KUCHARZ Poznań oferta pracy PRZEDSZKOLE NR 86 "TĘCZOWY ŚWIAT"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 400 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie różnego rodzaju potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym
Data publikacji: 2018-08-17
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSZKOLE NR 86 "TĘCZOWY ŚWIAT"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SŁOWACKIEGO 15, 60-822 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie różnego rodzaju potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 400 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 400 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja czasu pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie na stanowisku - wymagane
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w żywieniu zbiorowym, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, dodatkowe oczekiwania znajomość HACCAP
Nazwa pracodawcy: PRZEDSZKOLE NR 86 "TĘCZOWY ŚWIAT"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
SŁOWACKIEGO 15, 60-822 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste i telefoniczne, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: SŁOWACKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2018
Oferta pracy ważna do: 15.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI TURECKIEJ TJ. ADANA KEBAB, KOFTE,DOLMA, SARMA. PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH NAPOJÓW ORAZ SOSÓW.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Puławy (lubelskie)
znajomość specyfiki kuchni ukraińskiej i greckiej, znajomość różnego rodzaju potraw, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Białystok (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca na dwie zmiany, przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-09-22 - Koło (wielkopolskie)
Praca w kuchni
Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie "FALEZA" Zbigniew Kosecki Łeba - 2017-04-28 - Łeba (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Caritas Diecezji Łomżyńskiej w Łomży - 2016-07-04 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, posługiwanie się maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Puławy (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie sniadań oraz obiadów, dieta cukrzycowa, dieta cukrzycowa, praca w godz. 7:30-11:30.Praca od poniedziałku do soboty.
Dom Opieki- Zgromadzenie Córek św.Kamila - 2017-07-12 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umowę zlecenie nie mniej niż 60 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie i wydawanie wyrobów stalowych, materiałów budowlanych,hutniczych, załadunek ręczny lub wózkiem widłowym, cięcie materiałów, pakowanie, opisywanie pod klienta, czynności na placu
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
Praca jako kucharz w restauracji tajskiej w centrum miasta. Przygotowanie samodzielnie warzyw oraz mięs a następnie gotowanie tajskich dań. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, praca wg standardów restauracji, dbałość o czystość i porządek miejsca pracy. Wymagania: wykształcenie min. średnie - gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
IZABELA FIGURSKA - 2016-09-23 - Rumia (pomorskie)
sporządzanie i gotowanie posiłkow dwudaniowych - kuchnia polska (praca w godz. 8.00-16.00 lub 9.00-17.00, praca tylko w dni robocze)
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2015-12-30 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-05-09 - Wieleń (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃDOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNIUSTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAWZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIA I WCIELANIE ICH W PRZYGOTOWYWANE POTRAWYUDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARG
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe "MOLEX" Konrad Toczyński - 2018-02-07 - Rzeszów (podkarpackie)
wyksztalcenie zawodowe gastronomiczne, staż pracy min. 1 rok, aktualna ksiązeczka sanepid, przygotowywanie dań bezglutenowych oraz potraw kuchni vegańskiej,
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Ząbki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przgotowywaniu według niego posiłków; spożądzanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia; pobieranie produktów spożywczych z magazyny żywności w ilosci przewidzianej w recepturze; dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych; urzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzetu kuchennego
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY - 2018-06-14 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu różnych rodzajów kebabów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
URFA RESIT ARSLAN - 2016-11-28 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przyrządzanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze gastronomiczne, 6 m-cy doświadczenia.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jarosław (podkarpackie)
Prace gastronomiczne w restauracji, przygotowywanie dań, zmywanie naczyń, obieranie warzyw, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
AMAZONKA - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-03-09 - Augustów (podlaskie)
obsługa maszyn produkcyjnych
THT PRODUKCJA OPAKOWAŃ PRZEMYSŁOWYCH SP. Z O.O. - 2016-10-25 - Świdnica (dolnośląskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Maglowanie bielizny płaskiej
Aquana Centrum Pralnicze s.c. Iwona Wołoszyn,Joanna Duczyńska - 2018-03-21 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Branża gastronomiczna, przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łódź (łódzkie)
Praca w zespole, serwowanie dań, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Kończyce (kujawsko-pomorskie)