KUCHARZ - SPRZEDAWCA (PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W FOOD TRACKU) Zielona Góra oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ - SPRZEDAWCA (PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W FOOD TRACKU)
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE BURGERÓW, FRYTEK, LEMONIADY , TOSTÓW ORAZ ICH SPRZEDAŻ W FOOD TRACK
Data publikacji: 2018-04-24
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE BURGERÓW, FRYTEK, LEMONIADY , TOSTÓW ORAZ ICH SPRZEDAŻ W FOOD TRACK
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: GODZINOWE
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - SPRZEDAWCA (PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W FOOD TRACKU)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2018
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Biuro Pracy Zielona Góra
Adres pracodawcy:
Zamenhofa 1, 65-186 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Zamenhofa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
PRZYGOTOWYWANIE BURGERÓW, FRYTEK, TOSTÓW, LEMONIADY
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Biuro Pracy Zielona Góra
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 25.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i podawanie posiłków oraz dań z karty. Praca II-zmianowa w godz. 8.00-22.00 w systemie równoważnym.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "ANNA" A. RUTKOWSKA - 2016-04-21 - Wólka Cycowska (lubelskie)
Pracodawca zapewnia przyuczenie do zawodu.Realizowanie nauki zgodnie z planem szkoleń na wydziale tłoczni lub wtryskarek.Znajomość maszyn, tłoczników lub form i urządzeń stowanych na wydziale tłoczni lub wtryskarekPrzygotowanie i obsługa maszyn i urządzeń stosowanych w procesach tłoczenia/ w procesach przetwórstwa tworzyw sztucznychPosługiwanie się przyrządami kontrolno-pomiarowymiZnajomość dokumentacji wykorzystywanej w trakcie procesu produkcyjnego Ocena jakości wyrobówPodstawowa znajomość narzędzi TEOA
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-17 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w godzinach od 12:00 do 21:00; przygotowywanie pizzy, dań zapiekanych, zup, itp.
Ola Pizza - 2017-07-13 - Motaniec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Częstochowa (śląskie)
- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez przełożonego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagania: Mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni z żywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynności zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowiązków. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Okres zatrudnienia- 23 miesiące. Praca w godz 8-16.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, wykładanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Chojnice (pomorskie)
Kucharz - Szef kuchni w restauracji, przygotowywanie produktów i ich obróbka, współpraca, prztgotowywanie catringów, zarzadzanie kuchni.
Firma Handlowo-Usługowa "Dar-Pol " - 2016-07-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA (Towarzystwo Przyjaciół Stężycy) - 2017-12-01 - Stężyca (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wiśniewo (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O CZYSTOŚĆ W KUCHNI, INNE CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2017-04-06 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
PRACA NA KUCHNI, PRZYGOTOWANIE POTRAW, WYDAWANIE POTRAW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE OGÓLNOKSZTAŁCĄCE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, PRZYGOTOWANIE POTRAW, FILETOWANIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kuchnia włoskakuchnia polska
PUH STANEX Mieczyslaw Głaz - 2017-03-03 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Bolesław (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Naprawa samochodów.
Długosz Auto -Center - 2017-03-09 - Daleszyce (świętokrzyskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Zabrze (śląskie)
pon- pt 7.30-15.30
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Opole (opolskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-04-06 - Żelków (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłkówPraca 4 dni w tygodniu tj. (czwartek, piątek, sobota, niedziela)Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenie i umiejętności kandydata. Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2016-04-19 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - Łuków (lubelskie)
Kucharz
PIOTR GABIGA - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
PRAOWADZENIE PKPIR I KSIĄG RACHUNKOWYCH ZGODNIE Z PRZEPISAMI PRAWA PODATKOWEGO, PROWADZENIE EWIDENCJI ŚRODKÓW TRWAŁYCH ORAZ NALICZANIE AMORTYZACJI, PROWADZENIE EWIDENCJI VAT I SPORZĄDZNIE DEKLARACJI VAT, NALICZANIE WYNAGRODZEN ORAZ SKŁADEK ZUS, SPORZĄDZANIE ROCZNYCH SPRAWOZDAN FINANSOWYCH
OPTYMALNI BIURO DORADCZO-KSIĘGOWE SP. Z O.O. - 2018-01-22 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie w restauracji wegetariańskiej, gotowanie farszy, sosów, dań, zup, przygotowanie surówek, przyjmowanie dostawpraca na umowę zlecenie około 160 godzin w miesiącu, praca również w weekendy, praca w godzinach 6:30-14:30oferta dostępna w sali G
JR Company sp. z o.o. - 2017-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)