KUCHARZ Ustka oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; praca sezonowa; pracodawca zachęca do aplikowania na w/w stanowisko osoby uczące się; możliwość noclegu; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-16 w celu ustalenia terminu spotkania
Data publikacji: 2016-06-27
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Storczykowa 10, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; praca sezonowa; pracodawca zachęca do aplikowania na w/w stanowisko osoby uczące się; możliwość noclegu; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-16 w celu ustalenia terminu spotkania
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Storczykowa 10, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie kontakt telefoniczny w godz. 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Storczykowa
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2016
Oferta pracy ważna do: 27.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy
ALDONA WOŹNY - 2018-06-27 - Puławy (lubelskie)
sporządzanie potraw, posiłków obiadowych, przyjmowanie dostaw do produkcji kulinarnej, ocena i zagospodarowanie produktami
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-10-05 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie potraw. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław).
AMALFI s.c. - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa imprez okolicznosciowych
Jolanta Adach Kawiarnia PIJOLA - 2016-09-23 - Góra Puławska (lubelskie)
Przygotowanie posiłków w barze.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-03-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, koordynacja pracy w kuchni; praca w systemie zmianowym od poniedziałku do niedzieli 2 na 2 po 12 h.Oferowana umowa zlecenie na okresiw próbnym, po 3 miesiącach umowa o pracę.
IMPEL CATERING COMPANY SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-16 - Słupsk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wegańskiej. Dbanie o porządek w kuchni.
AVOCADO JOANNA KRUPICKA DANIEL JAROĆ SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-28 - Gdańsk (pomorskie)
sprzątanie (Port Lotniczy Ławica)
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie prostych posiłków.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2017-11-14 - Turów (śląskie)
Pomoc nauczycielowi w realizacji zadań opiekuńczo- wychowawczych i dydaktycznych, sprzątanie sali, pomoc dzieciom w czynnościach samoobsługowych, opieka podczas nieobecności nauczyciela.
PPUH Szpiczakowski Stanisław - 2017-07-07 - Kożuchów (lubuskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie ciasta, bułek, strucli, dekorowanie ciast, wykładanie wyrobów, ważenie, sprzątnie.
"Społem" Ciastkarnia E.Stępień - 2017-10-17 - Pińczów (świętokrzyskie)
maprawy samochodów ciężarowych i maszyn (koparki, ładowarki) drogowych i budowlanych
P.P.H.U. "A2 - BUD" PIOTR DROBENKA - 2015-12-01 - Tuliszków (wielkopolskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2018-04-10 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Oferta ze skierowaniem; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; praca co drugi dzień w godzinach od 07.00 do 19.00, wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
OŚRODEK REH.I OP.ZGR. SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY - 2018-05-10 - Wleń (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2015-12-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Praca na 1 zmianę, w godzinach 10:00-18:00, na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie ciast i deserów, umowa zlecenie około 160 h w m-cu, prpopnowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Baltic Shipping Konrad Dojlidko - 2016-09-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2016-10-13 - Czyżówek (lubuskie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przetwarzanie żywności , przygotowanie produkcji, wykonywanie czynności typowych dla pracy w kuchni. Praca na umowę zlecenie, 68 godzin pracy w miesiącu, w przedziale czasowym: 10:00-21:00 od poniedziałku do piątku. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
pn-pt 14:00-22:00sob 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
Zakład Fryzjerski "SZYK"; Usługi Dla Rolnictwa; Działalność Gastronomiczna i Hotelarstwo Hanna Szulc - 2018-01-07 - Gorczenica (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowisiem. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w systemie równoważnym w Ustroniu Morskim, praca również w weekendy.
Ewa Laskoska Lambert Travel - 2017-09-15 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 3500 do 4200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na podobnym stanowisku. Wymagana osoba BEZ nałogów. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-220-80-09, 691-573-174) lub e-mail: bistro (at) bistroparkowa.pl
ANRO SPÓŁKA CYWILNA ROMAN RYGIEL, KRYSTIAN STREMPEL - 2015-12-21 - Katowice (śląskie)
Pieczenie ciast, wyrobów cukierniczych
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE AMIGA-BIS GRZEGORZ KUŚWIK - 2016-05-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów iprzygotowywaniu według niego posiłków. Sporządzanie posiłkówzgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakośćsmak i estetykę wydawanych posiłków, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie wstanie używalności powierzony sprzęt kuchenny.
Przedsiębiorstwo Prywatne Usług turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)