KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Data publikacji: 2017-01-18
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRABOWIECKA 20, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziana aktualna książeczka snepiodowska
Nazwa pracodawcy: Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
GRABOWIECKA 20, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
SKIEROWANIE DOPRACODWACY I KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWCĄ
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: GRABOWIECKA
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil działalności pracodawcy: Działalność usługowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.01.2017
Oferta pracy ważna do: 17.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie i przygotowywanie posiłków, dań zgodnie z wymogami racjonalnego zywienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Ławki (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharza. Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz arabską. Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Gostynin (mazowieckie)
dbanie o właściwą organizację pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporządzanie i wydawanie posiłków, deserów (przyjęcia okolicznościowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Wojnicz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
Przewóz maszyn
GAMA GROUP SZEPIETOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-Przygotowywanie posiłków w barze mlecznym,-Praca zmianowa między 7 a 18
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-11-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw, deserów,zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Pod Strzechą Robert Markowski - 2018-03-13 - Łuków (lubelskie)
dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posilków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie procedur punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrządzonych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
kreowanie menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymanie wysokich standardów potraw, optymalizacja kosztów, tworzenie receptur, nadzór i kontrola nad przygotowaniem imprez okolicznościowych i firmowych
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2015-11-23 - Podlesice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak sporządzanych potraw, dbałość o estetykę dań
Restauracja Ostoja s.c. - 2016-10-27 - Zawady (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących.
CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W DĄBROWIE - 2017-04-12 - Lubaczów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Nałęczów (lubelskie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Sanok (podkarpackie)
-przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Stąporków (świętokrzyskie)
lakierowanie pojazdów samochodowych
Auto-Naprawa S.C. I.Toporowski M.M.Jarota - 2017-05-16 - Sosnowiec (śląskie)
praca w snack barze
Ewa Augustyn Agencja Ubezpieczeniowo-Finansowa "AUGUSTYN" - 2017-02-15 - Lubcza (małopolskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych,
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-01-25 - Opole (opolskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-01-12 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowanie posiłków i potraw kuchnii indyjskiej
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-02-05 - Końskie (świętokrzyskie)
nadzorowanie świeżości produktów,ustalanie karty dań,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Głogów (dolnośląskie)
Wstępna obróbka warzyw i składników, pomoc w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Żary (lubuskie)
Utrzymywanie w stałej gotowości eksploatacyjnej maszyn, urządzeń i instalacji. Wykonywanie remontów, konserwacji i smarowania maszyn i urządzeń. Dokonywanie przeglądów maszyn, urządzeń i instalacji. Wymiana części zamiennych w obsługiwanych urządzeniach (łożyska, pasy, łańcuchy itp). Współpraca z mechanikami i elektrykami, kompleksowe przygotowanie maszyn i urządzeń do pracy. Stosowanie bezpiecznych metod pracy, wykonywanie poleceń przełożonego.
Spółdzielnia Pracy Cukry Nyskie - 2016-02-09 - Nysa (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
RESTAURACJA ZAPIECEK JACEK PIASECKI - 2017-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
może być do przyuczenia
Karczma Wiejska s.c. - 2017-03-20 - Żydowo (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2018-02-27 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-09-08 - Wieleń (wielkopolskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw z świeżych produktów, znajomość kuchni regionalnej i międzynarodowej jest warunkiem koniecznym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)