KUCHARZ Serock oferta pracy Hotel Narvil Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Data publikacji: 2017-08-28
Lokalizacja: Serock (mazowieckie)
Pracodawca: Hotel Narvil Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miłosza 14 A, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Serock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Serock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, pracowitość, umiejętność przyrządzania potraw, zamiłowanie do Kuchni.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Hotel Narvil Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Miłosza 14 A, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Serock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Serock
Adres strony pracodawcy: http://www.hotelnarvil.pl/
Ulica pracodawcy: Miłosza
Numer budynku pracodawcy: 14 A
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.08.2017
Oferta pracy ważna do: 28.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produków do przygotowywania posiłków, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,odpowiedzialność za stan sanitarno - higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produków do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-07-04 - Krzyżewo (podlaskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw, składanie zamówień u dostawców
F.P.H. PAOLA Eksport Import Paulina Golec - 2016-03-15 - Kraczkowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów, zamawianie towarów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Chałupy (pomorskie)
przygotowanie potraw
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2016-08-17 - Gubin (lubuskie)
nauka wyrabiania pizzy metodami tradycyjnymiprzygotowanie produktówobsługa pieca do pizzydbanie o jakoś i smak wydawanych potrawnauka karty menuStaż odbywać się w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca na warsztacie. Naprawa wózków widłowych. Zakuwanie węży hydraulicznych.
EURO-PART Cezary Walczak - 2018-01-29 - Warszawice (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Praca przy produkcji art. motoryzacyjnych z tworzyw sztucznych, obsługa maszyn: frezarek, termoformiarek.
Rezaw Plast - 2016-09-13 - Karczew (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca sezonowa; pracodawca zachęca do aplikowania na w/w stanowisko osoby uczące się; możliwość noclegu; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-16 w celu ustalenia terminu spotkania
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2016-06-27 - Ustka (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej
DK Projek Darowski Krzysztof - 2018-05-11 - Staszów (świętokrzyskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
• UDZIAŁ W PROCESIE MONTAŻU ELEMENTÓW MECHANICZNYCH URZĄDZEŃ NA MIEJSCU U KLIENTA• PROWADZENIE UZGODNIEŃ Z KLIENTEM DOTYCZĄCYCH ZAKRESU PRAC• OBSŁUGA SPRZĘTU I URZĄDZEŃ WYKORZYSTYWANYCH W PROCESIE MONTAŻU ZGODNIE Z POSIADANYMI UPRAWNIENIAMI
SYNERTE Spółka z ogrniczoną odpowiedzialnością - 2017-04-06 - Rzeszów (podkarpackie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków; WYMAHANIA: wykształcenie średnie - technolog gastronomii, umiejętność planowania menu, organizacji zaopatrzenia, przygotowania i serwisu potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lubliniec (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji M.G. BURGERdbanie o czystość w miejscu pracy , zamawiane towarów
M.G. BURGER Wałcz S.C. - 2016-11-22 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-03-16 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni bawarskiej, oraz zarządzanie podległym zespołem pracowników. Dbałość o zapewnienie bardzo wysokiej jakości serwowanych potraw oraz przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowywanie dań z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakistańskiej ( konieczna znajomość )- przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
prowadzenie sparw planowania, nadzór nad prawidłowym i terminowym przygotowaniem dokumentacji projektowo-technicznych
Urząd Miejski w Opolu Lubelskim - 2017-07-25 - Opole Lubelskie (lubelskie)
sortownie jabłek i gruszek na hali, kontrola jakości
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Holandia (Holandia)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Siódme (wielkopolskie)
-
SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Rosłan, Rafał Wis; s.c. - 2017-03-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR W RZESZOWIE (WWW.PROMAR.EDU.PL) ZATRUDNI OSOBĘ NA STANOWISKOKUCHARZ / KUCHARKADO PRACY W KUCHNI STOŁÓWKI W SIEDZIBIE GŁÓWNEJ PRZY UL. BOHATERÓW 12.DO OBOWIĄZKÓW OSOBY ZATRUDNIONEJ NALEŻEĆ BĘDZIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ŻYWIENIA GRUPOWEGO DLA UCZESTNIKÓW GRUP PRZEDSZKOLNYCH I UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ.
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR - 2017-10-10 - Rzeszów (podkarpackie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2016-10-13 - Czyżówek (lubuskie)
przygotowywanie posiłków mile widziane wykształcenie w zawodzie, konieczna praktyka 2-3 lata
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-01-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotownie posiłków, obsługa gości indywidualnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Gronów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "Jutrzenka" Noclegi-Pokoje Gościnne Barbara Giedrojć - 2018-03-14 - Tychowo (zachodniopomorskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)