KUCHARZ Konstancin-Jeziorna oferta pracy Dussmann Polska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Data publikacji: 2016-05-05
Lokalizacja: Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Pracodawca: Dussmann Polska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długa 43, 05-510 Konstancin-Jeziorna, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Konstancin-Jeziorna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Konstancin-Jeziorna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Dussmann Polska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Kurpińskiego 55A, 02-733 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Kurpińskiego
Numer budynku pracodawcy: 55A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt.
Ewa Szczepańska "Seven Heaven" - 2018-08-10 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posików w restauracji.
KONOPIELKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-23 - Zblewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów, zamawianie towarów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Chałupy (pomorskie)
gotowanie potraw regionalno-kresowych dań kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Rzeszów (podkarpackie)
pakowanie wędlin, prace magazynowe związane z ubojem drobiu
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2016-03-23 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Produkcyjne "JEANS" T.J. Szablewscy Oddział w Środzie Wlkp. - 2015-12-14 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Gotowanie, wydawanie potraw zimnych i gorących.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas nieokreślonyMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-22 pn-ndz. (system równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Mikołów (śląskie)
OBSŁUGA ZAŁADUNKÓW I ROZŁADUNKÓW GAZU PŁYNNEGO TRANSPORTOWANEGO AUTOCYSTERNAMI I CYSTERNAMI KOLEJOWYMI, OBSŁUGA I ROZŁADUNEK STATKÓW, OBSŁUGA SYSTEMÓW KOMPUTEROWYCH ZWIĄZANYCH Z PRACĄ TERMINALA SAP, TD SHIPMENT, EXCISE MOVEMENT AND CONTROL SYSTEM ITP., OBSŁUGA SYSTMU AUTOMATYKI TERMINALA, WYSTAWIANIE DOKUMENTÓW ZWIĄZANYCH Z GOSPODARCZKĄ MATERIAŁOWĄ I OPERACJAMI TECHNOLOGICZNYMI;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB WYŻSZE (MILE WIDZIANE KIERUNKI TECHNICZNE);UMIEJĘTNOŚCI: ZNAJOMOŚĆ PAKIETU MS OFFICE, DOKŁADNOŚĆ, PRACOWITOŚĆ, RZETELNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO NA POZIOMIE ŚREDNIM;PRACA-PEŁEN ETAT, DWIE ZMIANYPRACODAWCA SKONTAKTUJE SIĘ TYLKO Z WYBRANYMI KANDYDATAMI
ORLEN PALIWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz kuchni niemieckiej i ukraińskiej.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie dań obiadowych,- gotowanie, pieczenie ciast słotkich,- wydawanie posiłków,- porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gorlice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Naprawa pojazdów samochodowych.
AUTO-REPER Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Grzegorz Góral - 2018-01-16 - Pińczów (świętokrzyskie)
wydawanie i przyjmowanie maszyn i urządzen, dbałość o ilość oraz jakośc wydawanego sprzętu, prowadzenie dokumentacji magazynowej, dbałość o wysoką jokośc obsługi klientów i dobry wizerunek firmy, doradztwo techniczne, analiza potrzeb klientów oraz wsparcie w rozwiązywaniu problemów dzięki wynajmowanym urządzeniom, współpraca z działem obsługi klienta oraz innymi działami spółki- zatr. na umowę o pracę na pełny etat przez agencję pracy tymczasowej na okres maj - czerwiec
RAMIRENT SA - 2018-05-15 - Łódź (łódzkie)
Według umowy
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widziane.Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porządek w miejscu pracy.
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-03-23 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o podział pracy w kuchni.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-12-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
pomiary, kontrola międzyoperacyjna
Zakład Maszyn Elektrycznych "EMIT" S.A. Żychlin - 2018-06-18 - Żychlin (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
"SIWY" s.c. - 2018-02-05 - Zakopane (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; minimum rok doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska; znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-05-18 - Gliwice (śląskie)
obróbka wstępna surowców gastronomicznych, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-02-17 - Lubin (dolnośląskie)
Praca na linii produkcyjnej przy obsłudze maszyn CNC, kontrola jakości wyprodukowanych detali, pracodawca zapewnia wstępne przeszkolenie i przyuczenie do wykonywania zadań na stanowisku pracy.
A. BERGER POLSKA SP. Z O.O. - 2017-10-12 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)