KUCHARZ/KUCHARKA ( CZYŻÓWEK ) Czyżówek oferta pracy KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA ( CZYŻÓWEK )
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
Data publikacji: 2016-10-13
Lokalizacja: Czyżówek (lubuskie)
Pracodawca: KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:68-120 Czyżówek 123, powiat: żagański, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zmiany: 8-20, 20-8 lub do ustalenia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA ( CZYŻÓWEK )
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czyżówek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iłowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2016
Data zakończenia pracy: 11.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: komunikatywność
Nazwa pracodawcy: KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Sobieskiego, 67-300 Szprotawa, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv lub skierowanie z Urzędu
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - złożenie CV osobiście, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Szprotawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szprotawa
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Profil działalności pracodawcy: prowadzenie barów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.10.2016
Data dodania oferty pracy: 12.10.2016
Oferta pracy ważna do: 12.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie deserów, ciast, naleśników, sałatek, pierogów itp.miejsce wykonywaniapracy Caffe Amberia Kawiarnia ul. Jana Pawła II 2c
Sklep KORA - 2017-03-20 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z otrzymaną recperturą (owoce morza). Praca na umowę zlecenie, 150 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność od poniedziałku do piatku w godz. 10:00-22:00. Proponowany okers wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Żelechów (mazowieckie)
Restauracja bufetowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych- posiłków kuchni ukraińskiej wg oryginalnych przepisów.Godz. pracy: 7-15, 10-18.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw tureckich - kebab
OKAN BALHAN FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA - 2016-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Kraków (małopolskie)
- sporządzanie potraw wedle podanych przepisów oraz zgodnie z kartą menu ,- dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny na stanowisku pracy,- spełnianie wymogów sanitarno-higienicznych,- dbałość o świeżość produktów kulinarnych,- bezwzględne przestrzeganie przepisów BHP,
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-05-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-12 - Zagórze (mazowieckie)
Serwis śniadań , przygotowanie potraw , przygotowanie zaplecza kuchni do obsługi zleceń.
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2018-03-06 - Brzezina (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia włska i polska)wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Wisła (śląskie)
Sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, mycie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni vegańskiej, wegwtariańskiej, wysokobiałkowej, bezglutenowej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie i produkacja wyrobów garmażeryjnych, mięsnych, rybnych z przeznaczeniem na catering i imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Bełchatów (łódzkie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deswrów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakladzie gastronomicznym; komleksowa obsługa konsumenta oraz prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczenia kelnerskie
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowanie potraw, obsługa osób, catering, dbanie o stan magazynu
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radłów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni.
"HOTEL ATRIUM" - 2016-01-18 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
kompletowanie, segregacja dokumentów księgowych, wprowadzanie dokumentów do programu księgowego.Oferta pracy przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Cieszyn (śląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-11-02 - Tuszyn (łódzkie)
koordynowanie zadań, praca na głównej kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: 13,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt telefoniczny (794-261-101) lub e-mail: otan71 (at) poczta.fm
FUNDACJA JASZKA - 2017-11-07 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kraśnik (lubelskie)
PRZEWÓZ TWARÓW - ZAŁADUNEK, ROZŁADUNEK
"MARKO-TRANS" MAREK WALÓW, ELŻBIETA WALÓW SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-01 - Jordanów Śląski (dolnośląskie)
jw
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw pod zamówienie, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, kontrola dosraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Piaseczno (mazowieckie)
zamawianie,przyjmowanie towarów, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Witnica (lubuskie)
przygotowywanie dań i pizzy
Pizzeria Oaza Przemysław Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)