KUCHARZ Giżycko oferta pracy SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Rosłan, Rafał Wis; s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Rosłan, Rafał Wis; s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadbrzeżna 11, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 5
Nazwa pracodawcy:
SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Rosłan, Rafał Wis; s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Zakątek 8, 05-500 Żabieniec, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żabieniec
Ulica pracodawcy: Zakątek
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.03.2017
Data dodania oferty pracy: 02.03.2017
Oferta pracy ważna do: 01.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD - 2016-06-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Kraków (małopolskie)
-przygotowywanie receptur dań serwowanych w jadalni wraz z opiekunem,-przygotowywanie dań serwowanych w jadalni,-prowadzenie systemu HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Świebodzin (lubuskie)
Praca z młodzieżą zagrożoną niedostosowaniem społecznym.
Zespół Placówek Oświatowych w Strzelinie - 2018-07-10 - Strzelin (dolnośląskie)
Dostarczanie potraw, dbanie o czystość stołów i ich prawidłowe nakrycie.
Marzena Niegowska Agro-Turystyka Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi - 2018-02-02 - Brok (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kreowanie menu restauracyjnego.praca pomiedzy 6.oo a 24.oo. 120 godzin w miesiącu ( 13 zł /godzinę).
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Oleśnica (dolnośląskie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2018-03-02 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wprowadzanie dań kuchni ukraińsiej do menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Częstochowa (śląskie)
sporządzanie potraw i napojów głównie kuchni koreańskiej i azjatyckiej w restauracjipraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
produkcja posiłków, porcjowanie posiłków, dbanie o należytą jakość, kaloryczność i smak potraw
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-11-27 - Lębork (pomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zabrze (śląskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-10-19 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Układanie butelek na taśmie produkcyjnej, pakowanie wyrobów
Flex HR Doradztwo Personalne Agencja Zatrudnienia Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
Restauracja Hotel "AUGUST" Dariusz Augustyn - 2018-09-26 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dowóz do klienta samochodem firmowym, obsługa klientów
Pizza Heaven Daniel Fabrowski - 2016-09-28 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
-
,,EURO BAŁTYK" SUROWIECKI WIESŁAW - 2016-02-09 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wietnamskich, sporządzanie zamówień w hurtownii wietnamskiej, obróbka wstępna półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Staż w Ustroniu Morskim w godzinach 8-16 oraz 10-18.FP Wykształcenie zawodowe.
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie z obowiązującymi standardami oraz dbanie o najwyższą ich jakość, dbanie o czystość miejsca pracy, sprzętów i urządzeń powierzonych, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk - 2016-08-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw chińskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, co drugi dzień
1. EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2016-07-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-08-24 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min. 3 m-ce. Umiejetność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-08-25 - Wołomin (mazowieckie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia, książeczka sanepidowska, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 16.03.2017, powyżej 50 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków pod okiem Szefa Kuchni
RESTAURACJA "POD BAŻANTAMI" S.C. EWA WITKOŚ, GRAŻYNA WIECZOREK - 2016-04-05 - Prądnik Korzkiewski (małopolskie)