KUCHARZ Skaryszew oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2017-02-17
Lokalizacja: Skaryszew (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Skaryszew, powiat: radomski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Skaryszew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: radomski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2017
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Ksi臋dza 艁ukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Ksi臋dza 艁ukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MA艁GORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-10-04 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7.00-15.00 oraz 15.00-22.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 7.00-22.00
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-06-02 - Ustka (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw regionalnych z bliskiego wschodu z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn w zakresie gastronomicznym, przygotowanie wyrob贸w kulinarnychpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sprz膮tanie apartament贸w, biur, apartament贸w po budowie, wok贸艂 posesji.
HUMAN ONE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
MAGAZYN 82 Emir Baki - 2016-03-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Zadania przy gotowaniu potraw.Praca w godz.10.00-18.00
Restauracja Pod D臋bem - 2018-04-12 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca Hotel Rejs Ustka; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 11-15
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-25 - Ustka (pomorskie)
Szlifowanie konstrukcji stalowych , szlifowanie detali ze stali nierdzewnej.
Menegon Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Mokry Dw贸r (pomorskie)
Przygotowywanie korespondencji, redagowanie pism urz臋dowych, archiwizacja
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Sieradz (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie obiado-kolacji i wieczornych imprez
J.L. SP.Z O.O. - 2017-04-12 - Mi艂k贸w (dolno艣l膮skie)
Profesjonalne przygotowywanie da艅, serwis a la carte
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Niemcy (Niemcy)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowanie i serwowanie tradycyjnych potraw kuchni tajskiej.
SHOKO GRANOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2017-06-09 - Gdynia (pomorskie)
.
Firma "RACZKIEWICZ" Jan Raczkiewicz - 2017-08-25 - Pogorzela (wielkopolskie)
prace porz膮dkowe, remontowe
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Wi膮z贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-02-27 - Wyszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2018-01-12 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie wypiek贸w, deser贸w i 艣niada艅. Pomoc w przygotowaniu innych posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga grilla, sma偶enie produkt贸w, sprzeda偶, praca w godzinach 14.00-2.00
LIDER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-17 - Krak贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw na potrzeby cateringu. Praca dwuzmianowa w godz. pomi臋dzy 8.00 a 19.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
ZESP脫艁 SZK脫艁 GASTRONOMICZNYCHY I HANDLOWYCH - 2017-12-20 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca przy frytownicy, grillu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie, organizacja pracy na kuchni, przygotowanie catering贸w i imprez okoliczno艣ciowych
Bar LIPOWIEC Ewelina Kopiejka - 2016-01-18 - Wygie艂z贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HANDEL Art. Spo偶ywczo-Przemys艂owymi Lesiak Aleksandra - 2016-10-19 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
prowadzenie magazynu depozytowego, dowod贸w rzeczowych oraz innych zabezpieczonych dowod贸w, 艂adowanie i roz艂adunek towar贸w, obs艂uga w贸zka wid艂owego, prowadzenie dokumentacji magazynowej oraz ewidencji komputerowej, zapewnienie obs艂ugi transportowej urz臋du, nadawanie na poczcie korespondencji wychodz膮cej, oprawcowywanie informacji i projekt贸w pism zwi膮zanych z prowadzeniem magazynu
Izba Administracji Skarbowej w Bydgoszczy - 2017-10-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - w艂oskiej
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA IWONA STARO艃 - 2016-06-20 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
Samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug zasad kuchni orientalnej i azjatyckiej bez u偶ywania p贸艂produkt贸w. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy i po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Legionowo (mazowieckie)