-09-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-23.00, weekend do 01.00.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-02-15 - Siedlce (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSILKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, głównie smażenie potraw; wynagrodzenie - 13 zł/godz. brutto z możliwością wyższej stawki;
Restauracja "OSKAR" s.c. Krystyna Łyszczarz, Krzysztof Łyszczarz - 2017-05-04 - Ustka (pomorskie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-06-15 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie potraw dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta w stołówce produkcyjnej
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-11-14 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
Umiejętność pracy w Małej Gastronomii- Pizzeria.
NIGRO P.P.H.U. - 2017-09-20 - Celestynów (mazowieckie)