KUCHARZ Sianożęty oferta pracy JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Sianożętach w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Sianożęty (zachodniopomorskie)
Pracodawca: JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Promenada 1, 78-111 Sianożęty, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Sianożętach w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sianożęty
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustronie Morskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 2 lata doświadczenia zawodowoego jako kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Promenada 1, 78-111 Sianożęty, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Ustronie Morskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sianożęty
Ulica pracodawcy: Promenada
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: turystyka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy ważna do: 06.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Tuszynek Majoracki (łódzkie)
gastronomia, osoba na tym stanowisku będzie zajmowała się przygotowywaniem posiłków w food trucku, później w lokalu stacjonarnym
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie makaronów, zup, sałatek, dań obiadowych.
Chilli Pizza Zbigniew Nadolny - 2016-12-06 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Puławy (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR.OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ.UKŁADANIE MENU, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ LOKALU.
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łódź (łódzkie)
właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu , dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków,
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-03-22 - Dąbie (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM;WYMAGANIA:KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
nadzór nad funkcjonowaniem kuchni i stołówki Ośrodka, przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, pobieranie towaru z magazynu, pobieranie i przechowywanie próbek pokarmowych, nadzór nad podległymi pracownikami, prowadzenie dokumentacji związanych z funkcjonowaniem stołówki i kuchni
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 1 im. Marii Grzegorzewskiej w Policach - 2016-10-18 - Police (zachodniopomorskie)
ocena surowców, produktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstepna surowców, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami; wykończenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "MONROB" - 2016-07-08 - Borki (łódzkie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w restauracji. Gotowanie plus robienie pizzy. Bardzo dobra organizacja pracy oraz wysoka kultura osobista. Umiejetnosc pracy w grupie.
Marek Bigaj GOSPODA BIGAJ - 2016-02-12 - Modlnica (małopolskie)
Grillowanie mięsa, przyrządzanie burgerów. Praca zmianowa wg grafiku w godzianch otwarcia baru: 11- 22.
GRILL WAY Agnieszka Runo - 2017-03-22 - Wyszków (mazowieckie)
Opracowanie menu, opracowanie receptur, przygotowanie dań, wydanie dań, dbanie o sprzęt kuchenny, przestrzeganie procedur HACCP i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Płock (mazowieckie)
obsługa traktora
PGO sp. z o.o. - 2017-07-12 - Ostrołęka (mazowieckie)
chęć do pracy, mile widziane doświadczenie, prawo jazdy kat. B mile widziane
P.P.H.U RABAU Marcin Rasiak - 2016-10-19 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie burgerów, dbanie o czystośc na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
Sprzedaż produktów finansowych, obsługa klienta, obsługa urządzeń biurowych.
NIEZALEŻNY OPERATOR FINANSOWY CENTRUM9 - 2016-11-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Zgodnie z programem stażu m.in.- zapoznanie się zuzgodnieniami kuchni oraz produktami do wykonywania dań i ich sporządzenia- umiejętność robienia pizzy i dań
kontakt przez PUP - 2015-11-28 - Żywiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE BURGERÓW, FRYTEK, LEMONIADY , TOSTÓW ORAZ ICH SPRZEDAŻ W FOOD TRACK
kontakt przez OHP - 2018-04-24 - Zielona Góra (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NR 86 "TĘCZOWY ŚWIAT" - 2018-08-17 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodny ze wskazanym stanowiskiem
Mariusz Jabłoński Consulting Group Mariusz Jabłoński ALUMNAT - 2018-10-03 - Tykocin (podlaskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zimnych jak i ciepłych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu. Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzenie, suszenie). Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-10-04 - Bytom (śląskie)
obsługa baru, wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Restauracja Katarzynka - 2016-06-20 - Ruda Śląska (śląskie)