KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
Data publikacji: 2018-03-08
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Data zakończenia pracy: 01.05.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przyrządzania potraw kuchni wietnamskiej, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.03.2018
Data dodania oferty pracy: 06.03.2018
Oferta pracy ważna do: 16.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posiłków
LACH-US PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE LACHOWSKI - 2016-05-18 - Świdnik (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; rok doświadczenia zawodowego; aktualna książeczka sanepidu; zakres obowiązków: obróbka cieplna potraw, przygotowywanie potraw, obróbka wstępna warzyw, garmażerka; jedna zmiana; miejsce pracy: Paniówki
Szołtysek Marek - 2018-07-18 - Paniówki (śląskie)
- Wykonanie napraw wymurówki komór koksowniczych na gorąco techniką spawania ceramicznego. Spawanie elementów urządzeń i maszyn ceramicznych.- PRACA NA TERENIE WOJ. ŚLĄSKIEGO: KATOWICE , DĄBROWA GÓRNICZA , RADLINCZĘSTOCHOWA , PRACA NA TERENIE WOJEWÓDZTWA OPOLSKIEGO: ZDZIESZOWICE.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie techniczne, specjalizacja: technik metalurg. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące z zakresu wykonanie napraw wymurówki komór koksowniczych na gorąco techniką spawania ceramicznego. Wymagane umiejętności: wykonanie napraw wymurówki komór koksowniczych na gorąco techniką spawania ceramicznego.
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-11-22 - Bełchatów (łódzkie)
praca w cateringu (czasami również w weekendy)wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczenie
Przedsiębiorstwo Handlowo usługowe MARTA PRAJSNAR - 2017-08-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przyjmowanie zgłoszeń usterek, dokonywanie napraw bieżących, dokonywanie konserwacji maszyn i urządzeń, praca w warsztacie mechanicznym, dokonywanie napraw okresowych
FABRYKA WYROBÓW CUKIERNICZYCH " JAGO " JAN GOGOLEWSKI - 2018-04-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, obróbka wstępna surowców, rozbór mięsa, przygotowywanie potraw na zamówienie gości, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Brenna (śląskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-04-27 - Zagórz (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2017-01-18 - Hrubieszów (lubelskie)
- klejenie w kabinie klejczej- pakowanie poduszek- obsługa maszyn na wydziale- kontrola jakościowa- prace porządkowe- wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego- praca w zespole z obcokrajowcami
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Ociąż (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, kuchni tureckiej, arabskiej, dbanie o porządek, obsługa kasy fiskalnej. Dwie zmiany 9:00-17:00, 14:00-22:00, umow ana czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Legionowo (mazowieckie)
prowadzenie kuchni hotelowej, zamawianie towarów, zarządzanie magazynem, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Korbielów (śląskie)
Praca polega na przygotowywaniu produktów do dostawy - pakowanie, etykietowanie, i ich późniejszej dostawie do automatów vendingowych w wyznaczonych lokalizacjach (w okolicach Chorzowa, Zabrza, Bytomia)Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 - 14:00
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2018-04-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kompletacja obrabianych elementów, ustawianie maszyn, przygotowanie materiału do dalszej produkcji.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich planowaną wartością.
Uzdrowisko Świeradów Czerniawa Sp. z o.o. Grupa PGU - 2018-02-23 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Trzebnica (dolnośląskie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Skierniewice (łódzkie)
Planowanie pracy na kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o zaopatrzenie w surowce.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
"ZATOKA" Bożenna Bielawska - 2018-04-06 - Augustów (podlaskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie innych potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-08-14 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie dań oraz menu, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulei, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Mława (mazowieckie)
Przemienne wykonywanie pracy na różnych stanowiskach w kuchni.Współodpowiedzialność za miejsce pracy - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletności potraw.Przygotowywanie i serwowanie dań gorących i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Współprojektowanie nowych potraw.Współodpowiedzialność za jakość dań wychodzących z kuchni.Bardzo dobra znajomość potraw/dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)