KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII (123OP) Otwock oferta pracy NATALIIA OLCHAK
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII (123OP)
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukrai艅skiej.
Data publikacji: 2016-02-26
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: NATALIIA OLCHAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:SOSNOWA 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukrai艅skiej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII (123OP)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 23.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukrai艅ski, w mowie - s艂aby, w pi艣mie - s艂aby
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: NATALIIA OLCHAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
SOSNOWA 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: SOSNOWA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.02.2016
Data dodania oferty pracy: 24.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 03.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
segregacja artyku艂贸w spo偶ywczych, mi臋sa w ch艂odni, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc kuchenna, obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - 艁owicz Wa艂ecki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
PHU Mafex Mariusz Matczak, Gra偶yna Matczak s.c. - 2018-01-08 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z przedstwion膮 receptur膮/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
艁ukasz Kurzy艅ski - 2018-02-16 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
obs艂uga klienta banku
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Udzia艂 w procesie przygotowywania posi艂k贸w dla podopiecznych,wst臋pna i w艂a艣ciwa obr贸bka surowc贸w, przygotowywanie gotowego posi艂ku z uwzgl臋dnieniem zasad racjonalnego 偶ywienia i wysokich walor贸w smakowych, porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮c膮 gramatur膮, wydawanie i dekorowanie potraw, zmywanie naczy艅 sto艂owych i kuchennych
Zesp贸艂 O艣rodk贸w Wsparcia w Lublinie - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
Zaanga偶owanie w 艣wiadczenie us艂ug kulinarnych dla go艣ci; przygotowanie da艅 zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osi膮gni臋cia najwy偶szego stopnia zadowolenia go艣ci oraz wsp贸艂praca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pe艂nej wiedzy na temat obowi膮zuj膮cego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpiecze艅stwa; realizacja zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standard贸w dzia艂u; koordynacja zam贸wie艅 i dostaw towar贸w;
"SOLPARK KLESZCZ脫W" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszcz贸w (艂贸dzkie)
Wymagane min. wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne oraz min. p贸艂 roku do艣wiadczenia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BU艁ECZKA TOMECKI TOMASZ - 2016-10-05 - Rybnik (艣l膮skie)
Praca w charakterze pizzera na terenie Wroc艂awia lub 1-dniowe wyjazdy do O艂awy (w przypadku zapotrzebowania na kucharza), dojazd we w艂asnym zakresie lub lub czasem do dyspozycji samoch贸d s艂u偶bowy. Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej, szczeg贸lnie pizzy. Miejsca pracy: Wroc艂aw ul. Czajkowskiego, Wyszy艅skiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw. Praca w godz. 10-18, 16-24.
RESUME JAWORSCY Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesi臋cy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-02-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych. Dbanie o stanowisko pracy, porcjowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zaleszany (podkarpackie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Us艂ugi Gastronomiczne "Ogr贸d Smak贸w" - 2016-07-29 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie pizzy
PIZZA ROMA Iwona Romanik - 2018-03-05 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Wyszk贸w (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA CHUDZI艃SKI PIOTR - 2018-06-28 - Tereszewo (warmi艅sko-mazurskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej i azjatyckiej (znajomo艣膰 receptur, opracowywanie menu).
"MELPOL" Handel-Us艂ugi s.c. - 2017-02-15 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Radocza Park Sp贸艂ka z o.o. - 2016-10-03 - Radocza (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-10-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalno艣膰 kucjni wietnamskiej i tajskiej. Jedna zmiana 10:00-18:00, miejsce pracy: Bielany Wroc艂awskie.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Budowanie d艂ugofalowych, partnerskich relacji w kontaktach z klientami; nawi膮zywanie i utrzymywanie kontakt贸w z kontrahentami handlowymi; realizacja za艂o偶onych plan贸w sprzeda偶owych; realizacja zlece艅 klient贸w organizacja i kontrola przewoz贸w transportem drogowym; kalkulacja stawek w transporcie drogowym; rejestracja zlece艅 transportowych w bazach danych; koordynacja i nadz贸r nad terminow膮 realizacj膮 zlece艅; kontrola dokumentacji transportowej.
CTL LOGISTICS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-21 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowaniu pizzy i prostych da艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - G艂贸wczyce (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na sto艂贸wce
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Zdziechowice (opolskie)
Kuchnia Polska
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-12-13 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-05-13 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)