KUCHARZ Serock oferta pracy TRANS-FLORIS Monika Tyczy艅ska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽500 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Kontrola ilo艣ci sk艂adnik贸w i stanu kuchni.
Data publikacji: 2016-10-11
Lokalizacja: Serock (mazowieckie)
Pracodawca: TRANS-FLORIS Monika Tyczy艅ska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13/1, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Kontrola ilo艣ci sk艂adnik贸w i stanu kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽500 - 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Serock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: legionowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Serock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽500 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.10.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶czka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy: TRANS-FLORIS Monika Tyczy艅ska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Rynek 13/1, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Serock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Serock
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Sprzeda偶 hurtowa sk贸r
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.10.2016
Data dodania oferty pracy: 11.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 11.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Opieka psychologiczno - pedagogiczna z m艂odzie偶膮.
ZESP脫艁 SZK脫艁 PONADGIMNAZJALNYCH IM. BOLES艁AWA CHROBREGO W SZPROTAWIE - 2017-08-16 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w godz. 10-22 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla os贸b doje偶dzaj膮cych. Dla os贸b z Ko艂obrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
P.P.H I U "SUPER SALMONS" S.C. Leszek Micha艂owski,Dariusz Ludkiewicz,S艂awomir Przybylski - 2016-05-19 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
-
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie obiado-kolacji
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Mi艂k贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w realizacja zam贸wie艅 towaru
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Obs艂uga grilli do kebaba. Wydawanie posi艂k贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w.
US艁UGI TRANSPORTOWE TOWAROWE U.T.T. TOMASZ GO艁臉BIOWSKI - 2018-08-17 - P艂ock (mazowieckie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Pewel 艢lemie艅ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Przasnysz (mazowieckie)
Obr贸bka art. spo偶ywczych do sporz膮dzania da艅 obiadowych.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Kra艣nik (lubelskie)
Kucharz
ISS FACILITY SERVICE SP. Z O.O. - 2018-04-17 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw ukrai艅skich. Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe. Roczne do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze znajomo艣ci膮 regionalnej kuchni ukrai艅skiej. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2017-09-20 - S艂o艅sk (lubuskie)
organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-04-20 - Tychy (艣l膮skie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane do艣wiadczeniesumienno艣膰, solidno艣膰
Us艂ugi Hotelarsko-Grastronomiczne Ewa Gruszczy艅ska - 2017-02-17 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, smazenie, gotowanie, przygotowanie deser贸w, sa艂atek, sur贸wek
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw cateringowych, do spo偶ycia na miejscu, oraz przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe.
F.H.U Karczma Przywidzka Micha艂 Jasinski - 2018-01-12 - Przywidz (pomorskie)
ochrona mienia
Sauron Security - 2016-02-19 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
gotowanie i sporz膮dzanie recept wed艂ug kuchni hinduskiej i bengalskiejpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca na jedn膮 zmian臋oferta dost臋pna w sali G
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2016-11-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej - ormia艅skiej.Znajomo艣c przepis贸w kuchni ormia艅skije.Dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz - sta偶ysta
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
. Praca w godzinach: 08.00-17.00.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-03 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw i p贸艂produkt贸w zgodnie z najwy偶sz膮 jako艣ci膮, przestrzeganie przepis贸w HACCP, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji
PRZEMYS艁AW BANDURA BMD - 2017-03-08 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, STA呕 PRACY 2 LATA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 gl贸wnych
CATERING GROUP Centrum-Po艂udnie Sp贸艂ka Cywilna MIROS艁AW DREWNIAK, WALDEMAR HO艁脫WKA & MARCIN STA艃CZYK - 2016-05-25 - Kamie艅sk (艂贸dzkie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
prace budowlane przy wznoszeniu budynk贸w mieszkalnych ( murowanie, uk艂adanie dachu itp.), prace wyko艅czeniowe ( p艂yty regips, g艂adzie, malowanie, uk艂adanie p艂ytek ), prace przy budowie dr贸g ( kopanie row贸w, nasypy, uk艂adanie p艂ytek polbruk itp.); kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach 7-16.
Przedsi臋biorstwo Budowlano-Us艂ugowe "RADO" Sp. z o.o. - 2016-04-14 - G艂obino (pomorskie)